עברית הפוכה בטלויזיה
היי, קניתי טלויזיה LG לפני שבועיים. רק היום הפעלתי את העידן פלוס (ממיר מובנה) כי הייתי צריך להביא אנטנה חיצונית שלא הגיעה
ביחד עם הטלויזיה.
חיברתי, רואים מצויין, הבעיה שגם במדריך השידורים וגם בתצוגה של התוכנית שמשודרת בזמן אמת
העברית פשוט הפוכה.
ניסיתי כל הגדרה אפשרית מבחינת שפה ועדיין כלום לא עזר. פניתי לחנות, אמרו לי שזה לא הגיוני ובסופו של דבר
שאם אני ממש לא מרוצה אני יכול להחזיר ולקבל את הכסף.
בחרתי באפשרות של להשאיר את הטלויזיה אצלי ולסבול בשקט, כי זה ממש בלאגן בשבילי לפנות יום עבודה
על מנת לנסוע עד לחנות.
אבל אז גיליתי שגם כשאני מפעיל סרט מתוך DOK שמחובר לטלויזיה, הקובץ תרגום (העברי) החיצוני מופיע הפוך.
פניתי ל-ח.י אלקטרוניקה שהסבירו לי שהטלויזיה לא באחריות אצלם (בניגוד למה שנאמר לי בחנות).
חייב עזרה בסיפור הזה.
מדובר על
LG 42 INCH
42LS4600
ביחד עם הטלויזיה.
חיברתי, רואים מצויין, הבעיה שגם במדריך השידורים וגם בתצוגה של התוכנית שמשודרת בזמן אמת
העברית פשוט הפוכה.
ניסיתי כל הגדרה אפשרית מבחינת שפה ועדיין כלום לא עזר. פניתי לחנות, אמרו לי שזה לא הגיוני ובסופו של דבר
שאם אני ממש לא מרוצה אני יכול להחזיר ולקבל את הכסף.
בחרתי באפשרות של להשאיר את הטלויזיה אצלי ולסבול בשקט, כי זה ממש בלאגן בשבילי לפנות יום עבודה
על מנת לנסוע עד לחנות.
אבל אז גיליתי שגם כשאני מפעיל סרט מתוך DOK שמחובר לטלויזיה, הקובץ תרגום (העברי) החיצוני מופיע הפוך.
פניתי ל-ח.י אלקטרוניקה שהסבירו לי שהטלויזיה לא באחריות אצלם (בניגוד למה שנאמר לי בחנות).
חייב עזרה בסיפור הזה.
מדובר על
LG 42 INCH
42LS4600
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
היי,
לא יודע לגבי תפריט התכניות ואין לי פתרון לזה - אני מניח שזה באמת בגלל שהיא הגיעה לא דרך ח.י "ותהליך הגיור" שלה לא נעשה טוב.
לגבי תיקון הכתוביות,
אתה מתכוון שכל העברית הפוכה? כתב מראה?
כתבתי לפני כמה שבועות מדריך פה לפתרון יישור הכיתוב בעברית למסכי LG - מה שמסדר את סימני הפיסוק.
אבל עם אותה תכנה בדיוק ניתן גם להפוך כיוון כתב ולפתור בעיה של כתב מראה. נסה ותראה אם זה עוזר, זה מאד פשוט.
http://www.hometheater.co.il/vt209446.% ... D7%AA.html
לא יודע לגבי תפריט התכניות ואין לי פתרון לזה - אני מניח שזה באמת בגלל שהיא הגיעה לא דרך ח.י "ותהליך הגיור" שלה לא נעשה טוב.
לגבי תיקון הכתוביות,
אתה מתכוון שכל העברית הפוכה? כתב מראה?
כתבתי לפני כמה שבועות מדריך פה לפתרון יישור הכיתוב בעברית למסכי LG - מה שמסדר את סימני הפיסוק.
אבל עם אותה תכנה בדיוק ניתן גם להפוך כיוון כתב ולפתור בעיה של כתב מראה. נסה ותראה אם זה עוזר, זה מאד פשוט.
http://www.hometheater.co.il/vt209446.% ... D7%AA.html
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".