תמונת מצב - תכני טלוויזה/סרטים בארה"ב?
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
שלום,
בעוד כמה חודשים אני עובר לארה"ב, ואני מתעניין בתמונת המצב של צריכת תכנים מסוג סדרות טלוויזיה וסרטים שם.
אני מכיר את האופציות של Hulu, Netflix ודומיהם, אבל יותר מעניין אותי ענין ההורדות. למיטב הבנתי שם יד המחוקק הרבה יותר נוקשה ומחמירה עם הורדות תכנים.
האם בארה"ב הורדות בעזרת טורנטים נפוצות כמו בישראל?
האם שמעתם על חלופות אחרות?
בעוד כמה חודשים אני עובר לארה"ב, ואני מתעניין בתמונת המצב של צריכת תכנים מסוג סדרות טלוויזיה וסרטים שם.
אני מכיר את האופציות של Hulu, Netflix ודומיהם, אבל יותר מעניין אותי ענין ההורדות. למיטב הבנתי שם יד המחוקק הרבה יותר נוקשה ומחמירה עם הורדות תכנים.
האם בארה"ב הורדות בעזרת טורנטים נפוצות כמו בישראל?
האם שמעתם על חלופות אחרות?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
לא מצליח להבין את המשפט הזה ״האם בארה"ב הורדות בעזרת טורנטים נפוצות כמו בישראל? ״
למה הטורנטים יורדים מישראל?
אם אתה צורך טורנטין אין סיבה שלא תמשיך מכל מקום בעולם.
למה הטורנטים יורדים מישראל?
אם אתה צורך טורנטין אין סיבה שלא תמשיך מכל מקום בעולם.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
האינטרנט פה הוא כמו בארה"ב
מצד שני אם היית אומר שאתה נוסע לאירן או סין אזי זה לא אותו דבר
מצד שני אם היית אומר שאתה נוסע לאירן או סין אזי זה לא אותו דבר
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
קצת פספתם את כוונתי. לא חשבתי שבארה"ב רוכבים על גמלים ומתקשרים אחד עם השני בעזרת כוסות אשל 
זה כן ידוע שבארה"ב תובעים אנשים על מילוני דולרים על הורדות של מוזיקה/סרטים, בניגוד לישראל. לכן אני תוהה האם מורידים שם עם אותן תוכנות ופרוטוקולים או שמשתמשים בהצפנות כלשהן (טורטנים מציעים סוג של הצפנה, אני רק לא בטוח מה בדיוק מוצפן שם) כדי להגן מחשיפה.
זה כן ידוע שבארה"ב תובעים אנשים על מילוני דולרים על הורדות של מוזיקה/סרטים, בניגוד לישראל. לכן אני תוהה האם מורידים שם עם אותן תוכנות ופרוטוקולים או שמשתמשים בהצפנות כלשהן (טורטנים מציעים סוג של הצפנה, אני רק לא בטוח מה בדיוק מוצפן שם) כדי להגן מחשיפה.