מחפש מחשב קטן אך חזק שיידע להריץ תוכן 1080p וכמובן ב-XBMC
-
bruce_wein
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם !
היום יש לי מחשב HTPC : מארז Thermaltake Mozart SX , מעבד Core i3 , זיכרון 4GB והוא מריץ WIN7
אני מאוד מרוצה מהביצעוים (זה OVERKILL רציני לצרכים של ניגון סרטי MKV 1080P בתוך XBMC)
אני לא מרוצה מהגודל, רעש וחשבון החשמל
רוצה משהו קטן ואלגנטי שיעשה את העבודה בלי כאבי ראש
אז הבנתי שיש NUC והיה גם Arctic Cooling MC001 או משהו כזה וגם ZBOX של ZOTAC ואפילו APPLE TV2 שרק הוא עדיין פריץ אך יודע לעבוד רק עם 720p
אני כמובן הייתי רוצה מוצר קומפלט ושיהיה גם מעוצב (אם לapple tv 3 הייתה פריצה לא הייתי מתלבט בכלל) וגם שינגן ללא קושי ושיבוא עם שלט תואם.
הצרכים שלי כמו שציינתי לא רבים :
XBMC - ושיריץ 1080P ללא קושי וגם יריץ את ערכות הנושא הכבדות של XBMC ללא קושי
עדיפות ל-WINDOWS כלשהו כי אני עדיין צריך דפדפן עם FLASH ו-JAVA, אלא אם כן אפשר להריץ XBMC על מע' הפעלה אחרת שיש בה דפדפן עם FLASH ו-JAVA
למישהו יש הצעות ??
בתודה מראש לכל העוזרים ...
היום יש לי מחשב HTPC : מארז Thermaltake Mozart SX , מעבד Core i3 , זיכרון 4GB והוא מריץ WIN7
אני מאוד מרוצה מהביצעוים (זה OVERKILL רציני לצרכים של ניגון סרטי MKV 1080P בתוך XBMC)
אני לא מרוצה מהגודל, רעש וחשבון החשמל
רוצה משהו קטן ואלגנטי שיעשה את העבודה בלי כאבי ראש
אז הבנתי שיש NUC והיה גם Arctic Cooling MC001 או משהו כזה וגם ZBOX של ZOTAC ואפילו APPLE TV2 שרק הוא עדיין פריץ אך יודע לעבוד רק עם 720p
אני כמובן הייתי רוצה מוצר קומפלט ושיהיה גם מעוצב (אם לapple tv 3 הייתה פריצה לא הייתי מתלבט בכלל) וגם שינגן ללא קושי ושיבוא עם שלט תואם.
הצרכים שלי כמו שציינתי לא רבים :
XBMC - ושיריץ 1080P ללא קושי וגם יריץ את ערכות הנושא הכבדות של XBMC ללא קושי
עדיפות ל-WINDOWS כלשהו כי אני עדיין צריך דפדפן עם FLASH ו-JAVA, אלא אם כן אפשר להריץ XBMC על מע' הפעלה אחרת שיש בה דפדפן עם FLASH ו-JAVA
למישהו יש הצעות ??
בתודה מראש לכל העוזרים ...
-
bruce_wein
-
- חבר פעיל מאוד

מה המחיר עם i3 ?
-
bruce_wein
-
- חבר פעיל מאוד

חייב i3 ? אין מעבד יותר חלש שעדיין יעשה את העבודה ?
-
bruce_wein
-
- חבר פעיל מאוד

המוצר הנ"ל עולה כ-650 ש"ח ב-ALI EXPRESS וזה בהנחה שדואר ישראל / DHL לא יפתחו את החבילה שלא נדבר על אחריות כמה היא בעייתית כשאין לך על מי ללכת לצעוק אם יש בעיה....
לעומת זאת NUC עם מעבד 2820 עולה 690 ש"ח ב-KSP (באילת זה פחות 18%) והמוצר הזה של חברה ידועה, עם אחריות ושם מותג.
ואני שואל - מה הקץ' ?
האם המוצר הסיני כל כך יותר טוב מה-NUC בדגם 2820 ? הרי לשניהם יש סלרון בתור מעבד, שניהם מגיעים ערומים (ללא דיסק קשיח או זיכרון) וכו'
מה ההבדלים המשמעותיים ביניהם ולאן לעזאזל נעלם ה-ZOTAC שלפני חודשיים שלושה הפורום געש ממנו והוא נמכר ב-KSP גם ... עכשיו הוא אפילו לא מופיע ב-ZAP ... מה קרה כאן ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בפלונטר ה-NUC N2820 וגם הזכרון הפנימי המתאים מסוג DDR3L יותר זולים מאשר ב-KSP.
בנוסף, מקבלים 3 שנות אחריות.
בנוסף, מקבלים 3 שנות אחריות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"