מעוניין לקבל המלצה על מדפסת

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני רוצה לקנות מדפסת משולבת ומרוב המבחר הגדול שיש אני כבר לא יודע מה עדיף לשימושים שלי,אשמח לקבל עצות מחברי הפורום שיש להם ניסיון עם מדפסות.
אני לא מדפיס הרבה,כרגע יש לי כמות של 50 דפים שאני צריך להדפיס אבל בהמשך אני מניח שאני אדפיס משהו כמו 20-30 דפים בחודש וגם זה בהגזמה.
אני מתלבט בין מדפסת לייזר שחור\לבן או צבעונית לבין מדפסת דיו , הבנתי שלייזר הרבה יותר איכותי אבל אם אני אקנה מדפסת לייזר צבעונית זה יעלה הרבה מאוד מצד שני המדפסות דיו הן צבעוניות אבל הבנתי שהן עושות בעיות שהדיו מתייבש וכאלה דברים וצריך להחליף יחסית מהר את הדיו.אם אפשר לקבל הסבר קטן על מה יותר מתאים לשימושים שלי אני אודה לכם.
אשמח לקבל המלצות על 2 סוגי מדפסות- מדפסת אחת לייזר צבעונית או שחור לבן במחיר של עד 1300 שח (יש מצב גם עד 1500 אם זה באמת שידרוג רציני) ועוד מדפסת דיו במחיר של עד 800 שח (או קצת יותר).
ואם אתם חושבים שבשביל השימושים שלי במדפסת אפשר להסתפק גם בדגם פשוט אך טוב אשמח לדעת מהו.
תודה מראש

wallalon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1925
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 147 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שלשימושים שלך מדפסת לייזר יקרה - מיותר!
אל תשכח שגם הטונרים יקרים להחריד.

תקנה משולבת לטעמך עד 500 שקל והיא תעשה את העבודה.
מה שכדאי לבדוק לפני הן העלויות של ראשי הדיו.
למדפסות הנפוצות יותר נמכרים ראשי דיו חלופיים במחירים מצחיקים.

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

תודה על התגובה,
האמת שראיתי שלא מגיבים והחלטתי ללכת לקנות מדפסת יחסית זולה ב400 שח , canon pixma mx455

מה דעתך עליה?
ושאלתי לגבי מחיר דיו ואמרו לי שגם שחור ולבן וגם צבעוני יעלה לי 200 שח-זה מחיר סביר?
עוד שאלה קטנה- אם אני רוצה לסרוק תמונה\מסמך ולכתוב בתוכו איך אני עושה את זה?

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

יש לי שאלה לאנשים שיש להם את אותה מדפסת כמו שלי:
איך אני שומר את הסיסמא של הנתב במדפסת? הצלחתי לשים בה את הסיסמא והיא התחברה לנתב אבל אחרי זה כשאני מנסה לסרוק או משהו למחשב זה כותב שהמחשב לא מחובר ויש לי אפשרות ללחוץ רק על להתחבר עם usb
ובכלל אם יש לכם טיפים או לינק שאני אוכל ללמוד יותר על מה שאפשר לעשות עם המדפסת אני אודה לכם
ועוד כמה שאלות,מתנצל על הבורות בקטע הזה אבל אין לי הרבה ניסיון עם מדפסות משוכללות ואני רוצה לדעת אם זה אפשרי שכשאני מדפיס תמונה לא יהיה כתוב לי למעלה את המספר העמוד והלינק שהתמונה הודפסה ממנה?
וגם זה מדפיס לי רק חלק מהתמונה לא את כולה,איך אני מסדר את זה?
בקיצור אני ממש ממש ירוק בקטע הזה ואשמח לכל טיפ\לינק\תגובה שאני אוכל לקבל מידע ולהבין קצת יותר בנושא.
תודה

sdhafakot
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 2

דיו למדפסות קנון

שליחה #5 

שלום

[interest] פרסום עצמי אסור - מרטין [/interest]

בהצלחה

דוד

conure פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

ההודעה צונזרה,אם כתבת משהו בנוגע לשאלות שלי אשמח אם תוכל לשלוח לי פרטית
תודה

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4626
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 370 פעמים

שליחה #7 

hp 8600 pro plus
ראשי דיו גדולים xl, הפעלה דרך צג מגע, אלחוטית,רשת,ביצוע העתקה ללא הדלקת המחשב, סורק,פקס וכל מה שצריך.
אנחנו מרוצים כבר למעלה משנה.

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #8 

אני ממליץ בחום על מדפסות משולבות של ברדר. הסיבה העיקרית היא שמכלי הדיו שלהם הם לכל צבע בנפרד ודיו חלופי הוא זול בטירוף - בסביבות 15 שח כולל משלוח !!!
לרמת הכניסה יש את דגם MFCJ470DW שעולה בסביבות 400 שח שמתאים להדפסת עשרות דפים ביום.
התוכנה שמגיעה עם מדפסות ברדר יציבה ודי פשוטה לקינפוג.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”