אני צריך בבקשה המלצה לקניית סאבוופר
רמקולים של פיונר 2 ריצפתים 2 רחורים וסנטר ומגבר של פיוננר vsx323eli007 כתב:סאב נחמד ולא מעבר לזה.
כמובן שאתה מקבל לפי מה שאתה משלם.
מה הסט שלך מבחינת רקמולים ורסיבר?...
אבל איזה סאב יטתר טוב ממה שעלתי ואם יש לך המלצות לעוד אפשריות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לקנות מ-BUYAMERICA = לקנות מחו"ל. הם בסה"כ דואגים לכל הבירוקרטיה בשבילך (בעבור עלות נוספת של עוד 100-200 ש"ח בד"כ...), והמחיר הנ"ל במפורש לא כולל אחריות מקומית וגם לא כולל שנאי ממיר מתח שעולה עוד כמה מאות ש"ח..!
בכל מקרה, בהפרש של עוד 250 ש"ח (לפני מו"מ) אתה יכול לקנות את אותו הסאב בדיוק בארץ בסלון חללית, כולל 5 שנים אחריות מהיבואן הרשמי של פול אודיו לישראל (סיריוס).
אם אתה רוצה המלצות לסאבים אחרים ברמה דומה ובמחיר דומה אשר נמכרים בארץ בחנויות מתמחות - חפש את הוורפידייל SW150 (או דגמים אחרים של וורפידייל כגון SX או +PC8, אבל הם פחות חזקים מה-SW150...), או לך על מוניטור אודיו R360HD מתצוגה אצל קונקטור (היבואן הרשמי של מוניטור אודיו בישראל).
בכל מקרה, בהפרש של עוד 250 ש"ח (לפני מו"מ) אתה יכול לקנות את אותו הסאב בדיוק בארץ בסלון חללית, כולל 5 שנים אחריות מהיבואן הרשמי של פול אודיו לישראל (סיריוס).
אם אתה רוצה המלצות לסאבים אחרים ברמה דומה ובמחיר דומה אשר נמכרים בארץ בחנויות מתמחות - חפש את הוורפידייל SW150 (או דגמים אחרים של וורפידייל כגון SX או +PC8, אבל הם פחות חזקים מה-SW150...), או לך על מוניטור אודיו R360HD מתצוגה אצל קונקטור (היבואן הרשמי של מוניטור אודיו בישראל).
נערך לאחרונה על ידי epony ב 07/05/2014 17:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
בסלון חחלית נימכר ב1450אז איך הוא? אני יותר מעדיף את הפיור אקוסטיק ב1000 איך הוא ?epony כתב:לקנות מ-BUYAMERICA = לקנות מחו"ל. הם בסה"כ דואגים לכל הבירוקרטיה בשבילך (בעבור עלות נוספת של עוד 100-200 ש"ח בד"כ...)
אם אתה רוצה סאב ברמה דומה ובמחיר דומה אשר נמכר בארץ בחניויות מתמחות - חפש את הוורפידייל SW150 (או דגמים אחרים של וורפידייל כגון SX או +PC8, אבל הם פחות חזקים מה-SW150...), או לך על מוניטור אודיו R360HD מתצוגה אצל קונקטור (היבואן הרשמי של מוניטור אודיו בישראל)....
נערך לאחרונה על ידי natan1995 ב 07/05/2014 17:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

למחיר שלו הוא סבבה, אבל לעניות דעתי הוורפידייל SW150 יותר טוב באותו מחיר. 
פיור אקוסטיקס זו "חברת מדבקה", שהמוצרים שלה לא מתקרבים לאיכות של המוצרים של פולק אודיו, וורפידייל, מוניטור אודיו וכיו"ב...
פיור אקוסטיקס זו "חברת מדבקה", שהמוצרים שלה לא מתקרבים לאיכות של המוצרים של פולק אודיו, וורפידייל, מוניטור אודיו וכיו"ב...
חשוב לי גם מאוד המראה אז הפולק האדיו הכי מתקרב לעיצוב בחדר ..אם יש משהו יותר מודרני בעיצוב אני אשמח לישמועepony כתב:למחיר שלו הוא סבבה, אבל לעניות דעתי הוורפידייל SW150 יותר טוב באותו מחיר....
למרות שבתקציב ובמראה אני הכי היתי מעדיף את הפיור אקוסטיק ב1000 שח
הפיור אקוסטיק הוא 150 ואט לעומת פולק האודיו שהוא 100או שזה לא משנה כל כך?
- epony
- חבר במועדון 10K

זה משנה, אבל גם איכות האלמנטים וההרכבה משנה, וכאן הפולק אודיו נותן לפיור אקוסטיקס נוק אאוט... 
אם העיצוב חשוב לך, תבדוק את המוניטור אודיו R360HD.
אם העיצוב חשוב לך, תבדוק את המוניטור אודיו R360HD.
אבל אתה ביכלל לא ממליץ את הפיור אקוסטיק? כי בדקתי והוא היחידי שבתקציב 1000 שקל.. החלטתי שאני לא מתכוון להשקיע יותר מי זה..epony כתב:זה משנה, אבל גם איכות האלמנטים וההרכבה משנה, וכאן הפולק אודיו נותן לפיור אקוסטיקס נוק אאוט...
אם העיצוב חשוב לך, תבדוק את המוניטור אודיו R360HD....
- epony
- חבר במועדון 10K

בכלל לא ממליץ עליו.
באופן כללי הסאבים הכי בסיסיים שאני ממליץ עליו בפה מלא זה הוורפידייל SW150.
אם התוספת של 200-300 ש"ח בשביל הוורפידייל גדולה עליך, אז אני ממליץ לך "לטייל" קצת בין חנויות מתמחות ויבואנים רשמיים של מותגים מוכרים בתחום, ולחפש מוצרים במכירת חיסול או מתצוגה - הם אולי יתקרבו קצת יותר לתקציב שלך, והם כמעט תמיד מגיעים עם אחריות יצרן מלאה אפילו שהקופסה נפתחה או שהמוצר היה בתצוגה..!
באופן כללי הסאבים הכי בסיסיים שאני ממליץ עליו בפה מלא זה הוורפידייל SW150.
אם התוספת של 200-300 ש"ח בשביל הוורפידייל גדולה עליך, אז אני ממליץ לך "לטייל" קצת בין חנויות מתמחות ויבואנים רשמיים של מותגים מוכרים בתחום, ולחפש מוצרים במכירת חיסול או מתצוגה - הם אולי יתקרבו קצת יותר לתקציב שלך, והם כמעט תמיד מגיעים עם אחריות יצרן מלאה אפילו שהקופסה נפתחה או שהמוצר היה בתצוגה..!
ואם אני אשקיע קצת אז כנראה שזה יהיה רק הפולק האודיו ניראלי הוא הכי טוב לצרכי תרתי משמעepony כתב:בכלל לא ממליץ עליו.![]()
אם התוספת של 200-300 ש"ח בשביל הוורפידייל גדולה עליך, אז אני ממליץ לך "לטייל" קצת בין חנויות מתמחות ויבואנים רשמיים של מותגים מוכרים בתחום, ולחפש מוצרים במכירת חיסול או מתצוגה - הם אולי יתקרבו קצת יותר לתקציב שלך, והם כמעט תמיד מגיעים עם אחריות יצרן מלאה אפילו שהקופסה נפתחה או שהמוצר היה בתצוגה..!...
אפשר לחבר סאב של מחשב למגבר נגיד logitch z623 כי יש לו סאב טוב אני יודע.
- epony
- חבר במועדון 10K

אין מה להשוות בין הסאב של לוג'יטק לסאבים שדיברנו עליהם כאן... 
- epony
- חבר במועדון 10K

- epony
- חבר במועדון 10K

כן, וספציפית למכירת החיסול הנוכחית, כי במחיר המקורי שלו יש כנראה סאבים יותר משתלמים...
אור,
בדקתי היום בקונקטור גם את ה360 וגם את ה370 , שניהם נשמעו לי די מעודנים וחסרי פאנצ' אז ויתרתי על התענוג..
אני עדיין מחפש סאב איכותי עד מחיר של 2000 ש"ח, כולל אפשרות של קניה מחו"ל או יד2, המלצות מישהו ?!
בדקתי היום בקונקטור גם את ה360 וגם את ה370 , שניהם נשמעו לי די מעודנים וחסרי פאנצ' אז ויתרתי על התענוג..
אני עדיין מחפש סאב איכותי עד מחיר של 2000 ש"ח, כולל אפשרות של קניה מחו"ל או יד2, המלצות מישהו ?!
Natural Born Gamer
האם זה סאב טוב ומצדיק את המחיר .. זה מתצוגה !
אין לי אפשרות ליבדוק אותו אלה רק להזמין מישלוח עד הביית בצפון ,או שלא לקחת סיכונים ולא לקנות מתצוגה
אני צריך להדגיש שיש לי חדר קטן יחסית
אני צריך להדגיש שיש לי חדר קטן יחסית
- epony
- חבר במועדון 10K

קיבלת ממני עוד כמה וכמה המלצות מלבד המוניטור אודיו - לדעתי כדאי שתבדוק אותן לפני שאתה "מתפזר" לסאבים אחרים...