שלום לכולם.
האם מישהו יכול לעזור בנושא הבא:
אני מעוניין בחיבור המחשב (רגיל, לא נישא) לטלוויזיה (סמסונג Q7) במטרה לראות סרטי קולנוע בלבד. העניין הוא ששני המכשירים שונים אחד מהשני.
שאלתי:
1. איזה כבל אני צריך לרכוש והאם יש באורך של נאמר 5 מ'?
2. האם הכבל יתפוס לי במחשב יציאה קיימת? איזו יציאה זו?
3. לאן אני מתחבר בטלוויזיה?
תודה!
חיבור מחשב לטלוויזיה
-
דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
תבדוק אם יש לך כניסה HDMI בטלויזיה ( כנראה שיש ) .
התשובות לשאלות :
1. כבל VGA TO VGA או VGA TO HDMI באורך של 5 מטרר . לדאוג לסיכוך טוב ( כלומר כבל איכותי) . - עלות - כ- 300 שח .
במידה ויש לך יציאה DVI במחשב , הכבל המומלץ ביותר הוא DVI TO HDMI .
2.אם יש לך רק יציאת VGA אחת , אז זה יתפוס את היציאה הזו ( היציאה שמחברת את המחשב למסך ) .
3.בכניסת HDMI
בהצלחה !
התשובות לשאלות :
1. כבל VGA TO VGA או VGA TO HDMI באורך של 5 מטרר . לדאוג לסיכוך טוב ( כלומר כבל איכותי) . - עלות - כ- 300 שח .
במידה ויש לך יציאה DVI במחשב , הכבל המומלץ ביותר הוא DVI TO HDMI .
2.אם יש לך רק יציאת VGA אחת , אז זה יתפוס את היציאה הזו ( היציאה שמחברת את המחשב למסך ) .
3.בכניסת HDMI
בהצלחה !
-
דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

hagi תודה!
יש לי בטלוויזיה גם HDMI וגם VGA.
לא חושב שיש לי יציאת DVI במחשב כך שזה יתפוס את היציאה למסך הרגיל ואני אצטרך כל פעם להחליף כבלים
האם אין מפצל VGA למטרה זו?
יש לי בטלוויזיה גם HDMI וגם VGA.
לא חושב שיש לי יציאת DVI במחשב כך שזה יתפוס את היציאה למסך הרגיל ואני אצטרך כל פעם להחליף כבלים
האם אין מפצל VGA למטרה זו?
- hagi
-
- חבר ותיק

דני ,
דוקא יש מפצלי VGA , אבל לא מיועדים למה שאתה צריך .
לא יהיה לך מה לעשות עם מפצל VGA מהסיבה הפשוטה שיש לך מקור וידאו בודד ( המחשב) , כך שמפצל VGA רק יקרין את אותו התוכן לשתי תצוגות וידאו בו זמנית .
דוקא יש מפצלי VGA , אבל לא מיועדים למה שאתה צריך .
לא יהיה לך מה לעשות עם מפצל VGA מהסיבה הפשוטה שיש לך מקור וידאו בודד ( המחשב) , כך שמפצל VGA רק יקרין את אותו התוכן לשתי תצוגות וידאו בו זמנית .
-
דני_פרבר
-
- חבר פעיל מאוד

והאם זו אמורה להיות בעיה? כלומר אם אני מכבה את המסך של המחשב?
- hagi
-
- חבר ותיק

דני ,
בכל מקרה תצטרך לחבר את הכבל שמגיע מהטלויזיה למפצל , אחרת כל פעם שהטלויזיה תופעל היא תקרין את התוכן של המחשב .
אם היה לך כרטיס עם יציה נוספת DVI היית יכול למתג דרך פקודה פשוטה בין שתי היציאות . עדיין חושב שהפתרון הטוב ביותר הוא יציאה DVI נוספת . במקרה שהטלויזיה שלך תומכת ב-HD , התמונה שתקבל עליה תהיה טובה יותר בהרבה מזו שתופק דרך יציאת VGA .
בכל מקרה תצטרך לחבר את הכבל שמגיע מהטלויזיה למפצל , אחרת כל פעם שהטלויזיה תופעל היא תקרין את התוכן של המחשב .
אם היה לך כרטיס עם יציה נוספת DVI היית יכול למתג דרך פקודה פשוטה בין שתי היציאות . עדיין חושב שהפתרון הטוב ביותר הוא יציאה DVI נוספת . במקרה שהטלויזיה שלך תומכת ב-HD , התמונה שתקבל עליה תהיה טובה יותר בהרבה מזו שתופק דרך יציאת VGA .