יש תוכנה כמו BSPLAYER ולא XBMC שניתן לשנות את מקורות התרגום ואת הסאונד?
לפעמים כשאין לי כח להתעסק עם הXBMC ואני ישר רוצה לראות פרק בסדרה שהורדתי אני עובד עם הBSPLAYER
אבל יש לי שתי בעיות:
1. מקורות התרגום לא איכותיים והוא נותן תוצאות של תרגום GOOGLE TRANSLATE - האם ניתן להגדיר לו מקורות להורדת תרגום?
2. שמתי לב שהוא מוציא לי סאונד בפואמט סטריאו ולא בDTS או כל פורמט דיגיטלי אחר - איך ניתן לשנות את זה?
תודה
אבל יש לי שתי בעיות:
1. מקורות התרגום לא איכותיים והוא נותן תוצאות של תרגום GOOGLE TRANSLATE - האם ניתן להגדיר לו מקורות להורדת תרגום?
2. שמתי לב שהוא מוציא לי סאונד בפואמט סטריאו ולא בDTS או כל פורמט דיגיטלי אחר - איך ניתן לשנות את זה?
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
SubiT
Automatic Subtitles Downloader
הכל מופיע כאן בפורום.
Automatic Subtitles Downloader
הכל מופיע כאן בפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

רק מוצאות.
- TheFirst_Avenger
- חבר פעיל

- תגובות: 70
- שם מלא: איתי אבבה
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש את SubiT
כמו שכבר אמרו לך
וגם לי היה את זה
אז פשוט שים לב אילו כתוביות אתה בוחר
או שאתה יכול להוריד מאתרי כתוביות ישראליים לא חסרים כאלה
יש את סאבסנטר סאבטייטל טורק (יש עוד שחכתי אותם פשוט)
ואתרים לא ישראליים שיש בהם גם כתוביות בעברית
אבל הפתרון הכי טוב הוא XBMC
לי יש חמישה או שישה (לא זוכר) הרחבות שמורידות לי כתוביות חלקם הם אתרים ישראלים שרשמתי קודם
ואתה לא חייב סרט או סדרה מהחשב פשוט תוריד את XbmcTorrent ואתה יכול לצפות בכל סדרה וסרט (אתה לא חייב להוריד אותם אתה יכול פשוט לצפות ) בכל איכות שאתה רוצה יש 720p 1080p blueray וגם 3D ולהוריד להם כתוביות בעברית
כמו שכבר אמרו לך
וגם לי היה את זה
לי יש חמישה או שישה (לא זוכר) הרחבות שמורידות לי כתוביות חלקם הם אתרים ישראלים שרשמתי קודם
ואתה לא חייב סרט או סדרה מהחשב פשוט תוריד את XbmcTorrent ואתה יכול לצפות בכל סדרה וסרט (אתה לא חייב להוריד אותם אתה יכול פשוט לצפות ) בכל איכות שאתה רוצה יש 720p 1080p blueray וגם 3D ולהוריד להם כתוביות בעברית
אני מתבייש להגיד... אני משתמש בXBMC לסרטים אני לא יודע להגדיר אותו לסדרות כולל תיקיות לכל עונה ופרקTheFirst_Avenger כתב:יש את SubiT
כמו שכבר אמרו לך
וגם לי היה את זה
ואתה לא חייב סרט או סדרה מהחשב פשוט תוריד את XbmcTorrent ואתה יכול לצפות בכל סדרה וסרט (אתה לא חייב להוריד אותם אתה יכול פשוט לצפות ) בכל איכות שאתה רוצה יש 720p 1080p blueray וגם 3D ולהוריד להם כתוביות בעברית...
גם האמת שיותר קל להפעיל את הקובץ של הפרק ישירות מהסיפרייה ולמחוק אותו אח"כ במקום להתעסק עם הXBMC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יש מדריך לזה - "המדריך השלם ל-XBMC". מומלץ לקרוא.
חיפשתי לא מצאתיpixies כתב:יש מדריך לזה - "המדריך השלם ל-XBMC". מומלץ לקרוא....
אפשר לינק לזה
אבל בלי קשר איך אני גם מסדר את BSPLAYER כך שאתן לו עוד מקורות לכתוביות וגם לסדר את הסאונד שיוציא לי אותו ב-DTS
ולא בסטריאו כמו שעכשיו
תסתכל על התוכנה filebot.netlalzar כתב:אני מתבייש להגיד... אני משתמש בXBMC לסרטים אני לא יודע להגדיר אותו לסדרות כולל תיקיות לכל עונה ופרק......
גם האמת שיותר קל להפעיל את הקובץ של הפרק ישירות מהסיפרייה ולמחוק אותו אח"כ במקום להתעסק עם הXBMC...
הוא מסדרת לך הכל אוטומטי בתיקיות המתאימות מומלץ מאוד (היא גם יכול להוריד כתוביות אבל לא נראה לי שיש תמיכה לאתרים הישראלים...)
תשקיע קצת מאמץ ותסדר את ספריית המדיה שלך. אחרי שתראה את זה עובד לא תאמין איך לא עשית את זה קודם.lalzar כתב:אני מתבייש להגיד... אני משתמש בXBMC לסרטים אני לא יודע להגדיר אותו לסדרות כולל תיקיות לכל עונה ופרק......
גם האמת שיותר קל להפעיל את הקובץ של הפרק ישירות מהסיפרייה ולמחוק אותו אח"כ במקום להתעסק עם הXBMC...
לחילופין אם אתה רוצה לחשוב מחוץ לקופסה תתקין את פלקס, תסדר בה את כל ספריית המדיה שלך ואז תתקין את ההרחבה של פלקס ב-XBMC. היתרון הוא שאז כל ספריית המדיה שלך זמינה בכל מקום בעולם ולא רק ב-XBMC / רשת לוקלית.
נורא קשה לעזור למישהו שלא מוכן להקשיב...lalzar כתב:הכל מצויין
רק למישהו יש לינק ל"איך לסדר סדרות ב-XBMC?"
תודה...
http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Na ... s/TV_shows
אמרתי לך תוריד FILEBOT והוא יסדר לך את זה כך אוטומטי...