פרקים 1 ו2 ממתינים לכם
24: Live Another Day - עונה 1
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
Re: 24 עונה 9
פרק 2 לא אמור להיות משודר רק היום ?sam22 כתב:איך זה שעוד לא נפתח שרשור לזה
פרקים 1 ו2 ממתינים לכם...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
טוב,
שני הפרקים כבר ב HDD, יש מה לראות היום.
שני הפרקים כבר ב HDD, יש מה לראות היום.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
שוחרר תרגום לפרק השני
- kidney_stone
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
- שם מלא: אריק. ט.
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
כן, קטעים לשמוע את השעון שוב
באופן כללי בשבילי הסדרה הזו היא הראשונה שהתחילה אצלי (ואולי בכלל?) את מוד ההתמכרות לסדרות של העשור האינטרנטי האחרון.
הקליפהאנגר בסוף כל פאקינג פרק ולא משנה כמה הפרק והעלילה בכלל מטופשים קצת - האנדרנלין זורם ואתה חייב את הפרק הבא עכשיו עכשיו.
עכשיו... קראתי בכל מיני מקומות שיש רק 12 פרקים בעונה הזו, יש למישהו מושג אם זה נכון? WTF?
באופן כללי בשבילי הסדרה הזו היא הראשונה שהתחילה אצלי (ואולי בכלל?) את מוד ההתמכרות לסדרות של העשור האינטרנטי האחרון.
הקליפהאנגר בסוף כל פאקינג פרק ולא משנה כמה הפרק והעלילה בכלל מטופשים קצת - האנדרנלין זורם ואתה חייב את הפרק הבא עכשיו עכשיו.
עכשיו... קראתי בכל מיני מקומות שיש רק 12 פרקים בעונה הזו, יש למישהו מושג אם זה נכון? WTF?
Think for yourself, question authority
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
סיפורי תמיכה שקרו באמת - http://is.gd/s4IM
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
כל פרק משקיעים 2 דקות בתזכורת מה היה בפרק הקודם אשר שודר שבוע לפני, אבל בפרק הראשון של העונה לא יכלו להזכיר לנו מה קרה לפני בעונה הקודמת אשר הסתיימה לפני 4 שנים? התזכורת נחוצה במיוחד גם מכיוון שיש עירוב של דמויות מלפני 10 שנים כמו אודרי ריינס והנשיא הלר. יכול להיות שלא מזכירים את זה על מנת להעמיד את העונה בפני עצמה, היא גם קיבלה שם אחר לעומת העונות הקודמות ולא נחשבת כעונה 9 של 24 , אלא עונה 1 של הסדרה 24: Live Another Day. הסיבה להפרדה נועדה כנראה על מנת לצבור קהל חדש, זה קצת מרתיע לצפות בעונה 9 כאשר אנשים לא ראו את העונות הקודמות. לעומת זאת, עונה ראשונה של סדרה חדשה - הרבה יותר מושך.