audio-technica ATH-A900X -עזרה בקניה מאיביי
יום עצמאות שמח!
אני מעוניין באוזניות הנ"ל,
http://www.ebay.com/itm/audio-technica- ... 2338e7b882
ומכיוון שיש מכת זיופים בתחום
ברצוני לדעת כיצד אפשר להקטין את הסיכוי לאפס על מנת שלא ליפול על אוזניות מזוייפות,
באיזה פעולות הייתם נוקטים לפני רכישה כזו?
מה המחיר האמיתי של הדגם הנ"ל?
תודה,
אלעד
אני מעוניין באוזניות הנ"ל,
http://www.ebay.com/itm/audio-technica- ... 2338e7b882
ומכיוון שיש מכת זיופים בתחום
ברצוני לדעת כיצד אפשר להקטין את הסיכוי לאפס על מנת שלא ליפול על אוזניות מזוייפות,
באיזה פעולות הייתם נוקטים לפני רכישה כזו?
מה המחיר האמיתי של הדגם הנ"ל?
תודה,
אלעד
נערך לאחרונה על ידי Mash ב 05/05/2014 21:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
ככלל, כל מה שבא מיפן כשר. המחיר לא רע, לא משהו יוצא דופן אם כי המשלוח כלול (רק שרוב הסיכויים שזה ems ואז אתה מוסיף עוד עמלה צנועה לדואר ישראל).
ובמקרה הכי גרוע, לאיביי יש מדיניות הגנה לקונה, שאתה רק צריך לרמוז שהמוצר מזוייף ותקבל החזר בלי שאלות נוספות.
ובמקרה הכי גרוע, לאיביי יש מדיניות הגנה לקונה, שאתה רק צריך לרמוז שהמוצר מזוייף ותקבל החזר בלי שאלות נוספות.
תודה,
להיזהר מרכישה מ EBAY משמע להזהר גם מ AMAZON ודומיהם?
ראיתי שהמחיר באתר הרשמי שלהם הוא קצת יותר מ 1600 ש"ח כמעט כמו ב KSP שאפילו זולים יותר אבל עדיין מעבר לתקציב שלי
לא ברור לי כיצד ברשת (איביי וכו) הם נמכרים בחצי מחיר... הייתכן והכל מזוייף? או שאני סתם פאראנואיד
ראיתי שהמחיר באתר הרשמי שלהם הוא קצת יותר מ 1600 ש"ח כמעט כמו ב KSP שאפילו זולים יותר אבל עדיין מעבר לתקציב שלי
לא ברור לי כיצד ברשת (איביי וכו) הם נמכרים בחצי מחיר... הייתכן והכל מזוייף? או שאני סתם פאראנואיד
תודה,Ilyan כתב:ככלל, כל מה שבא מיפן כשר. המחיר לא רע, לא משהו יוצא דופן אם כי המשלוח כלול (רק שרוב הסיכויים שזה ems ואז אתה מוסיף עוד עמלה צנועה לדואר ישראל).
ובמקרה הכי גרוע, לאיביי יש מדיניות הגנה לקונה, שאתה רק צריך לרמוז שהמוצר מזוייף ותקבל החזר בלי שאלות נוספות....
לקחתי בחשבון שיש צורך בהוספת מע"מ אבל לאיזו עמלה אתה מתכוון? סדר גודל בשקלים
דרך אגב יש זולים יותר באיביי.
אני רק צריך לברר עד כמה זול וכשר ניתן לקנות אותן ברשת שזו בערך המטרה שלי כאן כרגע שאני רוצה להשיג מבעלי נסיון
אמזון לא תמכור זיופים.Mash כתב:תודה,
לא ברור לי כיצד ברשת (איביי וכו) הם נמכרים בחצי מחיר... הייתכן והכל מזוייף? או שאני סתם פאראנואיד...
מדובר בחנות אינטרנית גדולה ומכובדת.
אם בכל זאת מעניין אותך לקנות מאיביי, תצטרך לבצע בדיקה מקיפה ממי ניתן לרכוש ללא חשש לזיופים, בהצלחה.
- eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
המוכר מאפשר החזרה עד 14 יום מרגע קבלת המוצר. ומכיוון שהוא שולח ב EMS, אתה חותם בעת הקבלה, ומשם מתחילים לספור את הימים...
המודעה באתר משמשת כחוזה במידה ותצטרך להשתמש ב "הגנה" של איביי או של פייפל.
היפותטית, גם אם הוא משנה את המודעה ל "אין החזרות" רגע אחרי שקנית, עותק של המודעה הקודמת (לפני העריכה) נשמרת באיביי.
בנוסף, אתה תמיד יכול לבדוק את המס' הסידורי.
...כיום הרבה יותר קשה "להידפק".
המודעה באתר משמשת כחוזה במידה ותצטרך להשתמש ב "הגנה" של איביי או של פייפל.
היפותטית, גם אם הוא משנה את המודעה ל "אין החזרות" רגע אחרי שקנית, עותק של המודעה הקודמת (לפני העריכה) נשמרת באיביי.
בנוסף, אתה תמיד יכול לבדוק את המס' הסידורי.
...כיום הרבה יותר קשה "להידפק".