איך לקנות מערכת ק"ב?
היי,
אני ואשתי רואים סדרות וסרטים ורוצים מערכת סאונד שתשדרג את החוויה. אני בור בנושא הזה של סאונד וק"ב. אין לנו תקציב מוגדר. בהתחלה חשבתי על 3K להכל אבל אני מתחיל להבין שזה נמוך.
קנייה מיד 2 זה משהו שבהחלט מעניין אותי.
אז אחרי תקופה של קריאה פאסיבית כאן הבנתי שתפור עלינו לרכוש את המגבר של פיוניר מהדיוטי פרי, וכך עשיתי.
עכשיו בנוגע לרמקולים אני קצת יותר אבוד. טווחי המחירים הם גדולים, והפרמטרים להשוואה לא ברורים.
שאלות:
1. יש פה באתר מדריך למתחילים או משהו בסגנון שיעשה לי סדר?
2. מה אתם חושבים שצריך להיות התקציב למערכת רמקולים טובה בשביל מישהו שקונה בפעם הראשונה? (יד שנייה \ חדש).
3. יש לכם המלצות או דרך לכוון אותי לסוג מסויים של מוצרים?
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה,
איתי
אני ואשתי רואים סדרות וסרטים ורוצים מערכת סאונד שתשדרג את החוויה. אני בור בנושא הזה של סאונד וק"ב. אין לנו תקציב מוגדר. בהתחלה חשבתי על 3K להכל אבל אני מתחיל להבין שזה נמוך.
קנייה מיד 2 זה משהו שבהחלט מעניין אותי.
אז אחרי תקופה של קריאה פאסיבית כאן הבנתי שתפור עלינו לרכוש את המגבר של פיוניר מהדיוטי פרי, וכך עשיתי.
עכשיו בנוגע לרמקולים אני קצת יותר אבוד. טווחי המחירים הם גדולים, והפרמטרים להשוואה לא ברורים.
שאלות:
1. יש פה באתר מדריך למתחילים או משהו בסגנון שיעשה לי סדר?
2. מה אתם חושבים שצריך להיות התקציב למערכת רמקולים טובה בשביל מישהו שקונה בפעם הראשונה? (יד שנייה \ חדש).
3. יש לכם המלצות או דרך לכוון אותי לסוג מסויים של מוצרים?
כל עזרה תתקבל בברכה.
תודה,
איתי
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
לאחר שרכשתה רסיבר זה הזמן לרכוש רמקולים.היתי ממליץ לך ללכת על סט של סטליטים נחמד עם סאב.בתקציב של פחות מ3000 יש כמה סטים נחמדים .היתי ממליץ לך להיכנס לאיזה חנות מתמחה שמחזיקה רסיבר של פיוניר ולשמוע כמה סטים ולרכוש את הסט שישמע לך הנעים ביותר.
יש הרבה סטליטים טובים אבל תחפש את הסט שמתאים יותר לרסיבר שלך
יש הרבה סטליטים טובים אבל תחפש את הסט שמתאים יותר לרסיבר שלך
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אין טוב (ולעניות דעתי אין מנוס) ממשמע אוזניים!!!claudia5 כתב:היתי ממליץ לך להיכנס לאיזה חנות מתמחה שמחזיקה רסיבר של פיוניר ולשמוע כמה סטים ולרכוש את הסט שישמע לך הנעים ביותר....
אני מבין שבסוף מה שקובע זה איך זה נשמע, אבל אני בכל זאת מחפש קצת כיוון. אני לא רוצה ללכת לשמוע עכשיו את כל סוגי הרמקולים שקיימים.
בנוסף, אם אני מחפש מיד 2 אני צריך להבין מה אני רואה לפני שאני הולך לשמוע.
אמרתם סטליטים עם סאב. תוכלו בבקשה לפרט אילו עוד אופציות קיימות ולהסביר למה זה מתאים לי?
בנוסף, אם אני מחפש מיד 2 אני צריך להבין מה אני רואה לפני שאני הולך לשמוע.
אמרתם סטליטים עם סאב. תוכלו בבקשה לפרט אילו עוד אופציות קיימות ולהסביר למה זה מתאים לי?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

יש את האופציה של סטליטים וקיימת האופציה לרמקולים גדולים יותר.
לקולנוע ביתי ולרמת מחיר של עד 3000 שקל סטליטים עושים יופי של עבודה.
בסרטים סאב הוא חובה עם סטליטים.
מאיפה אתה בארץ?
לקולנוע ביתי ולרמת מחיר של עד 3000 שקל סטליטים עושים יופי של עבודה.
בסרטים סאב הוא חובה עם סטליטים.
מאיפה אתה בארץ?
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

תחפש שם באזור איזה חנות נחמדה לך תשמע רמקולים.אם היתה בצפון יכולתי להמליץ
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש לך את לייזר סנטר בבניין הפורום בצומת כפר שמריהו ואת "העולם הדיגיטלי" ברמת השרון...
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
kobbi כתב:האמת שלא שכחתי, לא מכיר !...
מה נסגר עם העורך החדש??? מדביק תמונה אבל בפועל היא לא מוצגת
בסוף נתן רק בהודעה למטה... Monitor Audio MASS
נערך לאחרונה על ידי MrHicUp ב 06/05/2014 19:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
היי,
האם נכון שסט של סטליטים בד"כ מגיע עם מגבר מובנה בסאב? (לדוגמא הסט שצירפת את התמונה שלו).
אני שואל כי כפי שציינתי כבר רכשתי את המגבר בהמלצת הפורום (וגם חברים), וכעת מחפש רמקולים.
אני אמור לסוע לארה"ב בעוד כמה חודשים, ואולי תהיה לי אפשרות לרכוש משם. נראה לכם הגיוני להביא משהו כזה במזוודה? (משקל \ גודל.. נאמר שיש לי מזוודה קטנה פנויה בשביל זה).
אני אלך בשבוע הבא לחנות לשמוע, אבל בכל זאת הייתי שמח לקבל כיוון כללי לרמקולים לק"ב ברמת entry level שידוע שהם מומלצים.
תודה.
האם נכון שסט של סטליטים בד"כ מגיע עם מגבר מובנה בסאב? (לדוגמא הסט שצירפת את התמונה שלו).
אני שואל כי כפי שציינתי כבר רכשתי את המגבר בהמלצת הפורום (וגם חברים), וכעת מחפש רמקולים.
אני אמור לסוע לארה"ב בעוד כמה חודשים, ואולי תהיה לי אפשרות לרכוש משם. נראה לכם הגיוני להביא משהו כזה במזוודה? (משקל \ גודל.. נאמר שיש לי מזוודה קטנה פנויה בשביל זה).
אני אלך בשבוע הבא לחנות לשמוע, אבל בכל זאת הייתי שמח לקבל כיוון כללי לרמקולים לק"ב ברמת entry level שידוע שהם מומלצים.
תודה.
אענה על חלק מהשאלות:
99 אחוז מהסאבים הנמכרים כיום הינם אקטיבים דהיינו מכילים מגבר פנימי ומחוברים לרסיבר ביציאת pre יעודית לסאב.
לגבי שאר הרמקולים חלק קטן מתחברים ישירות לסאב ואז מהרסיבר יוצא כבל עם המידע לשאר הרמקולים זה ארוע פחות נפוץ.
לרוב שאר הרמקולים מחוברים ישירות לרסיבר ליציאות הרמקולים הרגילות-מחברי החוטים שחור אדום.
99 אחוז מהסאבים הנמכרים כיום הינם אקטיבים דהיינו מכילים מגבר פנימי ומחוברים לרסיבר ביציאת pre יעודית לסאב.
לגבי שאר הרמקולים חלק קטן מתחברים ישירות לסאב ואז מהרסיבר יוצא כבל עם המידע לשאר הרמקולים זה ארוע פחות נפוץ.
לרוב שאר הרמקולים מחוברים ישירות לרסיבר ליציאות הרמקולים הרגילות-מחברי החוטים שחור אדום.