Android TV vs Raspberry PI

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
gavra פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 88
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי,
אשמח לקבל המלצה לדונגל לטלוויזיה שיאפשר צפייה בתכני FHD סביב ה 300 שקל.
בנוסף חשוב שתהיה אפשרות להריץ את התוכנה Zona. הבנתי שיש להם גם אפליקציה לאנדרואיד.
הכי טוב שיהיה כרטיס רשת עם יציאה סטנדרטית בכדי שאכל להתחבר לרשת במקום WIFI שבטח לא יצליח להזרים מדיה מספיק טוב.
שמעתי על MK809 III מבוסס אנדרואיד, האם יכול להספיק?
מה ההבדל בינו לבין ה Raspberry PI?
והאם עדיף לחכות ל Google TV המדוברת? (מתי זה אמור לצאת בכלל?)

תודה רבה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

אני ממליץ להתרחק בשלב זה מכל מכשיר המריץ אנדרואיד.
לא יודע לגבי Zona. אם יש להם פלאגין ("הרחבה") ל-XBMC זה אמור לעבוד גם על ה-RPI.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

gavra פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

אוקיי תודה.
בדקתי, כנראה שעדיין אין דבר כזה.
יש סיכוי כלשהו ש RPI יריץ Windows?
ואפשר המלצה לדגם ספציפי?

off topic
יש לך במקרה מושג מה קורה עם מחשבי ה Brix II של Gigabyte? הם היו נשמעים מאוד מבטיחים, אבל אני לא רואה שום דיבור עליהם כבר תקופה...

תודה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

RPI לא מריץ ווינדוס, ואין סיכוי גם שזה יקרה.
אם אתה רוצה גמישות מקסימלית בצפייה ישירה/תכני אונליין, עדיף למתוח קצת את התקציב וללכת על HTPC/מיני PC מבוסס מעבד X86, וזה גם מתקשר לאוף טופיק שלך.
הבריקס פשוט לא נמכרים בארץ. אם תמצא דיל משתלם להזמנה מחו"ל (כמו עם הארקטיק בזמנו), נשמע לשמוע על זה כאן.
אבל לא חסרות אופציות. אפשר ללכת, למשל, על האינטל NUC N2820, שיחד עם זכרון פנימי עולה כ-820 ש"ח (652+177).
OpenELEC הכוללת XBMC תוכל להתקין על דיסק און קי כלשהו (מוצאים בבית או קונים חדש בכ-20 ש"ח), ובעתיד תוכל להוסיף כונן קשיח או SSD בגודל 2.5" כדי להתקין עליו Windows.

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #5 

pixies כתב:אני ממליץ להתרחק בשלב זה מכל מכשיר המריץ אנדרואיד.
לא יודע לגבי Zona. אם יש להם פלאגין ("הרחבה") ל-XBMC זה אמור לעבוד גם על ה-RPI.
...
למה להתרחק? יש לי את ה NEO X7 והוא עובד מצויין וחלק. ראיתי את ה RP בפעולה ולא התרשמתי. יש פתרונות אנדרויד הרבה יותר טובים מהפאי הזה.. כבר הכריזו על NEO X8S. אני בהחלט מתכוון לשדרג אליו כשהוא יהיה זמין לרכישה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

כתבתי "בשלב זה".
אם יש מכשיר אנדרואיד שמריץ בלו ריי 1080P (בלו ריי מלא רגיל ללא 3D) ב-XBMC (ולא ב-MX Player) בלי תקיעות ובעיות גם מכונן קשיח וגם דרך רשת קווית, אני אשמח לשמוע דיווחים. כרגע הדיווח היחיד על הרצה חלקה של כל התכנים במכשיר אנדרואיד הוא רק ממך ואולי עוד מישהו כאן.

gavra פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

Sexter כתב:
...
...
למה להתרחק? יש לי את ה NEO X7 והוא עובד מצויין וחלק. ראיתי את ה RP בפעולה ולא התרשמתי. יש פתרונות אנדרויד הרבה יותר טובים מהפאי הזה.. כבר הכריזו על NEO X8S. אני בהחלט מתכוון לשדרג אליו כשהוא יהיה זמין לרכישה.
...
באמת עושה רושם שה NEO X7 עושה עבודה לא רעה בכלל. יש לך בעיה להריץ 1080P דרך רשת קווית?
יש לך מושג אם האנדוראיד על זה יכול לעבוד עם דונגל USB לקליטת עידן פלוס? או שכבר ביקשתי יותר מדי? חח

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #8 

pixies כתב:כתבתי "בשלב זה".
אם יש מכשיר אנדרואיד שמריץ בלו ריי 1080P (בלו ריי מלא רגיל ללא 3D) ב-XBMC (ולא ב-MX Player) בלי תקיעות ובעיות גם מכונן קשיח וגם דרך רשת קווית, אני אשמח לשמוע דיווחים. כרגע הדיווח היחיד על הרצה חלקה של כל התכנים במכשיר אנדרואיד הוא רק ממך ואולי עוד מישהו כאן.
...
האמת שעדיין לא בדקתי בלו ריי. אני מריץ 1080P בפורמט MKV שהם BD RIP כולל פס קול DTS 5.1 רגיל. עדיין לא ניסיתי ISO של BD.. כן ניסיתי ISO של DVD והם מן הסתם עובדים חלק. בכל מקרה על פי הדיווחים מכשירי האנדרויד החדשים יהיו מסוגלים להריץ גם 4K אם כי לא עי XBMC בשלב זה. יש כבר דגם אחד לא זוכר את שמו ELITE משהו שמריץ 4K ללא בעייה... אני אמתין ל NEO X8S שכולל תמיכה בכל פורמטי האודיו בחומרה.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9355
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #9 

SEXTER, קראתי שיש בעיה עם תכני 1080 תחת XBMC של סינכרון וידאו מול האודיו. יש לך את הבעיה הזאת אצלך או שאתה משתמש בMX PLAYER?

dhead666
סמל אישי של משתמש
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2975
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 879 פעמים

שליחה #10 

toxin כתב:SEXTER, קראתי שיש בעיה עם תכני 1080 תחת XBMC של סינכרון וידאו מול האודיו. יש לך את הבעיה הזאת אצלך או שאתה משתמש בMX PLAYER?
...
זה נכון לשבבי Amlogic עם גרסאות רשמיות של XBMC ללא קשר לרזו'.
עם שבבי Rockchip (ולכן עם ה-Neo X7) פענוח וידאו מתבצע דרך MediaCodec או Stagefright שהן ספריות או API רשמי (אל תתפוס אותי במונחים הטכניים) של Android ויש הרבה פחות תקלות עם כך להבנתי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”