כחלק מהחלפת המטבח הגיע הזמן לבחירת מקרר
אנחנו מעוניינים במקרר 4 דלתות שלא יבלוט יותר מדי מקו הארונות שיעטפו אותו (הם יהיו בעומק 60) מכיוון שיש מרווח מצומצם בין מיקום המקרר לבין השיש ושאר ארונות המטבח שיהיו מולו (כ 90 ס"מ). יש יתרון למקרר עם בר מים וקרח.
אחד הדגמים שהוצעו לנו הוא בלומברג 1361, אם יש למישהו ניסיון עם הדגם הזה או עם מקררי בלומברג (לטוב ולרע) נשמח לדעת
ואם יש הצעות למקררים איכותיים נוספים (בתקציב בינוני) עם סידור פנימי נוח- נשמח לשמוע
אגב, מה מחיר פילטר לקיוסק של מקרר בלומברג ? והאם ניתן לרכוש אותו באיביי (לא מצאתי)
מחפשים מקרר 4 דלתות שלא יהיה עמוק מדי
-
Marty-McFly
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ראשית אתם צריכים להחליט אם קוו הארונות מתישר עם דלת המקרר או עם גוף המקרר.
חלק מהמקררים האלו יכולים להגיע עם דלתות חלולות עליהם אתה מרכיב דלתות מטבח ( בדומה למדיח אינטגרלי ) ואז אתה מקבל חזית אחידה.
שנית קח בחשבון שאתה מדבר על מוצרים שעולים 25 אלף שקל וצפונה (בדרך כלל מדובר בשני מקררים עם חיבור בינהם כי משהומצריך לפצות על העומק ).
מכיר שני מוצרים שנמכרים בארץ ( בהצלחה ), של sub zero ושל liebherr.
אני מניח שגם החברות היותר עממיות נכנסו לתחום אבל אני לא יודע מה רמת האיכות של המוצרים שלהם.
שים לב שאת המטבח אתה צריך לתכנן לפי המקרר ! או המסגרת שלו.
חלק מהמקררים האלו יכולים להגיע עם דלתות חלולות עליהם אתה מרכיב דלתות מטבח ( בדומה למדיח אינטגרלי ) ואז אתה מקבל חזית אחידה.
שנית קח בחשבון שאתה מדבר על מוצרים שעולים 25 אלף שקל וצפונה (בדרך כלל מדובר בשני מקררים עם חיבור בינהם כי משהומצריך לפצות על העומק ).
מכיר שני מוצרים שנמכרים בארץ ( בהצלחה ), של sub zero ושל liebherr.
אני מניח שגם החברות היותר עממיות נכנסו לתחום אבל אני לא יודע מה רמת האיכות של המוצרים שלהם.
שים לב שאת המטבח אתה צריך לתכנן לפי המקרר ! או המסגרת שלו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי