תנו ביקורת בבקשה לnuc הנ״ל...
שלום לכולם
מחפש ביקורת לנוק הנ״ל.
INTEL NUC i5 4250U 500GB
Core I5 4250U Intel NUC D54250WYKH 4GB DDR3-1600 SO-DIMM 1.35V (NOTE: 1.5V DDR3 memory is not supported) Intel® HD5000 500 GB Intel Mini PC onal wifi/BT
תודה.
מחפש ביקורת לנוק הנ״ל.
INTEL NUC i5 4250U 500GB
Core I5 4250U Intel NUC D54250WYKH 4GB DDR3-1600 SO-DIMM 1.35V (NOTE: 1.5V DDR3 memory is not supported) Intel® HD5000 500 GB Intel Mini PC onal wifi/BT
תודה.
בדגם שציינת יש תמיכה ב 3D מלא, אבל גם בנוק I3 קיימת תמיכה.
השאלה היא מה השימושים שלך. אם אתה הולך להשתמש במחשב לסרטים, XBMC וניגון בלוריי 3D מלא- הנוק I3 הוא די ויותר בשביל זה.
חבל על 450 ש"ח שתוציא על ה- I5, תחסוך את הסכף הזה.
לעומת זאת, אם אתה רוצה גם לשלב עבודה עם משימות ותוכנות כבדות אז אולי כדאי לפזול לכיוון ה- I5.
אני מדבר בתור בעלים טרי של הנוק I3. קניתי אותו עם 4 ג'יגה זכרון ו 120 ג'יגה SSD.
התקנתי עליו XBMC ו TOTAL MEDIA THEATER. העסק מתקתק כמו שעון והמכשיר מנגן בקלות כל קובץ שניסיתי עד כה על גבי רשת 100MB.
רק היום צפיתי בבלוריי 3D מלא של הסרט "חיי פיי" (חוויה מדהימה).
ממליץ בחום על המחשב- בעלות שאתה משלם עליו אתה מקבל מכשיר סופר קטן שמשתלב יפה בסלון ומספק ביצועים מרשימים במיוחד.
השאלה היא מה השימושים שלך. אם אתה הולך להשתמש במחשב לסרטים, XBMC וניגון בלוריי 3D מלא- הנוק I3 הוא די ויותר בשביל זה.
לעומת זאת, אם אתה רוצה גם לשלב עבודה עם משימות ותוכנות כבדות אז אולי כדאי לפזול לכיוון ה- I5.
אני מדבר בתור בעלים טרי של הנוק I3. קניתי אותו עם 4 ג'יגה זכרון ו 120 ג'יגה SSD.
התקנתי עליו XBMC ו TOTAL MEDIA THEATER. העסק מתקתק כמו שעון והמכשיר מנגן בקלות כל קובץ שניסיתי עד כה על גבי רשת 100MB.
ממליץ בחום על המחשב- בעלות שאתה משלם עליו אתה מקבל מכשיר סופר קטן שמשתלב יפה בסלון ומספק ביצועים מרשימים במיוחד.
- Avishay1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
האם ה-i5 יריץ גם משחקים? לא הדברים הכי כבדים שיש, אבל דברים נחמדים שניתן לשחק עם שלטי פלייסטיישן?ds123 כתב:בדגם שציינת יש תמיכה ב 3D מלא, אבל גם בנוק I3 קיימת תמיכה.
ממליץ בחום על המחשב- בעלות שאתה משלם עליו אתה מקבל מכשיר סופר קטן שמשתלב יפה בסלון ומספק ביצועים מרשימים במיוחד....
כפי שכתבתי קודם, אני לא בעלים של I5 אז לא יודע להגיד חד משמעית, אבל מבחינה חומרה אין סיבה שלא יריץ משחקים על הגדרות נמוכות-בינוניות.
ומה לגבי המיני הזה....?
ZBOX I5-H500-ID89
Intel® Core i5 3470T (2.9GHz) INTEL HM61 4GB DDR3-1600 SO-DIMM Intel HD2500 graphics 500 GB YES YES ZOTAC Mini PC -
השימושים שלי זה בעיקר מדיה סנטר אבל יש מצב שגם משחקים וכו....
מה עדיף ? נוק או זוטק?
ושוב תודה .
ZBOX I5-H500-ID89
Intel® Core i5 3470T (2.9GHz) INTEL HM61 4GB DDR3-1600 SO-DIMM Intel HD2500 graphics 500 GB YES YES ZOTAC Mini PC -
השימושים שלי זה בעיקר מדיה סנטר אבל יש מצב שגם משחקים וכו....
מה עדיף ? נוק או זוטק?
ושוב תודה .
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא כל מה שיותר יקר בהכרח יותר טוב.blanco כתב:סתם לידע כללי...
הנוק יותר זול משמעותית...
לא שווה ללכת על מעבד חזק?...
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
טוב !
בשעה טובה קניתי את המחשבון...
רק שאלה קטנה שלא לגמרי הבנתי את התשובה עליה...
איך אני מתחבר לסאונד ישירות למגבר ולא דרך hdmi?
באתר של אינטל רשום :
Intel® HD Audio2 via Mini HDMI 1.4a
Mini DisplayPort 1.2 output supporting 8 channel (7.1) digital audio
Intel HD Audio via stereo analog audio jack (microphone in/headphone out/speaker out).
תודה לכולם
בשעה טובה קניתי את המחשבון...
רק שאלה קטנה שלא לגמרי הבנתי את התשובה עליה...
איך אני מתחבר לסאונד ישירות למגבר ולא דרך hdmi?
באתר של אינטל רשום :
Intel® HD Audio2 via Mini HDMI 1.4a
Mini DisplayPort 1.2 output supporting 8 channel (7.1) digital audio
Intel HD Audio via stereo analog audio jack (microphone in/headphone out/speaker out).
תודה לכולם
לסאונד רב ערוצי אתה חייב להשתמש ב HDMI.
אפשר להשתמש ביציאה האנלוגית לסטריאו בלבד.
אפשר להשתמש ביציאה האנלוגית לסטריאו בלבד.
לפי מה שאני מבין אתה יכול לקבל סאונד דיגיטלי גם באמצעות יציאת ה- mini displayport.blanco כתב:אז למה הכוונה בזה?
Mini DisplayPort 1.2 output supporting 8 channel (7.1) digital audio??
ועוד שאלה בבקשה...
אני מנסה להתקין ווינדואס 7 מUSB , הבעיה היא ששום התקן המכשיר לא מזהה ולא עושה בוט.
איפה הטעות שלי....?...
לגבי התקנת הווינדוס-
1. ה USB הוא BOOTABLE?
2. תוודא שבביוס שה- USB מוגדר במקום הראשון מבחינת סדר עדיפות ל BOOT.
לדעתי זה עובד בדיוק כמו HDMI. אם אתה משתמש ביציאת ה displayport בחיבור לרסיבר אז אתה מקבל סאונד דיגיטלי.
בתכלס בשבילך זה לא אמור לשנות כי לפי מה שאני מבין אין לך כניסת displayport או hdmi ברסיבר.
בתכלס בשבילך זה לא אמור לשנות כי לפי מה שאני מבין אין לך כניסת displayport או hdmi ברסיבר.