אקסיומת האוזניות?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
tzafrirs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני בן אדם שאוהב לשמוע מוסיקה איכותית מהנגן שלי, והאוזניות התחילו להוות החלק הארי מחווית השמיעה שלי. אז אני התחלתי באוזניות IN-EAR וממשיך ועלה במחיר ובאכות.
לפני מס' חודשים קניתי את ה: CX300 Sennheiser (לא זוכר כמה עלו, אבל אפשר בערך להעריך). אי אפשר להתעלם מהעבודה שאלה לא סתם אוזניות כפתור, אלא רמת אחת גבוהה יותר. ללא צל שספק שבעתיד אני יעלה במחיר....

הדבר שקרה לי בזמן האחרון (כמו שקורה בכל האוזניות "שפגשתי" בחיי) מתחילים פשוט לשמוע רק באוזנייה אחת! זה כמובן מתחיל באופן רנדומלי מתי "שבא" לאוזנייה, ואז משחקים איתה קצת. אבל עכשיו שומעים רק בצד אחד.

זה דאי מעצבן שלא חשוב כמה אני אשלם על האוזנייה אחרי מס' חודשים כל הכסף הלך לזבל!

מה אתם חושבים על זה?
האם זה כחה עם כל האוזניות?
מישהו יודע מה היבואן של החברה של האוזניות שקניתי (שאני אוכל לקבל את האחריות שלי)?

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

עבור koss תיקון עולה 30 ש"ח כאשר האחריות היא לכל החיים. אני באמת צריך לזכור לאסוף אותן מתיקון (כשמשחקים עם מתג הווליום באזניה, לפעמים שומעים רק בצד אחד...). המקום שמסרתי לתיקון נמצא בחשמונאים 105 ת"א (לא זוכר איך קוראים להם). ראיתי שהם מוכרים גם sennheiser (במחירים קצת גבוהים יותר מ headphones.co.il) אבל לא יודע לגבי אחריות.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #3 

צריכה להיות לך אחריות לפחות לשנה.
החבר'ה שברח' החשמונאים הינם "אדר סוכנויות", הם נציגים גדולים/משווקים של סנהייזר בארץ.
היבואן הינו מהלב קיךים והוא נמצא בחיפה.
אין סיבה שלא תקבל שירות במידה והאוזניות נקנו בארץ.

tzafrirs פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

רגע, אז אני יכול לקבל תיקון לאוזניות שלי בת"א?
והאם זה כחה גם עם כל אוזנייה לא חשוב כמה היא עולה?

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #5 

שוב, לדעתי לא צריכה להיות סיבה שלא תקבל שירות על האוזניה שלך, אני לא יודע אם ספציפית בתל-אביב או שהיבואן מטפל בזה, תתקשר לאדר סוכניות (תריץ חיפוש בגוגל) ותשאל אותם.

אוזניות לא שונות מכל מוצר אחר שיש לו אחריות, בלי קשר למחירה, במידה ויש לו אחריות כמובן.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”