אקסיומת האוזניות?
אני בן אדם שאוהב לשמוע מוסיקה איכותית מהנגן שלי, והאוזניות התחילו להוות החלק הארי מחווית השמיעה שלי. אז אני התחלתי באוזניות IN-EAR וממשיך ועלה במחיר ובאכות.
לפני מס' חודשים קניתי את ה: CX300 Sennheiser (לא זוכר כמה עלו, אבל אפשר בערך להעריך). אי אפשר להתעלם מהעבודה שאלה לא סתם אוזניות כפתור, אלא רמת אחת גבוהה יותר. ללא צל שספק שבעתיד אני יעלה במחיר....
הדבר שקרה לי בזמן האחרון (כמו שקורה בכל האוזניות "שפגשתי" בחיי) מתחילים פשוט לשמוע רק באוזנייה אחת! זה כמובן מתחיל באופן רנדומלי מתי "שבא" לאוזנייה, ואז משחקים איתה קצת. אבל עכשיו שומעים רק בצד אחד.
זה דאי מעצבן שלא חשוב כמה אני אשלם על האוזנייה אחרי מס' חודשים כל הכסף הלך לזבל!
מה אתם חושבים על זה?
האם זה כחה עם כל האוזניות?
מישהו יודע מה היבואן של החברה של האוזניות שקניתי (שאני אוכל לקבל את האחריות שלי)?
לפני מס' חודשים קניתי את ה: CX300 Sennheiser (לא זוכר כמה עלו, אבל אפשר בערך להעריך). אי אפשר להתעלם מהעבודה שאלה לא סתם אוזניות כפתור, אלא רמת אחת גבוהה יותר. ללא צל שספק שבעתיד אני יעלה במחיר....
הדבר שקרה לי בזמן האחרון (כמו שקורה בכל האוזניות "שפגשתי" בחיי) מתחילים פשוט לשמוע רק באוזנייה אחת! זה כמובן מתחיל באופן רנדומלי מתי "שבא" לאוזנייה, ואז משחקים איתה קצת. אבל עכשיו שומעים רק בצד אחד.
זה דאי מעצבן שלא חשוב כמה אני אשלם על האוזנייה אחרי מס' חודשים כל הכסף הלך לזבל!
מה אתם חושבים על זה?
האם זה כחה עם כל האוזניות?
מישהו יודע מה היבואן של החברה של האוזניות שקניתי (שאני אוכל לקבל את האחריות שלי)?
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
עבור koss תיקון עולה 30 ש"ח כאשר האחריות היא לכל החיים. אני באמת צריך לזכור לאסוף אותן מתיקון (כשמשחקים עם מתג הווליום באזניה, לפעמים שומעים רק בצד אחד...). המקום שמסרתי לתיקון נמצא בחשמונאים 105 ת"א (לא זוכר איך קוראים להם). ראיתי שהם מוכרים גם sennheiser (במחירים קצת גבוהים יותר מ headphones.co.il) אבל לא יודע לגבי אחריות.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
צריכה להיות לך אחריות לפחות לשנה.
החבר'ה שברח' החשמונאים הינם "אדר סוכנויות", הם נציגים גדולים/משווקים של סנהייזר בארץ.
היבואן הינו מהלב קיךים והוא נמצא בחיפה.
אין סיבה שלא תקבל שירות במידה והאוזניות נקנו בארץ.
החבר'ה שברח' החשמונאים הינם "אדר סוכנויות", הם נציגים גדולים/משווקים של סנהייזר בארץ.
היבואן הינו מהלב קיךים והוא נמצא בחיפה.
אין סיבה שלא תקבל שירות במידה והאוזניות נקנו בארץ.
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
שוב, לדעתי לא צריכה להיות סיבה שלא תקבל שירות על האוזניה שלך, אני לא יודע אם ספציפית בתל-אביב או שהיבואן מטפל בזה, תתקשר לאדר סוכניות (תריץ חיפוש בגוגל) ותשאל אותם.
אוזניות לא שונות מכל מוצר אחר שיש לו אחריות, בלי קשר למחירה, במידה ויש לו אחריות כמובן.
אוזניות לא שונות מכל מוצר אחר שיש לו אחריות, בלי קשר למחירה, במידה ויש לו אחריות כמובן.