שלום לכל חברי הפורום
ברשותי טלוויזיה מסוג סמסונג LA46M51 ואני מחפש מכשיר dvd שנותן תמונה טובה ואיכוית
ההתלבטות היא בין שני המכשירים הנ"ל אך אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע.התקציב הוא עד 1000 ש"ח(לכבלים הקצבתי סכום נפרד)
תודה מראש לכל העוזרים.
dvd oppo או pionerr 490
-
chen30
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
לדעתי פיוניר 490, מכשיר אמין וטוב
- hagi
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1213
ערב טוב ,
אצלי זהו יום השני שאני נהנה מכל רגע מה-OPPO 971 .
נכון , שילמתי עליו 1510 שח , נכון עברתי כמה ימים של טירוף כי לא הצלחתי לאתר מה היתה הבעיה שלו כשקיבלתי אותו , נכון שהורדתי ציפיות בעקבות זה , אבל תשמע - המכשיר הזה מביא לך את "האיכות האחרת" שרובינו מחפשים במכשיר DVD.
אם אתה לא פריק של איכות כלומר אתה לא רוצה או צריך את הכי טוב בתחום , ואתה סגור על התקציב של 1000 שח אז המכשיר הזה הוא לא בשבילך ( אלא אם יש לך סיכוי להביא אותו מארה"ב לבד).
ההמלצה שלי - OPPO 971 , למרות כל מה שהוא עשה לי !!!!
נכון , שילמתי עליו 1510 שח , נכון עברתי כמה ימים של טירוף כי לא הצלחתי לאתר מה היתה הבעיה שלו כשקיבלתי אותו , נכון שהורדתי ציפיות בעקבות זה , אבל תשמע - המכשיר הזה מביא לך את "האיכות האחרת" שרובינו מחפשים במכשיר DVD.
אם אתה לא פריק של איכות כלומר אתה לא רוצה או צריך את הכי טוב בתחום , ואתה סגור על התקציב של 1000 שח אז המכשיר הזה הוא לא בשבילך ( אלא אם יש לך סיכוי להביא אותו מארה"ב לבד).
ההמלצה שלי - OPPO 971 , למרות כל מה שהוא עשה לי !!!!
- אור
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1483
hagi,
אני רואה שלא לקח לך יותר מדי זמן להשתכנע... חחח
אני רואה שלא לקח לך יותר מדי זמן להשתכנע... חחח
- ilanb0
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 703
דרך אגב, הוא רק מקרין או גם צורב?hagi כתב:ערב טוב ,
ההמלצה שלי - OPPO 971 , למרות כל מה שהוא עשה לי !!!!...