צריך המלצה מאיפה לקנות audio technica ath-m50x
צריך המלצה מאיפה לקנות audio technica ath-m50x, לא נראה שמוכרים אותם עדיין בארץ.
אני מעוניין להשתמש בהם כמוניטורים להקלטת מוזיקה, לחיבור לקלידים לנגינה ולהאזנה למוזיקה/סרטים/משחקים. להכל. קראתי עליהן ביקורות טובות.
תודה.
אני מעוניין להשתמש בהם כמוניטורים להקלטת מוזיקה, לחיבור לקלידים לנגינה ולהאזנה למוזיקה/סרטים/משחקים. להכל. קראתי עליהן ביקורות טובות.
תודה.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ה-M50 מצויינות לדעתי (יש לי זוג בבית), אבל אם אתה רוצה אוזניות מוניטוריות שלא מנפחות את הבאסים, אז אני ממליץ על ה-KRK KNS6400 או ה-KRK KNS8400..! 
עדיין לא קניתי, הקניה נאלצה להדחות, רציתי לחדד: הייתי רוצה להשאר בסביבות ה 100$, אוזניות שהסאונד דולף כמה שפחות החוצה, הקלטה אקוסטית וגם אלקטרונית, יהיה נחמד אם יהיה אפשר להחליף את הספוגיות לאחר בלאי, שמתי לב שספוגיות מפרווה הרבה יותר נוחות, אבל לא מצאתי אוזניות מוניטוריות כאלו בטווח המחיר הזה, מתלבט בין:, M50, MDR7506 ,KNS6400 ,SRH440 ,AKG K240. מה לגבי הסוני?
דרך אגב, קראתי שה m50 קצת לא נוחות וכבדות בשימוש ממושך, וכמו שרשמתם הן פחות מתאימות כמיניטור, אבל יש אותם עכשיו בבאג באיזה 400 ומשהו שקל, מה אומרים?
דרך אגב, קראתי שה m50 קצת לא נוחות וכבדות בשימוש ממושך, וכמו שרשמתם הן פחות מתאימות כמיניטור, אבל יש אותם עכשיו בבאג באיזה 400 ומשהו שקל, מה אומרים?
בתקציב שלך אין לך הרבה ברירות.
מבחינתי בארץ יש לך רק SRH440 .
בחו'ל KNS6400 יהיו אופציה משתלמת יותר (בארץ הן עולות פי 2 !!)
המחיר של M50 בארץ מפתה, אבל לשימוש שלך הן יהיו לא אידיאליות באף פרמטר, ואם כבר אז תקנה אותן למיקסינג או להאזנה.
אבל שוב, תלוי מה אתה מקליט כשאתה אומר אקוסטי או אלקטרוני. תסביר בדיוק איזה כלים או לפחות איזו סוג מוסיקה...
אגב,
ה K240 הן חצי סגורות ואמרת שזה מפריע לך.
בנוסף, הדגמים החדשים לא מוצלחים, והדגמים הישנים והטובים - דורשים הגברה טובה.
מבחינתי בארץ יש לך רק SRH440 .
בחו'ל KNS6400 יהיו אופציה משתלמת יותר (בארץ הן עולות פי 2 !!)
המחיר של M50 בארץ מפתה, אבל לשימוש שלך הן יהיו לא אידיאליות באף פרמטר, ואם כבר אז תקנה אותן למיקסינג או להאזנה.
אבל שוב, תלוי מה אתה מקליט כשאתה אומר אקוסטי או אלקטרוני. תסביר בדיוק איזה כלים או לפחות איזו סוג מוסיקה...
אגב,
ה K240 הן חצי סגורות ואמרת שזה מפריע לך.
בנוסף, הדגמים החדשים לא מוצלחים, והדגמים הישנים והטובים - דורשים הגברה טובה.