מה המצב אנשים, אז ככה שנה ומשהו אני יושן בסלון מאז שקניתי דירה, סוף סוף יש כסף לרהט את החדר הנוסף,
חשבתי על מיטה נפתחת, אבל לא שימושי, בסלון יש ספת 3 אם תוספת שזלונג, אז חשבתי על שזלונג לחדר, הבעיה שהם קצרים לשינה, אפשר היה הוסיף דום, אבל אני לא בה עשות פיל מזבוב. בסוף נזכרתי שראיתי לפני זמן מה, תשדיר של כלבוטק על מיתות מתכווננות, עזבו עכשיו קרינה, אבל הרי גם יש כאלה ידניות, מספיק לי שיוכל לכוון את הראש, רובן עד 2000 שקל אפילו עם קפיצים, אבל אני בכל זאת מטלבט, איזה גודל? יחיד? 90ס"מ? או וחצי? נקרא גם מיטת נוער, ואם שווה בכל זאת ללכת על חשמלי?
בדרך כלל אני קונה ב IKEA, אך הפעם אין שם פתרון בשבילי
צריך המלצה למיטה או ספה חדר, לצפיה בטוויזיה
- קרוקס44
- חבר ותיק

- תגובות: 2073
- נתן תודות: 153 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
דניס ,כמה שאלות והנה תשובות
1.כדאי מיטה חשמלית.?כן מאד בעיקר כשאתה מתכוון גם לישון וגם לצפות בטלויזיה
2. גודל :למה רק מיטה וחצי?אני לא יודע בן כמה אתה אבל אולי מתי שהוא תגיע חברה או גברת?
בכל מקרה תתחדש
1.כדאי מיטה חשמלית.?כן מאד בעיקר כשאתה מתכוון גם לישון וגם לצפות בטלויזיה
2. גודל :למה רק מיטה וחצי?אני לא יודע בן כמה אתה אבל אולי מתי שהוא תגיע חברה או גברת?
בכל מקרה תתחדש
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
חח זה מסובך, בכל מקרה מה בעניין קרינה? ואללה אם לא כלבוטק.., הרי בידני יש פחות סיכוי לשבר למשהו, גם עולה פחות, מצד שני בחשמלי יותר נוח לכוון גובה הרצוי, כננרה ילך על וחצי באמת, הבנתי שיש גם פנאומטי והידרולי, יש איזה יתרונות?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "