בעיה ב- DENON 2312 ?
שלום לכולם
יש לי רסיבר של DENON דגם 2312
טלויזיה מסוג SAMSUNG דגם UE55F6640SS שמחוברת באמצעות HDMI ליציאת ה-OUT.
בנוסף יש לי מחשב שמחובר באמצעות HDMI לכניסת ה- DVR.
ולהלן הבעיה:
בכל פעם שאני מדליק את הטלויזיה המגבר עובר באופן אוטומטי ל-TV - גם אם הוא מכובה !!!!
ז"א בכדי שאני אוכל לראות את המחשב (בלי להשתמש במערכת רק באמצעות הטלויזיה) אני צריך להדליק את הטלויזיה, ואז להדליק את המגבר, שנפתח באופן אוטומטי במצב TV (בגלל שהטלויזיה הודלקה), להעביר באמצעות השלט את המגבר ממצב TV למצב DVR ואז אני מקבל את תמונת המחשב על הטלויזיה ויכול לכבות את המגבר.
ה- HDMI CONTROL במגבר דלוק בכדי לאפשר למחשב לעבוד גם כאשר המגבר מכובה. אם אני מעביר אותו ל-OFF אז זה אכן פותר את הבעיה של המעבר למצב TV אבל אז אני לא יכול לראות את המחשב היות והאות לא עובר.
האם מישהו מכיר את הנושא ??
אני דיי נואש.
תודה רבה מראש..
יניב
יש לי רסיבר של DENON דגם 2312
טלויזיה מסוג SAMSUNG דגם UE55F6640SS שמחוברת באמצעות HDMI ליציאת ה-OUT.
בנוסף יש לי מחשב שמחובר באמצעות HDMI לכניסת ה- DVR.
ולהלן הבעיה:
בכל פעם שאני מדליק את הטלויזיה המגבר עובר באופן אוטומטי ל-TV - גם אם הוא מכובה !!!!
ז"א בכדי שאני אוכל לראות את המחשב (בלי להשתמש במערכת רק באמצעות הטלויזיה) אני צריך להדליק את הטלויזיה, ואז להדליק את המגבר, שנפתח באופן אוטומטי במצב TV (בגלל שהטלויזיה הודלקה), להעביר באמצעות השלט את המגבר ממצב TV למצב DVR ואז אני מקבל את תמונת המחשב על הטלויזיה ויכול לכבות את המגבר.
ה- HDMI CONTROL במגבר דלוק בכדי לאפשר למחשב לעבוד גם כאשר המגבר מכובה. אם אני מעביר אותו ל-OFF אז זה אכן פותר את הבעיה של המעבר למצב TV אבל אז אני לא יכול לראות את המחשב היות והאות לא עובר.
האם מישהו מכיר את הנושא ??
אני דיי נואש.
תודה רבה מראש..
יניב
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
תנסה לבטל את ה-HDMI CONTROL בתפריטי הגדרות של ה-TV.
תודה על התגובה אבל..
ישבתי שעות (!) וניסיתי לבטל באמצעות הטלויזיה או באמצעות המגבר.. לא הצלחתי בטלוייזיה אני יכול לנתק את האופציה שנקראת
"Anynet+ (HDMI-CEC) אבל אז כאילו ה-SOUND יוצא מהרמקולים של המחשב...
אשמח לעוד רעיונות
תודה
יניב
"Anynet+ (HDMI-CEC) אבל אז כאילו ה-SOUND יוצא מהרמקולים של המחשב...
אשמח לעוד רעיונות
תודה
יניב