האם להשאיר את ידית החליטה מחוברת
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אתה מתכוון *לאחר* ריקון הידית, יס?
אני מרוקן, שוטף את הידית במים ומנקה את הראש, ומחזיר את הידית רק לאחר כמה שעות כשהכל מתייבש שם.
לא יודע כמה זה חשוב, אבל הגומיה שלי החזיקה ככה יותר מ-5 שנים
אני מרוקן, שוטף את הידית במים ומנקה את הראש, ומחזיר את הידית רק לאחר כמה שעות כשהכל מתייבש שם.
לא יודע כמה זה חשוב, אבל הגומיה שלי החזיקה ככה יותר מ-5 שנים
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
למה הידית שומרת על גומייה? איך זה קורה?
הראש חם ומתעבים מים בסלסלה ולכן אתה רואה מים בידית.
הראש מתקרר הרבה יותר לאט כשיש ידית מחוברת לראש והגומייה נשארת חמה יותר זמן - זה נראה לי מקצר את חיי הגומייה דווקא
הראש חם ומתעבים מים בסלסלה ולכן אתה רואה מים בידית.
הראש מתקרר הרבה יותר לאט כשיש ידית מחוברת לראש והגומייה נשארת חמה יותר זמן - זה נראה לי מקצר את חיי הגומייה דווקא
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני כמו שלומי ונימי, שוטף ומחזיר בסגירה קלה ללא הידוק.
החלפתי רק עכשיו אחרי כמה שנים את הגומיה ועדיין לא ממש היה בזה צורך, פשוט עשיתי את זה על הדרך כשהחלפתי גומיות בבוכנה.
לא חושב שזה משנה אבל אני עם מכונת מנוף פונטה וקיו.
החלפתי רק עכשיו אחרי כמה שנים את הגומיה ועדיין לא ממש היה בזה צורך, פשוט עשיתי את זה על הדרך כשהחלפתי גומיות בבוכנה.
לא חושב שזה משנה אבל אני עם מכונת מנוף פונטה וקיו.
אני, כשהקפה מוכן, לא יכול להתאפק. מכבה את המכונה, מדליק סיגריה ויושב במרפסת לשתות. תמצית האושר האנושי ברגע קט אחד.
את המכונה אני משאיר כך.
לפני השימוש הבא אני זורק את העוגיה. מנקה את הפילטר עם מברשת יבשה ומתכונן לאושר הבא.
זה עובד לי מצוין.
את המכונה אני משאיר כך.
לפני השימוש הבא אני זורק את העוגיה. מנקה את הפילטר עם מברשת יבשה ומתכונן לאושר הבא.
זה עובד לי מצוין.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
נשמע לי לא בריא - לא הסיגריה ולא להשאיר את העוגיהodedor כתב:אני, כשהקפה מוכן, לא יכול להתאפק. מכבה את המכונה, מדליק סיגריה ויושב במרפסת לשתות. תמצית האושר האנושי ברגע קט אחד.
את המכונה אני משאיר כך.
זה עובד לי מצוין....
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
בבית קפה מנות אפות אחד אחרי שנייה. בבית להעשיר לכמה שעות זה בעיניי גם לא בריא.וגם סביבה חומצית ליד גומי ומתחת להרבה זמן?לגבי בנושא - גם אני מנקה בסוף שימוש את הידית וראש ומחזיר ידית למקום בלי לחץ...