בקשה לייעוץ בבניית כבל חשמל איכותי - 2 פינים ללא הארקה
שלום לחברי הפורום. מבקש לדעת האם השילוב הבא תואם לחיבור 2 פינים בשקע ישראלי סטנדרטי. אני מעוניין בבניית כבל חשמל איכותי מסוכך עבור הפטיפון שלי.
הראש תואם תקן אירופאי CEE7-VII European connector האם ניתן לחברו ללא הארקה במקום "כבל קומקום" 2 פינים שמגיע במקור ?
" width="320" height="207
" width="390" height="293
" width="300" height="300
הראש תואם תקן אירופאי CEE7-VII European connector האם ניתן לחברו ללא הארקה במקום "כבל קומקום" 2 פינים שמגיע במקור ?
" width="320" height="207
" width="390" height="293
" width="300" height="300
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בדיוק.Elad8 כתב:אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של מספר הצפיות וחוסר התגובה והתלונה שבאה בעקבות זה....
פותח האשכול לא מבין שעדיף 311651 צפיות ואפס תגובות, מאשר תגובות כמו "צא מהסרט", שזה מה שרצו להגיב 105 הצופים.
וד"א, התקע לא מתאים לשקע ישראלי בשום צורה (גם לא לשקעים חדשים עם חורים עגולים), וסיכוך לכבל חשמל שאינו מחובר אפילו להארקה - נשמע רעיון הזוי.
..
ZiggyMan כתב:
בדיוק.
פותח האשכול לא מבין שעדיף 311651 צפיות ואפס תגובות, מאשר תגובות כמו "צא מהסרט", שזה מה שרצו להגיב 105 הצופים.
וד"א, התקע לא מתאים לשקע ישראלי בשום צורה (גם לא לשקעים חדשים עם חורים עגולים), וסיכוך לכבל חשמל שאינו מחובר אפילו להארקה - נשמע רעיון הזוי....
אף אחד לא להתלונן.
הסיכוך למרות שהכבל אינו מוארק (שהבנתי שמומלץ לחברו להארקה בצד התקע) הומלץ בפורומים בחו"ל כדיי למנוע הפרעות ורעשים הבאים מסביבת הכבל. אני שואל גם על התועלת וגם על ההתאמה, למרות שאם אדם כמו מרטים אומר שנכנס (מה שגם כתוב בפורומים נוספים) אני מאמין שהוא מדבר מנסיון. חשוב לי לדעת בלי קשר האם ניתן לחבר כבל "שוקו" באופן עקרוני גם ללא הארקה וכמובן שהמכשיר עצמו לא דורש הארקה והחיבור בצד הנקבה הוא חיבור 2 פינים "קומקום". יכול להיות שהכל שטויות וטכנית אין הבדל בין כבל של 5 שקלים סיני לכבל איכותי שנקנה ב1000 במידה ואין הארקה, אני שואל כי אני לא מבין וכאן זה המקום להתייעץ....