המלצה לקניית סטרימר מבין השלושה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
השני והשלישי לא שווים שקל .
קנה את הראשון או פופקורן a400 או dune 303
קנה את הראשון או פופקורן a400 או dune 303
- PriceHunter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 0
אתה יכול להרחיב מדוע הפרודיג'י לא שווה שקל? לי יש c300 והוא נתקע כל יום מחדש, לאחרונה קניתי לאחי שגר בלונדון את הפרודיג'י וכאשר הפעלתי אותו במשך כמה ימים הכל עבד פיקס.
מה הפרמטרים לדעתך שהוא לא טוב? איכות תמונה? תקיעות? חוסר יכולת לנגן קבצים מסוימים? אשמח אם תרחיב
הבעיה היחידה שנתקלתי היא שהוא לא פותח את היו טיוב אבל בc300 הוא פותח אבל לא שומעים כלום
תודה
מה הפרמטרים לדעתך שהוא לא טוב? איכות תמונה? תקיעות? חוסר יכולת לנגן קבצים מסוימים? אשמח אם תרחיב
הבעיה היחידה שנתקלתי היא שהוא לא פותח את היו טיוב אבל בc300 הוא פותח אבל לא שומעים כלום
תודה
PriceHunter כתב:אתה יכול להרחיב מדוע הפרודיג'י לא שווה שקל? לי יש c300 והוא נתקע כל יום מחדש, לאחרונה קניתי לאחי שגר בלונדון את הפרודיג'י וכאשר הפעלתי אותו במשך כמה ימים הכל עבד פיקס.
תודה
מצטרף לחוות דעת של הקודם.
פרט לניגון בלו ריי מלא מהרשת המכשיר מתפקד מצויין, נדיר שנתקע ומנגן ה כ ל כולל תלת מימד.
יש לי DUNE 3D והוא מנגן מהרשת הכל אבל חלק גדול מסוגי הקבצים הוא לא יודע לנגן (MOV, קבצי וידאו ממצלמות וחלק מקבצי AVI).
אם כבר מבטלים מכשיר זה את הראשון שלא מנגן קבצי AVI עם SOUND בכלל...
את הפרודיגי ניתן לקנות ב 800 חדש או משומש בפחות מחצי, את מה שהומלץ כאן תצטרך לקנות ביותר מכפול במחיר......
ולי יש את ה- A300 מהיום שיצא (למעלה משנתיים אני חושב) ואין שום בעיה איתו (וגם לא הייתה) .
לעומת זאת עם הפרודיג'י שהיה אצל חבר שלי - היו צרות צרורות (אני מדבר על הראשון) וכל מה שלא עשינו - עדיין הוא היה נתקע כל פעם מחדש .
וחברת XTREAMER לא ממש נתנה תמיכה למוצרים שלה בתקופה ההיא ונדמה כי עד עכשיו הם לא עדכנו את המוצרים שלהם אפילו לא
בצורה המינימאלית.
אגב היה מוצר שהם השיקו בארץ (חושב שזה הSW3) ואחרי כמס' שבועות רשת באג משכה את המוצר חזרה / ואו נתנה זיכוי .
לגבי BOXEE - הבנתי שבזמנו סיפק את הסחורה .
בכל מקרה מה שאמרו לך לפני - נכון מאוד.
אם אתה רוכש - לך על DUNE 303 או על הפופקורן A400 .
שניהם נחשבים יציבים וטובים ויודעים להריץ את התכנים המקובלים היום . (ל-A400 יש ג'וק בוקס שזה יתרון) .
לעומת זאת עם הפרודיג'י שהיה אצל חבר שלי - היו צרות צרורות (אני מדבר על הראשון) וכל מה שלא עשינו - עדיין הוא היה נתקע כל פעם מחדש .
וחברת XTREAMER לא ממש נתנה תמיכה למוצרים שלה בתקופה ההיא ונדמה כי עד עכשיו הם לא עדכנו את המוצרים שלהם אפילו לא
בצורה המינימאלית.
אגב היה מוצר שהם השיקו בארץ (חושב שזה הSW3) ואחרי כמס' שבועות רשת באג משכה את המוצר חזרה / ואו נתנה זיכוי .
לגבי BOXEE - הבנתי שבזמנו סיפק את הסחורה .
בכל מקרה מה שאמרו לך לפני - נכון מאוד.
אם אתה רוכש - לך על DUNE 303 או על הפופקורן A400 .
שניהם נחשבים יציבים וטובים ויודעים להריץ את התכנים המקובלים היום . (ל-A400 יש ג'וק בוקס שזה יתרון) .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לחבר שלי יש אותו ורק צרותPriceHunter כתב:אתה יכול להרחיב מדוע הפרודיג'י לא שווה שקל? לי יש c300 והוא נתקע כל יום מחדש, לאחרונה קניתי לאחי שגר בלונדון את הפרודיג'י וכאשר הפעלתי אותו במשך כמה ימים הכל עבד פיקס.
תודה...
נתקע,קורס החברה לא נותנת גב, קושחות לא מספקות את הסחורה,חוסמים אותו בפורום שלהם,מוחקים לו הודעות בקיצור חצי שקל לא הייתי שם עליו.
יש לי פופקורן a210 ו c200 ויש לי dune 303 ושלושתם עובדים פיקס.
מה שכן הוזכרו פה כל מיני סוגי קבצים שלא ממש מדברים אלי. אני מזרים רק בלו ריי מלא ושם הכל פיקס.
אין לי נסיון עם mov ו avi וכאלו הם פשוט לא נכנסים אצלי לראוטר
- PriceHunter
-
- חבר שרק התחיל

כניראה עניין של מזל - אחד נתקע אחד לא 
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
לשימוש פשוט ונוח עם ממשק נעים ונוח הבוקסי עושה אחלה עבודה.
נכון, אין לו יותר תמיכה ועדכונים, אבל אני מעולם לא נזקקתי לזה והוא עובד יופי.
היתרון הגדול לטעמי - קלות הפעלה. אפילו אשתי מפעילה אותו בקלות.
נכון, אין לו יותר תמיכה ועדכונים, אבל אני מעולם לא נזקקתי לזה והוא עובד יופי.
היתרון הגדול לטעמי - קלות הפעלה. אפילו אשתי מפעילה אותו בקלות.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
יש לי גם בוקסי בוקס וכמה שיש לי סנטימנטים אליו הוא בסופו של יום איטי נתקע ולא באמת עושה יותר
מלהזרים סרטים, בנוסף הוא יקר. פשוט טכנולוגיה ישנה
אמנם עוד לא הגיע אליי אבל אני ממליץ על נגן אנדרואיד- גם מחיר גם הכי ידידותי ותמיד יהיו עדכונים
נראה לי גם יעמוד במבחן הסבתא
זה מה שהזמנתי ב400 שקל כולל משלוח וכרגע להבנתי זה המתקדם ביותר
אם בכל זאת אתה מתעקש אני מוכן למכור לך את הבוקסי שלי
אמנם עוד לא הגיע אליי אבל אני ממליץ על נגן אנדרואיד- גם מחיר גם הכי ידידותי ותמיד יהיו עדכונים
אם בכל זאת אתה מתעקש אני מוכן למכור לך את הבוקסי שלי
לדעתי 50 אחוז מהבעיות שאנשים נתקלים בהם הם לא בגלל המזרים אלא נושאים נוספים כגון איכות הרשת שלהם רכיבים נוספים אני בדרך! וכו.
אני מציין זאת כי לי יש את הפופקורן c200 עם הרדיסק פנימי וכונן בלורי וכן מאוורר פנימי אופציונאלי מותקן ומספר הפעמים שהיתי צריך לרסט אותו ב 5 שנים שהוא אצלי הוא אפסי.
אני מנגן :flac, wav,mp3, mkv, ריפים מלאים של בלו רי ,ריפים של דיוידי . אני משתמש בשני nas שונים וכן בדיסק רשת של wd. אני משתמש בכונן הבורי שלו, בהרדיסק הפנימי. אפס בעיות כמעט.
הבעיות שכן קימות :
מידי פעם מומלץ לבצע כיבוי מלא
יש בלורי מלאים שאי אפשר לעשות סטופ בסיום ולחזור לתפריטים אלא רק ריסט. לא יודע למה אבל זה ספציפי.
לא משתמש בממשק מיוחד אלא רשימות בלבד. לא יפה אבל מהיר ופרקטי.
העברת הקבצים איננה במהירות גיגה ולכן לא משתמש בהרדיסק הפנימי אלא הכל מוזרם מהרשת.
תלת מימד זה לצד זה אי אפשר לראות כתוביות כראוי.
הצג בחזית לא עושה את העבודה כי הוא קטן מידי.
אפליקציית הרשת על האייפד עוסדת חלקית ולעיתים קורסת אבל כשעובדת אז האייפד משמש כמסך לבחירת השירים וכך אני לא צריך להדליק טלויזיה או לקום למסך הקטן שלו.
ואילו אחרים מדווחים על אין סוף בעיות.
מציע לך לעדכן לגרסה האחרונה את ה 300 שלך ולוודא וזה קריטי שאתה עושה בסוף את הפעולה של ריסט לפקטורי סטטוס אחרת זה ההסבר לתקיעות שלך.
בכל מקרה אם היתי קונה היום סטרימר היתי קונה את ה dune
אני מציין זאת כי לי יש את הפופקורן c200 עם הרדיסק פנימי וכונן בלורי וכן מאוורר פנימי אופציונאלי מותקן ומספר הפעמים שהיתי צריך לרסט אותו ב 5 שנים שהוא אצלי הוא אפסי.
אני מנגן :flac, wav,mp3, mkv, ריפים מלאים של בלו רי ,ריפים של דיוידי . אני משתמש בשני nas שונים וכן בדיסק רשת של wd. אני משתמש בכונן הבורי שלו, בהרדיסק הפנימי. אפס בעיות כמעט.
הבעיות שכן קימות :
מידי פעם מומלץ לבצע כיבוי מלא
יש בלורי מלאים שאי אפשר לעשות סטופ בסיום ולחזור לתפריטים אלא רק ריסט. לא יודע למה אבל זה ספציפי.
לא משתמש בממשק מיוחד אלא רשימות בלבד. לא יפה אבל מהיר ופרקטי.
העברת הקבצים איננה במהירות גיגה ולכן לא משתמש בהרדיסק הפנימי אלא הכל מוזרם מהרשת.
תלת מימד זה לצד זה אי אפשר לראות כתוביות כראוי.
הצג בחזית לא עושה את העבודה כי הוא קטן מידי.
אפליקציית הרשת על האייפד עוסדת חלקית ולעיתים קורסת אבל כשעובדת אז האייפד משמש כמסך לבחירת השירים וכך אני לא צריך להדליק טלויזיה או לקום למסך הקטן שלו.
ואילו אחרים מדווחים על אין סוף בעיות.
מציע לך לעדכן לגרסה האחרונה את ה 300 שלך ולוודא וזה קריטי שאתה עושה בסוף את הפעולה של ריסט לפקטורי סטטוס אחרת זה ההסבר לתקיעות שלך.
בכל מקרה אם היתי קונה היום סטרימר היתי קונה את ה dune
- PriceHunter
-
- חבר שרק התחיל

לא הבנתי אותך אתה ממליץ קודם לעשות עידכון גירסא ואז ריסט לפקטורי סטטוס או להפך. נראה לי מוזר
אגב הבעייה שציינת:
" בלורי מלאים שאי אפשר לעשות סטופ בסיום ולחזור לתפריטים אלא רק ריסט"
גם אני נתקלתי בבעייה הזאת וגם עוד בעייה- פתאום הוא מבקש לחבר את הכונן המתאים בכדי לנגן בלו ריי מלא. זה קורא כאשר אני מזרים את הבלו רי ברשת, כאשר ההארד דיסק מחובר הוא מנגן בלי בעיות את הכותר. נתקלת בבעייה הזאת?
אגב הבעייה שציינת:
" בלורי מלאים שאי אפשר לעשות סטופ בסיום ולחזור לתפריטים אלא רק ריסט"
גם אני נתקלתי בבעייה הזאת וגם עוד בעייה- פתאום הוא מבקש לחבר את הכונן המתאים בכדי לנגן בלו ריי מלא. זה קורא כאשר אני מזרים את הבלו רי ברשת, כאשר ההארד דיסק מחובר הוא מנגן בלי בעיות את הכותר. נתקלת בבעייה הזאת?
אני לא זוכר איך נקרא הריסט הזה אבל זה מצויין בפרוש שחובה לבצע. זה כמובן לא מוחק את עדכון הגרסה שעשית אלא אל ההגדרות של הרשת וכו שנידרש להגדיר שוב.
אם אני זוכר נכון זה נמצא באותו מסך בתפריט של המכשיר בו אתה עושה עדכון.
אם אני זוכר נכון זה נמצא באותו מסך בתפריט של המכשיר בו אתה עושה עדכון.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

כנראה בעיה ספציפית אצלך במכשיר או בשלט עצמוmotip כתב:יש לי c300 ואני מאוכזב ממנו, מגיב באיטיות לכל לחיצה על השלט. גם השלט לא קולט ממרחק העולה על מטר....
- PriceHunter
-
- חבר שרק התחיל

לא נכון. גם לי יש את הבעיה ועם עוד שלל בעיות נוספות. מהווה את המכשיר הכי גרוע שקניתי בימי חיי
מכשיר ***.
לא מומלץ
(n)(n)
מכשיר ***.
לא מומלץ
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

צודק.PriceHunter כתב:לא נכון. גם לי יש את הבעיה ועם עוד שלל בעיות נוספות. מהווה את המכשיר הכי גרוע שקניתי בימי חיי
מכשיר ***.
לא מומלץ
(n)(n)
...
שים בלוחות.
נו יש רישומים ראשונים ???haji כתב:יש לי גם בוקסי בוקס וכמה שיש לי סנטימנטים אליו הוא בסופו של יום איטי נתקע ולא באמת עושה יותר
אם בכל זאת אתה מתעקש אני מוכן למכור לך את הבוקסי שלי...
אני גם שוקל לקנות אותו