טוב אז החלטה בין Onkyo 626 \ Yamaha 675 \ Sony 1040
שלום חברים,
אחרי חקירה של כמה שבועות זה מסתכם לשלושת הדגמים הבאים -
Sony STR-DN1040
Yamaha RX-V675
Onkyo TX-NR626
השאלה שלי לא נוגעת לפיצ'רים שלהם או למחיר או אפילו לסאונד. שלושתם מתאימים לי.
אבל אחרי קריאה קצרה של סקירות באמזון (גם באירופאים וגם בארה"ב) התקבלה התמונה הבאה -
Onkyo 626 - בארה"ב, בגלל איזשהו הסכם סחר עם סין, הרסיבר מיוצר עם חומרים זולים יחסית ויש מלא דיווחים על רסיברים שמחזיקים גג שנתיים, לרוב אפילו לא חצי שנה. באמזון אירופה יש פחות דיווחים על זה אבל עדיין יש, מסתבר שאונקיו משתמשת בחלקים יותר איכותיים למוצרים האירופאים.
Sony 1040 - בעיות חוזרות ונשנות בכל מה שקשור לחיבורי HDMI ול Handshake. נאמר שאמור לצאת עדכון קושחה אבל אף אחד לא יודע מתי. בנוסף, דיווחים על חימום יתר של הרסיבר.
Yamaha 675 - דיווחים על בעיות בסטרימינג עם פנדורה ו Airplay, בעיות בכיול ובכלל בכיוון הסאונד ידני (אין אופציות).
השאלה שלי לבעלי הרסיברים הנ"ל - האם חוויתם את הבעיות הללו, אם כן אילו? אם לא, כמה זמן הרסיבר ברשותכם?
ושאלה כללית לכלל חברי הפורום - האם שמעתם על או מכירים אנשים שחוו בעיות דומות ועל איזה הייתם ממליצים?
תודה מראש
אחרי חקירה של כמה שבועות זה מסתכם לשלושת הדגמים הבאים -
Sony STR-DN1040
Yamaha RX-V675
Onkyo TX-NR626
השאלה שלי לא נוגעת לפיצ'רים שלהם או למחיר או אפילו לסאונד. שלושתם מתאימים לי.
אבל אחרי קריאה קצרה של סקירות באמזון (גם באירופאים וגם בארה"ב) התקבלה התמונה הבאה -
Onkyo 626 - בארה"ב, בגלל איזשהו הסכם סחר עם סין, הרסיבר מיוצר עם חומרים זולים יחסית ויש מלא דיווחים על רסיברים שמחזיקים גג שנתיים, לרוב אפילו לא חצי שנה. באמזון אירופה יש פחות דיווחים על זה אבל עדיין יש, מסתבר שאונקיו משתמשת בחלקים יותר איכותיים למוצרים האירופאים.
Sony 1040 - בעיות חוזרות ונשנות בכל מה שקשור לחיבורי HDMI ול Handshake. נאמר שאמור לצאת עדכון קושחה אבל אף אחד לא יודע מתי. בנוסף, דיווחים על חימום יתר של הרסיבר.
Yamaha 675 - דיווחים על בעיות בסטרימינג עם פנדורה ו Airplay, בעיות בכיול ובכלל בכיוון הסאונד ידני (אין אופציות).
השאלה שלי לבעלי הרסיברים הנ"ל - האם חוויתם את הבעיות הללו, אם כן אילו? אם לא, כמה זמן הרסיבר ברשותכם?
ושאלה כללית לכלל חברי הפורום - האם שמעתם על או מכירים אנשים שחוו בעיות דומות ועל איזה הייתם ממליצים?
תודה מראש
אתה באמת מסוגל להזכיר באותה הודעה את סוני בהקשר לרסיבר לצד חברות כמו ימהה או אונקיו??? סוני זה רסיבר לעקרות בית ששומעות בריטני ורואות יומני הערפד... תצמצם את האפשרויות לאונקיו או ימהה. לא מכיר את הימהה. בעבר היו לי רסיברים שלהם והם דיי טובים, אבל כרגע יש לי את ה 626 שנקנא באמזון גרמניה במחיר שפוי ולא במחיר המופגע ב 300% בארץ. אני מאד מסופק ממנו. ולגבי איכות המוצר בארצות הברית, אז כבר כתבתי על זה כאן. אכן הדגמים האירופיים של אונקיו מיוצרים בתקנים מחמירים יותר ומן הסתם הם יותר יקרים. בארצות הברית הרסיבר נמכר ב 300 דולר כך שאפשר ורצוי לשדרג כל שנה. גם ספק הכוח בדגם האמריקאי זול יותר כי תדר הרשת גבוהה יותר ומתח הרשת נמוך יותר (שנאי קטן משמעותית כי יחס השנאה קטן ותדר גבוה משמע פחות הפסדים וקבלי סינום קטנים כי יש פחות אדווה). אל על ה 626 עובד מצויין גם עם האפלקציה לאנדרויד. ה AIRPLAY (לאודיו בלבד) של ה 626. המון אפלקציות לאנדרויד משהות אותו מצויין לרבות YASTE השלט של XBMC שיכול לשלוח אליו קבצי מוסיקה.
סוני זה *** של רסיברים וכל הקשור באודיו..
קודם כל, תודה על התגובה.
בנוגע לאונקיו - כמה זמן הוא ברשותך?
בנוגע לסוני - גם What Hifi וגם CNET קבעו שהוא אחד הרסיברים הכי טובים לשנת 2013 (בתקציב עד 500) אם לא הכי טוב (what-hifi) בגלל זה הוא הוכנס לרשימה.
שמעתי גם אותם סנטימנטים לגבי אונקיו 626 בחנויות פה בארץ שקוראים לו צעצוע ומייעדים לו את אותו קהל יעד שציינת לסוני.
בנוגע לאונקיו - כמה זמן הוא ברשותך?
בנוגע לסוני - גם What Hifi וגם CNET קבעו שהוא אחד הרסיברים הכי טובים לשנת 2013 (בתקציב עד 500) אם לא הכי טוב (what-hifi) בגלל זה הוא הוכנס לרשימה.
שמעתי גם אותם סנטימנטים לגבי אונקיו 626 בחנויות פה בארץ שקוראים לו צעצוע ומייעדים לו את אותו קהל יעד שציינת לסוני.
שלושת הרסיברים הללו הינם ״מספקי כל״ ברמת כניסה. יש להם הכל מהכל והכל בינוני.
אני שמעתי מתוכם רק את הימהה. באותה רמה יש גם את הדנון x2000.
אני אישית מעדיף בהרבה רסיבר מדרגה גבוה יותר מיד שניה.
יש כאילו שעלו 15000 שח לפני ארבע שנים,יש להם כמעט הכל למעט נושא האייר פלי והם משמעותית בנויים טוב יותר.
הימהה לדוגמא, המכסה העליון כל כך דק שבלחיצה קלילה אתה מעקם אותו.
אני שמעתי מתוכם רק את הימהה. באותה רמה יש גם את הדנון x2000.
אני אישית מעדיף בהרבה רסיבר מדרגה גבוה יותר מיד שניה.
יש כאילו שעלו 15000 שח לפני ארבע שנים,יש להם כמעט הכל למעט נושא האייר פלי והם משמעותית בנויים טוב יותר.
הימהה לדוגמא, המכסה העליון כל כך דק שבלחיצה קלילה אתה מעקם אותו.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
דעתי הצנועה.
לא מכיר את עניין ההבדלים בין המוצר האמריקאי למוצר האירופאי, גם לא מבין את עניין השנאי והאדווה.
זה נכון שאונקיו לא זוכים לתדמית חיובית בנושא אמינות ותוסיף לזה נטיה להתחממות ולא קיבלת מציאה גדולה.
אם אתה לא מרגיש בהבדל בצליל לך על היאמהה, פשוט סוס עבודה.
את הסוני אני לא מכיר.
לרכוש מגבר בן 4 שנים לא מתאים לכל אחד.
אני מסכים עם העקרון שמדובר במוצר הרבה יותר איכותי, עם זאת הנטיה היום להשתדרג כל 3-7 שנים מתאימה יותר לרעיון של מגבר חדש וזול מאשר ישן ואיכותי.
זה נכון שאונקיו לא זוכים לתדמית חיובית בנושא אמינות ותוסיף לזה נטיה להתחממות ולא קיבלת מציאה גדולה.
אם אתה לא מרגיש בהבדל בצליל לך על היאמהה, פשוט סוס עבודה.
את הסוני אני לא מכיר.
לרכוש מגבר בן 4 שנים לא מתאים לכל אחד.
אני מסכים עם העקרון שמדובר במוצר הרבה יותר איכותי, עם זאת הנטיה היום להשתדרג כל 3-7 שנים מתאימה יותר לרעיון של מגבר חדש וזול מאשר ישן ואיכותי.
אם היה להם את כל מה שכתבת הם לא היו ישניםsprunknwn כתב:אני אשמח להמלצות של רסיברים יותר ישנים אך כאלה שתומכים בכל הפורמטים החדשים, HDMI 1.4a וכו' וכמובן סאונד טוב.
הדבר הכי חשוב מבחינתי זה שהוא יחזיק מעמד. אין לי אפשרות להחליף רסיבר כל שנה שנתיים....
- MatanGershberg
- חבר פעיל

- תגובות: 78
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
sprunknwn - האמת שאני לא מבין את ההתלבטות,
לי יש אונקיו מדגם 608 (http://www.uk.onkyo.com/en/products/tx-sr608-35325.html) בן 4 שנים אוטוטו (באוגוסט) ועד היום אני מאוד מרוצה
מכל הפיצ'רים.
אני חושב שהדגמים החדשים היום - יתנו לך מענה ל-4,5 שנים,
תקנו אותי אם אני טועה,
מתן
לי יש אונקיו מדגם 608 (http://www.uk.onkyo.com/en/products/tx-sr608-35325.html) בן 4 שנים אוטוטו (באוגוסט) ועד היום אני מאוד מרוצה
מכל הפיצ'רים.
אני חושב שהדגמים החדשים היום - יתנו לך מענה ל-4,5 שנים,
תקנו אותי אם אני טועה,
מתן
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
סוני פעם היו פסגת הטלויזיות ובמגברים הם היו לא רעים. עד שבאו דנון ימהה פיוניר אונקיו ועוד שמות . סוני היום ומלפני שנתיים הוציאו מגברים שקיבלו ציונים מעולים 1030 1040 קיבלו באתרים 5 כוכבים אדום קיבלו מגבר השנה .סוני היום רחוקים מלהיות *** . הם עברו היום את אונקיו וימהה באותו טווח מחיר של אותו דגם . קח אחד על אחד את ה626 675 ו1040 מקום ראשון 1040 מקום אחרון ה626. ובוא אני יחסוך לך את השאלה מאיפה אני יודע ובטוח .תקרא בסטריאופייל .סאונד אנד וויש'ן , ויש עוד.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
אני מאמין שכתבות רבות ברשת הם מפוברקות ורוב הביקורות לא ישרות בעיניי.
סוני באמת מקבלת שבחים ברשת אבל גם הימאה והאונקיו.
לדעתי הסוני נותן הרבה ביחס למחירו ,הוא נשמע טוב מאוד כמעט כמו האונקיו אבל זה עיניין של טעם.
הימאה לדעתי נשמע פחות טוב מהשניים בצורה משמעותית יחד עם זאת לדעתי הוא האמין בקבוצה.
מעבר לביקורות של החברות השונות חשוב להיכנס לביקורות של לקוחות שרכשו את המכשירים ואז מתגלים הפרטים האמיתיים.
אין ספק שעל פי ביקורות של לקוחות האמינות של יאמאה מעל כולם אבל באותה נשימה כאשר משמיעים רסיבר ליד רסיבר הסאונד שלהם הוא המעפן יותר.
הכל זה לדעתי בלבד
סוני באמת מקבלת שבחים ברשת אבל גם הימאה והאונקיו.
לדעתי הסוני נותן הרבה ביחס למחירו ,הוא נשמע טוב מאוד כמעט כמו האונקיו אבל זה עיניין של טעם.
הימאה לדעתי נשמע פחות טוב מהשניים בצורה משמעותית יחד עם זאת לדעתי הוא האמין בקבוצה.
מעבר לביקורות של החברות השונות חשוב להיכנס לביקורות של לקוחות שרכשו את המכשירים ואז מתגלים הפרטים האמיתיים.
אין ספק שעל פי ביקורות של לקוחות האמינות של יאמאה מעל כולם אבל באותה נשימה כאשר משמיעים רסיבר ליד רסיבר הסאונד שלהם הוא המעפן יותר.
הכל זה לדעתי בלבד
בעקרון אני לא חושב שאפשר להגיד שחברה זו טובה מהאחרת. כל הרעיון של החברות זה לייצר ליינים לכל קהלי היעד. גם אונקיו,ימהה,דנון ,פיוניר ,סוני מייצרות רסיברים מעולים, בינוניים ופחות מכך. הכל עניין של תקציב. ובאותה רמה של תקציב בגדול תקבל את אותו הדבר ומכאן והלאה זה עניין של התאמה לשאר הציוד, טעם ומזל.
אני מעולם לא החלפתי רסיבר כי הוא התקלקל. יש לי שני רסיברים של אונקיו בבית האחד בן 10 לערך וכיום נמצא בחדר קולנוע המישני שלי ובסלון יש את האונקיו 905 שגם הוא כבר בן כ 6.
מבחינתי רסיברים הם חיות אמינות מאד.
אני מעולם לא החלפתי רסיבר כי הוא התקלקל. יש לי שני רסיברים של אונקיו בבית האחד בן 10 לערך וכיום נמצא בחדר קולנוע המישני שלי ובסלון יש את האונקיו 905 שגם הוא כבר בן כ 6.
מבחינתי רסיברים הם חיות אמינות מאד.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני נוטה שלא ליחס חשיבות יתרה לביקורות מקצועיות מתוך ההנחה שמאחורי הביקורות בדרך כלל מסתתר אינטרס.
באותה המידה שאני מניח שמלבד המחיר והתאריך אין אמת בעיתונים.
אם היה מגבר או יצרן שטוב באופן משמעותי מיצרנים אחרים, כל השאר היו פושטים את הרגל.
מלבד עניין הסאונד והצימוד שלו לרמקולים, יש גם את עניין העיצוב, התכונות (הפיצרים) והמיצוב של המותג.
אני הייתי ממליץ לך לבחון גם את הפיוניר 923 שלעניות דעתי נשמע מצויין.
באותה המידה שאני מניח שמלבד המחיר והתאריך אין אמת בעיתונים.
אם היה מגבר או יצרן שטוב באופן משמעותי מיצרנים אחרים, כל השאר היו פושטים את הרגל.
מלבד עניין הסאונד והצימוד שלו לרמקולים, יש גם את עניין העיצוב, התכונות (הפיצרים) והמיצוב של המותג.
אני הייתי ממליץ לך לבחון גם את הפיוניר 923 שלעניות דעתי נשמע מצויין.
Sexter כתב:אתה באמת מסוגל להזכיר באותה הודעה את סוני בהקשר לרסיבר לצד חברות כמו ימהה או אונקיו??? סוני זה רסיבר לעקרות בית ששומעות בריטני ורואות יומני הערפד... תצמצם את האפשרויות לאונקיו או ימהה. לא מכיר את הימהה. בעבר היו לי רסיברים שלהם והם דיי טובים, אבל כרגע יש לי את ה 626 שנקנא באמזון גרמניה במחיר שפוי ולא במחיר המופגע ב 300% בארץ. אני מאד מסופק ממנו. ולגבי איכות המוצר בארצות הברית, אז כבר כתבתי על זה כאן. אכן הדגמים האירופיים של אונקיו מיוצרים בתקנים מחמירים יותר ומן הסתם הם יותר יקרים. בארצות הברית הרסיבר נמכר ב 300 דולר כך שאפשר ורצוי לשדרג כל שנה. גם ספק הכוח בדגם האמריקאי זול יותר כי תדר הרשת גבוהה יותר ומתח הרשת נמוך יותר (שנאי קטן משמעותית כי יחס השנאה קטן ותדר גבוה משמע פחות הפסדים וקבלי סינום קטנים כי יש פחות אדווה). אל על ה 626 עובד מצויין גם עם האפלקציה לאנדרויד. ה AIRPLAY (לאודיו בלבד) של ה 626. המון אפלקציות לאנדרויד משהות אותו מצויין לרבות YASTE השלט של XBMC שיכול לשלוח אליו קבצי מוסיקה.
קשקוש...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עזוב אותך מהמלצות, זה לא מקדם את הדיון וזה לא יקדם אותך...
לך תשמע אותם זה לצד זה (במידת האפשר, והכי טוב "על עיוור", בלי לדעת איזה רסיבר אתה שומע בכל רגע נתון) בחנות מתמחה, ולך על זה שנשמע לך הכי טוב - זה מה שהכי חשוב בסופו של יום, ולא מה כמה חבורת ליצנים באינטרנט חושבים שהכי טוב לפי מה שהם קראו, שמעו, קנו וכיו"ב...
לך תשמע אותם זה לצד זה (במידת האפשר, והכי טוב "על עיוור", בלי לדעת איזה רסיבר אתה שומע בכל רגע נתון) בחנות מתמחה, ולך על זה שנשמע לך הכי טוב - זה מה שהכי חשוב בסופו של יום, ולא מה כמה חבורת ליצנים באינטרנט חושבים שהכי טוב לפי מה שהם קראו, שמעו, קנו וכיו"ב...
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
כפי שרשמתי גם בשרשור החדשות פה באתר אז הילד שלי עשה לי הפתעה וקנה את ה1050 מאיפה שהוא בחו''ל עלה לו הכול ביחד 3500 שקל נראה לי קצת הרבה אבל נקווה שלא ניפול איתו . מקסימום נחזור לימהה.
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass