חיפוש מחליף לפרוססור במחיר שפוי
אהלן חברים,
ברשותי פרססור בעל 5.1 ערוצים של AMC המשודך למגבר רב ערוצי של אותו חברה, ושניהם שרתו אותי נאמנה במשך מעל עשור.
לאחרונה התחילו להווצר בעיות בפרוססור, ולרוב מתרחשים שניים או שלושה dropouts בסאונד במשך צפיה רגילה בסרט.
מכיוון שהוא מיושן מאוד ואינו תומך ב-DTS, נראה לי שאין היגיון רב בלתקן אותו.
אני כעת מתלבט מה כדאי, ובעיקר מה כלכלי לעשות:
* לנסות ולחפש פרוססור משומש.
* למכור את המגבר ולרכוש רסיבר.
* לרכוש רסיבר עם יציאת pre-out.
* לרכוש פרוססור חדש.
אגב, אין לי צורך בהכרח בפרוססור התומך במיתוג וידאו כלשהו, מכיוון שהמקרן מחובר ישירות למקור הוידאו (במקרה שלי סטרימר). אשמח לעצה!
עריכה:
כרגע התקציב שלי לשדרוג הוא די נמוך, סביב 1600 ש״ח.
עבור המגבר נראה שאוכל לקבל סביב ה-1400 ש״ח או יותר.
הרמקולים הקדמיים שלי הם מדגם Monitor Audio MR2. הסנטר, האחוריים והסאב הם של Focal (מסדרה קצת עתיקה בשם Tantal).
ברשותי פרססור בעל 5.1 ערוצים של AMC המשודך למגבר רב ערוצי של אותו חברה, ושניהם שרתו אותי נאמנה במשך מעל עשור.
לאחרונה התחילו להווצר בעיות בפרוססור, ולרוב מתרחשים שניים או שלושה dropouts בסאונד במשך צפיה רגילה בסרט.
* לנסות ולחפש פרוססור משומש.
* למכור את המגבר ולרכוש רסיבר.
* לרכוש פרוססור חדש.
אגב, אין לי צורך בהכרח בפרוססור התומך במיתוג וידאו כלשהו, מכיוון שהמקרן מחובר ישירות למקור הוידאו (במקרה שלי סטרימר). אשמח לעצה!
עריכה:
כרגע התקציב שלי לשדרוג הוא די נמוך, סביב 1600 ש״ח.
עבור המגבר נראה שאוכל לקבל סביב ה-1400 ש״ח או יותר.
הרמקולים הקדמיים שלי הם מדגם Monitor Audio MR2. הסנטר, האחוריים והסאב הם של Focal (מסדרה קצת עתיקה בשם Tantal).
נערך לאחרונה על ידי azart ב 03/05/2014 16:50, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Re: רכישת preamp במחיר שפוי
תקציב?azart כתב:אהלן חברים,
ברשותי preamp בעל 5.1 ערוצים של AMC המשודך למגבר כוח של אותו חברה, ושניהם שרתו אותי נאמנה במשך מעל עשור.
לאחרונה התחילו להווצר בעיות ב-preamp, ולרוב מתרחשים שניים או שלושה dropouts בסאונד במשך צפיה רגילה בסרט.
* לנסות ולחפש preamp משומש.
* לקנות רסיבר integrated ״פשוט״ יחסית ולוותר על מגבר הכוח.ֿ
* לרכוש preamp חדש.
אגב, אין לי צורך בהכרח ב-preamp התומך במיתוג וידאו כלשהו, מכיוון שהמקרן מחובר ישירות למקור הוידאו (במקרה שלי סטרימר). אשמח לעצה!...
בכמה ניתן למכור את הפאור רב ערוצי?
אילו רמקולים יש לך?
המינוחים בהם אתה משתמש שגויים.
אם הבנתי נכון אתה שומע רב ערוצי.
להלן האפשרויות :
קניית רסיבר ומכירת המגבר.
קניית רסיבר עם יציאות פרה אוט לכל 5 הרמקולים בנוסף לסאב כמובן ושימוש במגבר שיש לך וברסיבר כפרוססור. אפשר גם רק בחלק מהערוצים.
קניית פרוססור קולנוע ושימוש במגבר שלך להגברה.
פרה זה מונח מתחום הסטראו.
כנל אינטגריטד.
להלן האפשרויות :
קניית רסיבר עם יציאות פרה אוט לכל 5 הרמקולים בנוסף לסאב כמובן ושימוש במגבר שיש לך וברסיבר כפרוססור. אפשר גם רק בחלק מהערוצים.
כנל אינטגריטד.
קיבלתי. ערכתי את ההודעה ועשיתי בה קצת סדרkobbi כתב:המינוחים בהם אתה משתמש שגויים.
להלן האפשרויות :
כנל אינטגריטד....
מצויין.
נתקדם : פרוססור עם הגברה חיצונית זה הדבר הטוב ביותר שכסף יכל לקנות בעבור קולנוע ביתי. הבעיה נעוצה כמובן בעלויות. פרוססור מכוון לשוק היוקרתי ולא תמצא פרוססור זול.
אם hdmi לא רלבנטי עבורך אזי ישנםפרוססורים מיד שניה שעלו למעלה מ 10000 שח ואף בכפולות של 10000 שניתן לרכוש במחירים נמוכים מאד אבל לא ב 1600 שח.
מניח ש hdmi כן חשוב למרות מה שכתבת שכעת אתה מחובר ישירות מסטרימר למקרן ולכן סוגיית הפרוססור יורדת מהפרק אפילו את תכפיל את התקציב שלך ב 5. אבל אם אין לך בעיה לקנות פרוססור ללא hdmi ולצאת עם תמונה יישירות למקרן ועם סאונד בקואקסאלי או אופטי לפרוססור אזי דינו, גש ללוח מצא פרוססור וקנה אבל תדרש להגדיל תקציב.
מכאן עברנו לרסיברים.
אם תמכור את המגבר תוכל לקנות רסיבר ב 3000 שח. יאפשר לך בתוספת קטנה לקנותאת אחד מרסיברי הכניסה כגון ימהה 675, דנון x2000 וכו. יש בהם הכל אבל איכות בינונית בהתאם למחיר. לחלופין ביד שניה רסיברים איכותיים יותר אבל ללא פונקציות כגו רדיו אינטרנט, אייר פליי וכו.
נתקדם : פרוססור עם הגברה חיצונית זה הדבר הטוב ביותר שכסף יכל לקנות בעבור קולנוע ביתי. הבעיה נעוצה כמובן בעלויות. פרוססור מכוון לשוק היוקרתי ולא תמצא פרוססור זול.
אם hdmi לא רלבנטי עבורך אזי ישנםפרוססורים מיד שניה שעלו למעלה מ 10000 שח ואף בכפולות של 10000 שניתן לרכוש במחירים נמוכים מאד אבל לא ב 1600 שח.
מניח ש hdmi כן חשוב למרות מה שכתבת שכעת אתה מחובר ישירות מסטרימר למקרן ולכן סוגיית הפרוססור יורדת מהפרק אפילו את תכפיל את התקציב שלך ב 5. אבל אם אין לך בעיה לקנות פרוססור ללא hdmi ולצאת עם תמונה יישירות למקרן ועם סאונד בקואקסאלי או אופטי לפרוססור אזי דינו, גש ללוח מצא פרוססור וקנה אבל תדרש להגדיל תקציב.
מכאן עברנו לרסיברים.
אם תמכור את המגבר תוכל לקנות רסיבר ב 3000 שח. יאפשר לך בתוספת קטנה לקנותאת אחד מרסיברי הכניסה כגון ימהה 675, דנון x2000 וכו. יש בהם הכל אבל איכות בינונית בהתאם למחיר. לחלופין ביד שניה רסיברים איכותיים יותר אבל ללא פונקציות כגו רדיו אינטרנט, אייר פליי וכו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

יותר טוב מזה לא תמצא
במידה ו hdmi לא חשוב לך בדוק את זה
http://www.hifimusic.co.il/E.A.D-OVATIO ... 16145.html
יותר טוב מזה עד 4000 ש״ח לא תמצא כי אין. המכשיר כחדש עלה 25000 ש״ח .
היה לי אותו סאונד מטורף , עיצוב מדהים ורכיבים מעולים.
בהצלחה
http://www.hifimusic.co.il/E.A.D-OVATIO ... 16145.html
יותר טוב מזה עד 4000 ש״ח לא תמצא כי אין. המכשיר כחדש עלה 25000 ש״ח .
היה לי אותו סאונד מטורף , עיצוב מדהים ורכיבים מעולים.
בהצלחה
בתקציב הזה הייתי מחפש רסיבר יד שניה, בטח שלא פרוססור.כרגע התקציב שלי לשדרוג הוא די נמוך, סביב 1600 ש״ח.
עבור המגבר נראה שאוכל לקבל סביב ה-1400 ש״ח או יותר....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

נסה להוציא את הפרוססור ב 3000 ש״ח זה מחיר ריאלי ביותר.את שלי מכרתי ב 3500 לפני מספר שנים.azart כתב:תודה רבה על כל התגובות (כולן הועילו מאוד!)
הכיוון שבחרתי, לאחר שירדתי מהרעיון של רכישת פרוססור, הוא חיפוש רסיבר משומש בתקציב של עד 3000 ש״ח ומכירת המגבר. יתכנו התפתחויות נוספות לאחר שאבחר מועמדים...
כל האמור במידה ואתה מוותר על hdmi.