איך אוכל לדעת האם המברגה מתאימה לישראל 220?
למקיטה יש מטען שיחסית קל להסבה ל-220V. צריך לקנות איזה חלק בזול (מקס 20-30 שקלים) ולהחליף.
תעשה חיפוש בגוגל יש לזה פיתרון.
אם אתה לא רוצה להסתבך קנה ממיר מתח.
אני קניתי מברגה של 110V עם מטען מהיר(לא מקיטה), ולפי והמפרט (זרם צריכה) שלה קניתי ממיר 110VA (וואט).
תעשה חיפוש בגוגל יש לזה פיתרון.
אם אתה לא רוצה להסתבך קנה ממיר מתח.
אני קניתי מברגה של 110V עם מטען מהיר(לא מקיטה), ולפי והמפרט (זרם צריכה) שלה קניתי ממיר 110VA (וואט).
ניתן להסתפק גם בממיר פשוט ב50 ש"ח. אמנם זמן הטעינה יהיה ארוך יותר, אבל גם ככה הסוללות הללו מחזיקות כל כך הרבה זמן בין טעינות ...(לשימושים ביתיים כמובן).
יש לי מברגה דיי דומה של מקיטה (רק 14V) שנקנתה בארה"ב, אני משתמש בממיר פשוט. אני טוען את הסוללה פעם ב3 חודשים.
יש לי מברגה דיי דומה של מקיטה (רק 14V) שנקנתה בארה"ב, אני משתמש בממיר פשוט. אני טוען את הסוללה פעם ב3 חודשים.
Bad decisions make good stories
ממיר עם הספק נמוך שלא מתאים לזרם שצורך המטען פשוט ישרף, הפיוז שלו ישרף אם יש לו. לכן צריך ממיר שעולה במקצת על הזרם המקסימלי שרשום במטען. אם לא נשרף לך הממיר כנראה יש לך מזל או שיש לך מטען איטי. ב50 שקלים ניתן לקנות ממיר 50va. ממיר 110va עלה לי 90 שקלים.
כלי עבודה בארץ מחירן שערורתיים. כל הטענים הללו ב 99 אחוז מהזמן לא מחובריםלחשמל ולכן הם קלאסים לקניה מארהב. לפני שנה קניתי מברגה של מקיטה עם שתי סוללות ליטיום איכותיות ב 99 דולר.....
קונים פעם אחת שנאי סטפ דאון מ 220 ל 110 וולט איכותי וזהו.
קונים פעם אחת שנאי סטפ דאון מ 220 ל 110 וולט איכותי וזהו.