מערכת קולנוע ביתית עד 2000 שח

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
guyjof פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב לכל אנשי ונשות הפורום,

אתחיל בלומר תודה לכל מי שיטרח להשיב ולעזור לי. אני ממש לא מבין גדול באודיו ואצטרך את עזרתכם.

ברשותי מערכת קולנוע ביתית שקניתי לפני כחמש עשרה שנה (רסיבר של פרוסאונד שאיבדתי לו את השלט (יש דרך להשיג שלט?) ורמקולים של פירלס שארצה למכור ולהיפטר מהם - רמקולים גדולים רצפתיים ואחוריים פלוס סנטר). המערכת הזאת עשתה כבר את שלה, למרות שהיא עדיין עובדת נהדר.

אני רוצה לרכוש מערכת חדשה, בעיקר בשביל לצפות בטלויזיה, בסרטים ובסדרות דרך תוכנת ה xbmc, כאשר התקציב נע סביבות ה- 2,000 ש"ח פלוס מינוס. אני ואשתי לא מתכננים לשמוע מוזיקה במערכת.

מה אתם ממליצים? אני מאוד מבולבל מרוב ההיצע שקיים בשוק ומהמלצות של בעלי חנויות. בחור אחד מחנות אמר לי שבפחות משלושת אלפים חמש מאות לא שווה לקנות ושאם חוסכים אז עד הסוף ולקחת מערכת משולבת עם dvd משולב מגבר. נשמע לי קצת קיצוני.

אנחנו רוצים מערכת שנהנה ממנה, שהסאונד יהיה מגניב שנראה סרטים, רמקולים קטנים ומעוצבים וזהו בערך

תודה רבה למשיבים

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #2 

דיוטי פרי!!!!!
סט של jbl ורסיבר של פיוניר או דנון

ngold7
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 843
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 133 פעמים

שליחה #3 

סט סאטליטים של חברה מוכרת כמו פיוניר,דנון,קליפש,JBL,מוניטור אודיו והרבה אחרים!
בתקציב הזה זה רצוי סטאליטים ולא רצפתיים כי האיכות של רמקול "רגיל" במחיר הנל תהיה נמוכה..
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”