שלום רב לכל אנשי ונשות הפורום,
אתחיל בלומר תודה לכל מי שיטרח להשיב ולעזור לי. אני ממש לא מבין גדול באודיו ואצטרך את עזרתכם.
ברשותי מערכת קולנוע ביתית שקניתי לפני כחמש עשרה שנה (רסיבר של פרוסאונד שאיבדתי לו את השלט (יש דרך להשיג שלט?) ורמקולים של פירלס שארצה למכור ולהיפטר מהם - רמקולים גדולים רצפתיים ואחוריים פלוס סנטר). המערכת הזאת עשתה כבר את שלה, למרות שהיא עדיין עובדת נהדר.
אני רוצה לרכוש מערכת חדשה, בעיקר בשביל לצפות בטלויזיה, בסרטים ובסדרות דרך תוכנת ה xbmc, כאשר התקציב נע סביבות ה- 2,000 ש"ח פלוס מינוס. אני ואשתי לא מתכננים לשמוע מוזיקה במערכת.
מה אתם ממליצים? אני מאוד מבולבל מרוב ההיצע שקיים בשוק ומהמלצות של בעלי חנויות. בחור אחד מחנות אמר לי שבפחות משלושת אלפים חמש מאות לא שווה לקנות ושאם חוסכים אז עד הסוף ולקחת מערכת משולבת עם dvd משולב מגבר. נשמע לי קצת קיצוני.
אנחנו רוצים מערכת שנהנה ממנה, שהסאונד יהיה מגניב שנראה סרטים, רמקולים קטנים ומעוצבים וזהו בערך
תודה רבה למשיבים
מערכת קולנוע ביתית עד 2000 שח
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4216
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
דיוטי פרי!!!!!
סט של jbl ורסיבר של פיוניר או דנון
סט של jbl ורסיבר של פיוניר או דנון
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
סט סאטליטים של חברה מוכרת כמו פיוניר,דנון,קליפש,JBL,מוניטור אודיו והרבה אחרים!
בתקציב הזה זה רצוי סטאליטים ולא רצפתיים כי האיכות של רמקול "רגיל" במחיר הנל תהיה נמוכה..
בתקציב הזה זה רצוי סטאליטים ולא רצפתיים כי האיכות של רמקול "רגיל" במחיר הנל תהיה נמוכה..
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
.He who controls the future conquers the past