מה הם הבעיות אינטרנט האפשריות בהוט
שלום, מבקש את עצתכם,
כרגע יש לי אינטרנט של בזק.
אם אני אעבור לטריפל של הוט, אז אחסוך 1200 שקל לשנה.
כרגע אני משלם לבזק קו טלפון (50 שקל) פלוס תשתית אינטרנט (120 שקל) פלוס ספק בזק בינלאומי (30 שקל)
כבר עכשיו יש לי טלוויזיה של הוט,
כך שאם אכנס לחבילת טריפל בהוט, אני אקבל מחיר של סך הכל 400 שקל לחודש עם כל הערוצים פתוחים(כמעט) עם ספק ותשתית אינטרנט פלוס קו טלפון חופשי חודשי.
מה שאומר שההבדל הכספי יהיה לטובתי סביב 80 שקל לחודש רווח, פלוס איזה הטבה של הנחה מסויימת שהם נותנים מה שיוצא הנחה של סביב 1200 שקל בשנה.
השאלה שלי אלו בעיות יכולות להיות לי באינטרנט של הוט לעומת בזק.
מדובר בבנין של 32 דיירים, ועד לפני שנה היו לי בעיות של ריצודים בערוצים מסויימים למרות שבינתיים זה הסתדר.
תודה
כרגע יש לי אינטרנט של בזק.
אם אני אעבור לטריפל של הוט, אז אחסוך 1200 שקל לשנה.
כרגע אני משלם לבזק קו טלפון (50 שקל) פלוס תשתית אינטרנט (120 שקל) פלוס ספק בזק בינלאומי (30 שקל)
כבר עכשיו יש לי טלוויזיה של הוט,
כך שאם אכנס לחבילת טריפל בהוט, אני אקבל מחיר של סך הכל 400 שקל לחודש עם כל הערוצים פתוחים(כמעט) עם ספק ותשתית אינטרנט פלוס קו טלפון חופשי חודשי.
מה שאומר שההבדל הכספי יהיה לטובתי סביב 80 שקל לחודש רווח, פלוס איזה הטבה של הנחה מסויימת שהם נותנים מה שיוצא הנחה של סביב 1200 שקל בשנה.
השאלה שלי אלו בעיות יכולות להיות לי באינטרנט של הוט לעומת בזק.
מדובר בבנין של 32 דיירים, ועד לפני שנה היו לי בעיות של ריצודים בערוצים מסויימים למרות שבינתיים זה הסתדר.
תודה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
כמה חשוב לך האינטרנט? איזה מהירות אתה גולש? אתה מרוצה היום מהאינטרנט?
הייתי מציע לנסות לשפר את המצב הקיים בבזק ולצמצם את ה-80 ש"ח ככל האפשר. 120 ש"ח זה מחיר של ספק + תשתית בבזק ל-40 מגה.
הייתי מציע לנסות לשפר את המצב הקיים בבזק ולצמצם את ה-80 ש"ח ככל האפשר. 120 ש"ח זה מחיר של ספק + תשתית בבזק ל-40 מגה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
יש לי עד 100 מגה אבל בפועל אני מקבל מהירות הורדה מקסימלית של 5.7 מגה בייט לשנייה, לא יודע כמה מגה ביט לשנייה זה, כנראה כפול 8 אז אני מקבל משהו כמו 45 מגה ביט לשנייה מקסימום.
אני כן מרוצה מהאינטרנט, וכמובן שאני אוהב את זה שאני מגיע לקרוב ל-6 מגה לשנייה.
וברור שהכי נוח להישאר במצב הקיים.
כרגע אני משלם 100 שקל ל-100 מגה אבל אני צריך לחדש והבנתי מאנשים שהם עומדים להעלות את המחיר ל-120 שקל לחודש.
יש מצב שהם ייתנו לי להישאר ב-100 שקל ל100 מגה ?
כי 120 שקל לחודש זה כבר מוגזם.
וברור שהכי נוח להישאר במצב הקיים.
כרגע אני משלם 100 שקל ל-100 מגה אבל אני צריך לחדש והבנתי מאנשים שהם עומדים להעלות את המחיר ל-120 שקל לחודש.
יש מצב שהם ייתנו לי להישאר ב-100 שקל ל100 מגה ?
כי 120 שקל לחודש זה כבר מוגזם.
Elad8, למה בדיוק זה אמור להתנתק ?
אם התשתית טלוויזיה תקינה אז האינטרנט אמור לעבוד בצורה תקינה גם כן, לא ?
אם יהיו בעיות בטלוויזיה רק אז יהיו לי בעיות באינטרנט, לא ?
האם כל קווי הטלפון שלי והקווי רשת בבית יהיו תקינים לאחר ההמרה ?
יש לי 2 קווים בבית, קו אחד שהוא בלעדי של האינטרנט ואי אפשר להשתמש בו לשיחות טלפון.
וקו שני שהוא הקו טלפון שלי והוא נמצא בכל אחד מהחדרים שלי. כולל בפקס.
אם התשתית טלוויזיה תקינה אז האינטרנט אמור לעבוד בצורה תקינה גם כן, לא ?
אם יהיו בעיות בטלוויזיה רק אז יהיו לי בעיות באינטרנט, לא ?
האם כל קווי הטלפון שלי והקווי רשת בבית יהיו תקינים לאחר ההמרה ?
יש לי 2 קווים בבית, קו אחד שהוא בלעדי של האינטרנט ואי אפשר להשתמש בו לשיחות טלפון.
וקו שני שהוא הקו טלפון שלי והוא נמצא בכל אחד מהחדרים שלי. כולל בפקס.
- vivi
- חבר מביא חבר

האינטרנט יתנתק מכמה סיבות,
ציוד - הוטבוקס, אתה תקבל מכשיר מחודש\משומש שהוא מכשיר חלש יחסית ותגיע למצב שתצטרך לעשות ריסטרט להוטבוקס כל יום.
רשת שיתופית - ציינת שאתה בבניין של 32 דיירים, המהירות מתחלקת בין הדיירים בהוט כך שבשעות העומס יהיו תקלות.
במידה ויהיה לך אחד מהבעיות הנפוצות שציינתי הדבר האחרון שאתה רוצה זה להתחיל להתנהל מול שירות לקוחות של הוט. מניסיון.
חשוב שתיקח את הדברים האלה בחשבון לפני שאתה מבצע את המעבר.
ציוד - הוטבוקס, אתה תקבל מכשיר מחודש\משומש שהוא מכשיר חלש יחסית ותגיע למצב שתצטרך לעשות ריסטרט להוטבוקס כל יום.
רשת שיתופית - ציינת שאתה בבניין של 32 דיירים, המהירות מתחלקת בין הדיירים בהוט כך שבשעות העומס יהיו תקלות.
במידה ויהיה לך אחד מהבעיות הנפוצות שציינתי הדבר האחרון שאתה רוצה זה להתחיל להתנהל מול שירות לקוחות של הוט. מניסיון.
חשוב שתיקח את הדברים האלה בחשבון לפני שאתה מבצע את המעבר.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אני דווקא ממליץ הפוך - תבדוק בהוט, תוציא מהם התקנה של טריפל חינם (למרות שאתה אמור שאתה כבר מנוי לשירותי הטלויזיה שלהם אז יכול להיות שזה יהיה טיפה בעייתי - אם לא היית מנוי שלהם כרגע היית יכול לקחת חודש חינם + התקנה חינם דרך האינטרנט ובלי כאבי ראש, הואם לא יתאים לך - תחזור אחרי חודש במחיר לקוח חדש לבזק...
יש מקומות שהתשתית של הוט דפוקה וגרועה ויש הרבה מקומות אחרים שלא. אני אישית בבית שלי בהוט כבר שנה, וכן, לא תמיד התשתית עבדה חלק אבל גם תשתית של בזק לא תמיד עובדת חלק. כשהיו בעיות מהציוד / בעיות שבספק שהן מהציוד - החליפו אותו ובגדול המצב סביר.
אצל ההורים שלי לדוגמא שנמצאים בהוט כבר כמה שנים כמות התקלות הייתה אפילו פחותה.
אני יוצא מנקודת הנחה שבעידן האינטרנט הסלולרי והרשתות של השכנים - גם אם למשך מס' שעות או ימים האינטרנט הביתי לא עובד - אפשר "לשרוד". במיוחד כשהאלטרנטיבה זה לשלם לחברה אחרת פי כמה וכמה יותר כסף ובי אפשרות לקבל כמעט דבר במיקוח. אני הצטרפתי להוט בראיה לטווח הרחוק עם ההתעקשות של בזק "לדפוק מחיר" ללקוחות "משומשים" אחרי שנה ללא אפשרות להוריד את זה..
(אגב, לשם המחשה - אני משלם בהוט כרגע 65 ש"ח לתשתית 30 מגה ללא הגבלת זמן)
יש מקומות שהתשתית של הוט דפוקה וגרועה ויש הרבה מקומות אחרים שלא. אני אישית בבית שלי בהוט כבר שנה, וכן, לא תמיד התשתית עבדה חלק אבל גם תשתית של בזק לא תמיד עובדת חלק. כשהיו בעיות מהציוד / בעיות שבספק שהן מהציוד - החליפו אותו ובגדול המצב סביר.
אצל ההורים שלי לדוגמא שנמצאים בהוט כבר כמה שנים כמות התקלות הייתה אפילו פחותה.
אני יוצא מנקודת הנחה שבעידן האינטרנט הסלולרי והרשתות של השכנים - גם אם למשך מס' שעות או ימים האינטרנט הביתי לא עובד - אפשר "לשרוד". במיוחד כשהאלטרנטיבה זה לשלם לחברה אחרת פי כמה וכמה יותר כסף ובי אפשרות לקבל כמעט דבר במיקוח. אני הצטרפתי להוט בראיה לטווח הרחוק עם ההתעקשות של בזק "לדפוק מחיר" ללקוחות "משומשים" אחרי שנה ללא אפשרות להוריד את זה..
(אגב, לשם המחשה - אני משלם בהוט כרגע 65 ש"ח לתשתית 30 מגה ללא הגבלת זמן)
זהו שתמיד נשארתי בבזק בגלל שכל הזמן אנשים אומרים שהוט זוועה... ואני מנסה אחרי שנים אולי לנסות לעשות סוף סוף את השינוי, כי אני גם ככה בהוט טלוויזיה.
אבל עצם זה שיש לי בלאגן בקווים קצת גורם לי לחשוש,
יש לי 2 קווי בזק, קו אחד ש-שייך רק לטלפון וקו אחד ששייך רק לאינטרנט בחדר.
אם אני מתנתק מבזק אז מה קורה ? הקווים יבוטלו אבל הוט עדיין יוכלו להשתמש בהם על ידי ממיר ?
האם הם ישתמשו רק בקו טלפון הראשי גם בשביל הטלפון וגם בשביל האינטרנט ?
שלא יבואו לכאן ופתאום ידרשו סכומים נוספים בשביל עבודות *שטח*....
אבל עצם זה שיש לי בלאגן בקווים קצת גורם לי לחשוש,
יש לי 2 קווי בזק, קו אחד ש-שייך רק לטלפון וקו אחד ששייך רק לאינטרנט בחדר.
אם אני מתנתק מבזק אז מה קורה ? הקווים יבוטלו אבל הוט עדיין יוכלו להשתמש בהם על ידי ממיר ?
האם הם ישתמשו רק בקו טלפון הראשי גם בשביל הטלפון וגם בשביל האינטרנט ?
שלא יבואו לכאן ופתאום ידרשו סכומים נוספים בשביל עבודות *שטח*....
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
מהניסיון שלי עם הוט (ויש לי תשתית גם של בזק) למה ש-vivi כתב אין שום אחיזה במציאות. אני מחובר לשתי התשתיות ב-100M ולכן יכול לתת לך השוואה לא רעה. ההוטבוקס שלי כבר עובד למעלה משנתיים ללא שום בעיה. אין התנתקויות ואני מקבל 100M באופן קבוע בבניין עם 84 דירות. המעבר ממצב מודם למצב ראוטר בהוטבוקס הוא עניין של לחיצת כפתור בעוד שבבזק זה עניין של כיסה להגדרות טיפה מורכבות. מעבר לכך בבזק אין 100M אמיתי ובפועל תקבל בין 60 ל-80. בנוסף תכין בין 8 ל-10 שקלים לחודש עבור שכירת המודם/ראוטר של בזק.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
אני עם ה100 של הוט,
הוטבוקס מחובר לTPLINK 1043nd - מחוברים המון מכשירים (בערך 10)
עובד מעולה...
ברור שלפעמים הWIFI קצת צולע בגלל עומסים כאלו ואחרים, ריסט לראוטר מידי פעם (שלושה-ארבעה ימים, תהליך של כמה שניות) פותר את הבעיה...
בכל אופן החיבורים הקווים עובדים מעולה ובלי ניתוקים.. מעל 4 שנים ואפילו יותר
הוטבוקס מחובר לTPLINK 1043nd - מחוברים המון מכשירים (בערך 10)
עובד מעולה...
ברור שלפעמים הWIFI קצת צולע בגלל עומסים כאלו ואחרים, ריסט לראוטר מידי פעם (שלושה-ארבעה ימים, תהליך של כמה שניות) פותר את הבעיה...
בכל אופן החיבורים הקווים עובדים מעולה ובלי ניתוקים.. מעל 4 שנים ואפילו יותר
גם אני עם HOT ומקבל 100 מגה,לא ניתוקים ולא נעלים,
, זה נורא פשוט למי שאין 100M(לקוח בזק ממוצע ) ינסה לקעקע בכל דרך את ההצד השני ,פשוט נורא ,
ה HOTBOX עובד בסדר גמור ,כרגיל חוסך חשמל ומקום .
ואני גר במקום שיש תשתית כביכול ישנה משנת 1992 ,תשתית חיצונית על הבנין וזה עובד מצויין .
מסקנה : לפעמים עדיף לשתוק .
, זה נורא פשוט למי שאין 100M(לקוח בזק ממוצע ) ינסה לקעקע בכל דרך את ההצד השני ,פשוט נורא ,
ה HOTBOX עובד בסדר גמור ,כרגיל חוסך חשמל ומקום .
ואני גר במקום שיש תשתית כביכול ישנה משנת 1992 ,תשתית חיצונית על הבנין וזה עובד מצויין .
מסקנה : לפעמים עדיף לשתוק .
נערך לאחרונה על ידי romcd303 ב 04/05/2014 15:23, נערך 2 פעמים בסך הכל.
נראה לי שאתה קורא מדף המסרים של התמיכה בבזק ....vivi כתב:האינטרנט יתנתק מכמה סיבות,
חשוב שתיקח את הדברים האלה בחשבון לפני שאתה מבצע את המעבר....
מאיפה כל השטויות שכתבת?
מוזר שאני לא חווה את כל זה....
- vivi
- חבר מביא חבר

B2K אני מדבר מניסיוני האישי.
אל תלך רחוק מדי, חפש בפורום שלנו על הוט ותראה שחלק נכבד שותף לתופעות שציינתי.
אני שמח שלך הכל עובד טוב, שהבחור שפתח את השרשור ייקח בחשבון שהוא יוכל ליפול בחצי השני של המטבע.
אל תלך רחוק מדי, חפש בפורום שלנו על הוט ותראה שחלק נכבד שותף לתופעות שציינתי.
אני שמח שלך הכל עובד טוב, שהבחור שפתח את השרשור ייקח בחשבון שהוא יוכל ליפול בחצי השני של המטבע.
אז 800 אלף לקוחות של אינטנרט HOT נפלו על הצד הטוב של המטבע
,מזל של מתחילים .
אלא שבבזק אין צד של מטבע , זה סתם זוחל על 50-60 מגה אצל כולם כולל בורגול , בחבילה של 100 מגה.
בורגל כתב
"יש לי עד 100 מגה אבל בפועל אני מקבל מהירות הורדה מקסימלית של 5.7 מגה בייט לשנייה, לא יודע כמה מגה ביט לשנייה זה, כנראה כפול 8 אז אני מקבל משהו כמו 45 מגה ביט לשנייה מקסימום.
וברור שהכי נוח להישאר במצב הקיים."
אלא שבבזק אין צד של מטבע , זה סתם זוחל על 50-60 מגה אצל כולם כולל בורגול , בחבילה של 100 מגה.
בורגל כתב
"יש לי עד 100 מגה אבל בפועל אני מקבל מהירות הורדה מקסימלית של 5.7 מגה בייט לשנייה, לא יודע כמה מגה ביט לשנייה זה, כנראה כפול 8 אז אני מקבל משהו כמו 45 מגה ביט לשנייה מקסימום.
וברור שהכי נוח להישאר במצב הקיים."
אני לא פוסל את המעבר להוט כמו שפעם פסלתי.
אבל בגלל שאני בזיכוי חודשי של המודם לעוד שנה אני די כלוא למרות ש-22 שקל לחודש למשך שנה זה לא כזה סיפור.
אני אחכה עוד כמה חודשים, בינתיים אני משלם לבזק 120 שקל ל-חבילת 100 מגה.
מה שכן בגלל שבזק דופקים מחירים בסופו של דבר אני כנראה אעבור להוט ונראה מה יהיה.
אבל בגלל שאני בזיכוי חודשי של המודם לעוד שנה אני די כלוא למרות ש-22 שקל לחודש למשך שנה זה לא כזה סיפור.
אני אחכה עוד כמה חודשים, בינתיים אני משלם לבזק 120 שקל ל-חבילת 100 מגה.
מה שכן בגלל שבזק דופקים מחירים בסופו של דבר אני כנראה אעבור להוט ונראה מה יהיה.