קבלו את הרכש החדש!
תתחדש!
ממליץ על הפעולות הבאות:
א) תנתק ותסיר את כל החלקים שקשורים במנגנון ההרמה האוטומטית של הזרוע
ב) תחליף את הקרטון שמשמש בסיס לפטיפון בדיקט בעובי של כ- סמ' עם רגלים טובות, ותפלס היטב
ג) תדביק דבק פלסטלינה על התחתית של פלטת הפטיפון, ובעיקר על התחתית של תושבת הזרוע
ד) שמן את הציר של הפלטה
ה) ודא שהמיסבים של הזרוע מטפולים ומהודקים, ושהזרוע מכוונת ומפולסת היטב
אתה לא תאמין שזה אותו הפטיפון!

ממליץ על הפעולות הבאות:
ב) תחליף את הקרטון שמשמש בסיס לפטיפון בדיקט בעובי של כ- סמ' עם רגלים טובות, ותפלס היטב
ג) תדביק דבק פלסטלינה על התחתית של פלטת הפטיפון, ובעיקר על התחתית של תושבת הזרוע
ד) שמן את הציר של הפלטה
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
גם אני קצת לא מאמין. הנקודות הללו לא לוקחות בחשבון את המכניזם החצי אוטו', את הקשר שלו למתג ההפעלה ולחיישן בציר הזרוע, את בסיס הפטפון שאינו קרטון כלל ועיקר, את התכונות ה'סוניות' של דיקט, או את מבנה הזרוע והצירים האנכיים, או המאוזנים, שהדבר האחרון שהם באמת צריכים, זה להיות מהודקים.nkorah כתב:תתחדש!
ממליץ על הפעולות הבאות:
ד) שמן את הציר של הפלטה
...
עריכה: יש הבדל בין 'זמזום' ו'המהום' - חשוב לדייק.
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 03/05/2014 20:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

המגבר מוארק? יש לו שלושה פינים בכניסה לשקע בקיר או רק שניים?
האם מדובר בזמזום ('טססזזזזז') או המהום ('האמממממםםםםם') נמוך?
האם יש שוני ברעש כאשר הזרוע מונחת מעל התקליט (ללא מגע) ואתה מפעיל את המנוע - ואז מכבה?
האם יש הבדל ברעש כאשר הזרוע על התקליט (מגע מלא) ואתה מפעיל - ומכבה את המנוע?
האם יש הבדל ברמת הרעש כאשר אתה משחק (מטלטל) את הכבילה של הפטפון למגבר (RCA) בשעת הניגון?
האם מדובר בזמזום ('טססזזזזז') או המהום ('האמממממםםםםם') נמוך?
האם יש שוני ברעש כאשר הזרוע מונחת מעל התקליט (ללא מגע) ואתה מפעיל את המנוע - ואז מכבה?
האם יש הבדל ברעש כאשר הזרוע על התקליט (מגע מלא) ואתה מפעיל - ומכבה את המנוע?
האם יש הבדל ברמת הרעש כאשר אתה משחק (מטלטל) את הכבילה של הפטפון למגבר (RCA) בשעת הניגון?
אני לא יודע אם אני מדמיין או לא, אבל לפי התמונה שפירסמת נראה כאילו יוצא כבל הארקה שחור דק מהפטיפון נכון?
לא יודע איך זה בMK2, אבל לפי הנסיון שלי עם הMK1 ובעיית רעשים שהייתה לי בו(עדיין קיימת אם כי בגירסא מאוד חלשה שלא מפריע כאשר שומעים תקליט) אני יודע שלא צריך לצאת שום כבל הארקה מהפטיפון.
טומי אולי יתקן/יוסיף.
לא יודע איך זה בMK2, אבל לפי הנסיון שלי עם הMK1 ובעיית רעשים שהייתה לי בו(עדיין קיימת אם כי בגירסא מאוד חלשה שלא מפריע כאשר שומעים תקליט) אני יודע שלא צריך לצאת שום כבל הארקה מהפטיפון.
טומי אולי יתקן/יוסיף.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

לא שמתי לב לכך. אני עדיין לא מצליח לזהות. לא אמור להיות כבל הארקה נפרד בשום פטפון בסדרה הזו. אולי תמונה של החיווט מאחור תבהיר את העניין?