SlingBox 350 מישהו בדק / האם יש סקירה של המוצר?
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 247
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אשמח לדעת אם מישהו בדק את המוצר הנ"ל
והאם אני מבין נכון המוצר לוקח מהמיר יש הכבלים סיגנל ב RCA ושולח אותו ע"ג הרשת למשתמשי קצה?
והאם אני מבין נכון המוצר לוקח מהמיר יש הכבלים סיגנל ב RCA ושולח אותו ע"ג הרשת למשתמשי קצה?
נערך לאחרונה על ידי lexicon2008 ב 11/05/2014 11:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

-
lexicon2008
-
- חבר פעיל מאוד

@lexicon2008
·יש לי את המכשיר, ואני אשמח לענות לך, רק קראתי את השאלה שלך בערך 3-4 פעמים ועדיין לא הבנתי. תנסה להסביר את עצמך טוב יותר.
בכל מקרה מה שהמכשיר עושה זה מתחבר לממיר (ה350 יכול להתחבר ב RCA או קומפוננט) ומשדר את זה (באיכות גבוהה אני חייב לציין) לרשת, כשיש לבנאדם שמתחבר אל המכשיר לא רק לצפות בשידורים, אלא גם לשלוט בממיר בצורה מלאה (הקלטות, VOD וכו')
·יש לי את המכשיר, ואני אשמח לענות לך, רק קראתי את השאלה שלך בערך 3-4 פעמים ועדיין לא הבנתי. תנסה להסביר את עצמך טוב יותר.
בכל מקרה מה שהמכשיר עושה זה מתחבר לממיר (ה350 יכול להתחבר ב RCA או קומפוננט) ומשדר את זה (באיכות גבוהה אני חייב לציין) לרשת, כשיש לבנאדם שמתחבר אל המכשיר לא רק לצפות בשידורים, אלא גם לשלוט בממיר בצורה מלאה (הקלטות, VOD וכו')
ממה שאני זוכר, הסולו הוא דגם שתומך רק ב RCA.mike כתב:onissan היי
יש לי הסולו האם האיכות ב350 אכן HD והאם גם פה יש את השלט המובנה של הוט ויס ??
תודה על המענה
מייק...
ה350 הוא דגם שתומך בקומפוננט (שווה ערך לכ768p משהו כזה)
הוא תומך בשלט של הוט ויס, זה בכלל ה addon שלו ולא המכשיר עצמו שנותן את התמיכה בשלטים
לגבי איכות השידור, באמת רואים מצויין, הרבה יותר טוב משידור של ערוץ רגיל, אבל אין מה לעשות, זה לא HD קלאסי כמו שתצפה בטלויזיה בבית. כמובן שיש השפעה גדולה על מהירות ההעלאה בבית ומהירות ההורדה במקום בו אתה צופה -
אני בבית בארץ על 100 מגה של הוט. ומוריד בכ2 מגה בייט בשניה בדירה שלי בחו"ל.
שוב, הצפיה באמת ברמה גבוהה. אל תצפה לFULL HD כמו המקור.
·לגבי ניתוקים - הכל תלוי ביציבות הפס שלך ולא במכשיר עצמו.msex כתב:ובנוסף אצטרף לשאלות:
האם ישנם ניתוקים כלשהם ?
איך השידורים עובדים דרך 3g ואיזה חיבור אינטרנט יש לך ?
תודה ומצטער על ההתפרצות ;]...
אבל לא קרה שהיו לי ניתוקים, המכשיר עובד על סוג של באפר ככה שמקסימום אם יש ירידה נניח במהירות ההעלאה או ההורדה אז פשוט איכות השידור שלך תרד.
לא יצא לי לצפות ב3g אלא רק דרך הוויפי.
קח בחשבון ששוב, כשאני צופה אני מגיע למהירויות הורדת מידע של 1-3 מגה בשניה (זה הטווח) וברגע שאני עובר את ה1 מגה בשניה, איכות השידור נראית כבר פגז.