האם טלויזיה סמארט כבר מבטלת את הצורך בסטרימר?
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
אם בעבר ממש לא ראיתי זאת כאופציה , הרי שלאחרונה בחדר השינה החלפתי טלויזיה וויתרתי על סטרימר , הסטרימר המובנה בטלויזה שבחדר השינה מנגן ללא בעיה את כל קבצי/1080 mkv720p שאלו התכנים העיקריים שאני צופה בהם , ועושה עבודתו בצורה מצויינת (טלויזיה סמסונג) , לא מרגיש שום בעייה בזה שעברתי לסטרימר מובנה בחדר (למעט זה שאני לא רואה את קיר הסרטים בצורה יפה כמו סטרימר (רק אייקוני תיקיות)
אני לא רואה עצמי מחליף סטרימר בסלון (שם יש גם מקרן /רסיבר ) לסטרימר המובנה בטלויזיה עקב חוסר בפענוח פורמטי אודיו מקדמים , צפיה בבלוריי וקיר סרטים שאינו יפה ויזואלית וכו' .
אני לא רואה עצמי מחליף סטרימר בסלון (שם יש גם מקרן /רסיבר ) לסטרימר המובנה בטלויזיה עקב חוסר בפענוח פורמטי אודיו מקדמים , צפיה בבלוריי וקיר סרטים שאינו יפה ויזואלית וכו' .
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא מסכים עם חלק מהדברים שנאמרו פה:
לגבי הזרמת סרטים של 1080 - אם יש לך חיבור קווי אז אין שום בעיה להזרים (אם אין לך אז גם בסטרימר זה לא יעבוד חלק)
לגבי קיר סרטים: לפחות בסמסונג (ונדמה לי שגם LG) יש אפשרות להתקין את פלקס שמספק ממשק מדהים.
אני אמנם לא אודיופיל ולא וידאופיל אבל מאז שהתחלתי עם פלקס הבוקסי בוקס שלי בקושי בשימוש
לגבי הזרמת סרטים של 1080 - אם יש לך חיבור קווי אז אין שום בעיה להזרים (אם אין לך אז גם בסטרימר זה לא יעבוד חלק)
לגבי קיר סרטים: לפחות בסמסונג (ונדמה לי שגם LG) יש אפשרות להתקין את פלקס שמספק ממשק מדהים.
אני אמנם לא אודיופיל ולא וידאופיל אבל מאז שהתחלתי עם פלקס הבוקסי בוקס שלי בקושי בשימוש
- uris
- מורעל האתר

מסכים לחלוטיןoris74 כתב:אני לא מסכים עם חלק מהדברים שנאמרו פה:
אני אמנם לא אודיופיל ולא וידאופיל אבל מאז שהתחלתי עם פלקס הבוקסי בוקס שלי בקושי בשימוש...
הבעיה היא בעיקר בפורמטי אודיו מתקדמים
לגבי פלקס ,אני שמח לשמוע שזה נותן ממשק יפה ואבדוק זאת היום.
ניסיתי tweankiumedia ועוד כמה ולא היה ממשק יפה,אנסה גם פלקס
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
בשרשורים שעוסקים באנדרואיד בוקס, דובר כמה פעמים על בעיה שיש בהרצה של תכני 1080p, למרות שזה לא מניסיון אישי...
אם זה בעיה להרצה באנדרואיד בוקס, אז לטלויזיות האלה שבודאי יש מעבד יותר חלש - אין לי מושג איך זה ירוץ.
uris, איזה מסך מדובר?
תודה
אם זה בעיה להרצה באנדרואיד בוקס, אז לטלויזיות האלה שבודאי יש מעבד יותר חלש - אין לי מושג איך זה ירוץ.
uris, איזה מסך מדובר?
תודה
- uris
- מורעל האתר

אף אחד כאן לא מדבר על אנדרואיד..לפחות לא שמתי לב לזה.שי-כ כתב:בשרשורים שעוסקים באנדרואיד בוקס, דובר כמה פעמים על בעיה שיש בהרצה של תכני 1080p, למרות שזה לא מניסיון אישי...
uris, איזה מסך מדובר?
תודה...
מדברים על טלויזיות סמארט בילטאין עם סטרימר מול סטרימר אמיתי חיצוני כמו דיון tvix xstreamer popcoren וכו
נערך לאחרונה על ידי uris ב 01/05/2014 10:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים