שקע גוויס לחיבור יס / הוט
-
spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
http://www.mediagalaxy.co.il/rec/601-%D ... %AA-System
האם השקע הנ"ל יתאים לחיבור יס? (כרגע יש לי את המתאם הגדול שלהם שמתחבר על קופסאת גוויס 3 מודול.
אני צריך לחבר לקופסאת גוויס אחת יס, רשת וטלפון)
תודה
האם השקע הנ"ל יתאים לחיבור יס? (כרגע יש לי את המתאם הגדול שלהם שמתחבר על קופסאת גוויס 3 מודול.
אני צריך לחבר לקופסאת גוויס אחת יס, רשת וטלפון)
תודה
שחר
כן, למרות שאם אתה עושה התקנה חדשה אז יש סיכוי שהבחור של יס\הוט ינסה להוריד אותך מהרעיון.
אל תוותר לו.
אל תוותר לו.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
-
spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
ModChiP, הקבלן לא שם לי שקעים, הוא השאיר קופסאות פתוחות שבאו מיס הם שמו לי את המתאם שלהם שתופס את כל הקופסא.
לפי התמונה אני רואה שצריך קונקטור F גם מאחורה נכון? זה יכנס בקופסה רגילה בלי להימעך?
(יש לי לוחץ וראשים ל F TYPE).
מוזר, תמיד חשבתי שיש איזהשהו רכיב אלקטרוני בקופסאות של יס כי הן כל כך גדולות וכבדות.
לפי התמונה אני רואה שצריך קונקטור F גם מאחורה נכון? זה יכנס בקופסה רגילה בלי להימעך?
(יש לי לוחץ וראשים ל F TYPE).
מוזר, תמיד חשבתי שיש איזהשהו רכיב אלקטרוני בקופסאות של יס כי הן כל כך גדולות וכבדות.
שחר
צריך קונקטור גם מאחורה.
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....