בחירה בין 2 פיינליסטים: מרנץ 1504 ודנון x1000
חברים יקרים
אחרי בדיקות והשמעות רבות, צמצמתי לשתי הדגמים האלו.
כרגע ההבדלים הם:
75 וואט במרנץ מול 140 בדנון
הצליל יותר טוב במרנץ לטעמי
מישהו יכול לעזור לי לקבל החלטה?
הרמקולים הם וורפידל דיאמונד 8.4 קדמיים
וjbl אחוריים וסנטר
אני צריך להחליט עד מחר (אני בלי רסיבר כבר 4 ימים)
אחרי בדיקות והשמעות רבות, צמצמתי לשתי הדגמים האלו.
כרגע ההבדלים הם:
75 וואט במרנץ מול 140 בדנון
הצליל יותר טוב במרנץ לטעמי
מישהו יכול לעזור לי לקבל החלטה?
הרמקולים הם וורפידל דיאמונד 8.4 קדמיים
וjbl אחוריים וסנטר
אני צריך להחליט עד מחר (אני בלי רסיבר כבר 4 ימים)
נערך לאחרונה על ידי saharz ב 01/05/2014 0:01, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
המרנץ נשמע יותר טוב?? אז כבר החלטתה:)
היה לי דנון, יש לי מרנץ, הסאונד גם לי נשמע יותר טוב במרנץ, מספר הוואטים זה נתון שולי ולא חשוב.
שתי חברות מכובדות.. אין בעיה ספציפית עם כל אחד מהאפשרויות..
תהנה!!
היה לי דנון, יש לי מרנץ, הסאונד גם לי נשמע יותר טוב במרנץ, מספר הוואטים זה נתון שולי ולא חשוב.
שתי חברות מכובדות.. אין בעיה ספציפית עם כל אחד מהאפשרויות..
תהנה!!
.He who knows the past controls the future
.He who controls the future conquers the past
היה לי הרמן קרדון עד עכשיו
מישהו אמר לי שצריך יותר עוצמה כדי להוציא את המקסימום מה וורפידל
אין לי מושג אם זה נכון או לא
לגביי ההחלטה: במרנץ נשמע יותר טוב
כשהדילמה הייתה אם לוואטים יש משמעות מבחינת הוורפידל
וההפרש מחיר הוא לרעת המרנץ
מישהו אמר לי שצריך יותר עוצמה כדי להוציא את המקסימום מה וורפידל
אין לי מושג אם זה נכון או לא
לגביי ההחלטה: במרנץ נשמע יותר טוב
כשהדילמה הייתה אם לוואטים יש משמעות מבחינת הוורפידל
וההפרש מחיר הוא לרעת המרנץ
- ngold7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 843
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
יש הבדל, הXT יותר חדיש ויותר טוב.. האמת, זה שאלה טובה מה כדי? יש לך סאב? כי בסאב נמצא ההבדל הגדול בכיול..
הסדרה הנ"ל של דנון מאוד מוצלחת, ובכללי אנשים שקונים די אוהבים, אבל! וזה אבל גדול, אם,ללא כיול, המרנץ נשמע טוב יותר אז דרשני..
אני חושב שתנסה את המרנץ ומקסימום תחליף, לא צריך להיות סיפור רציני לעשות את זה, בימיוחד אם אתה אומר את זה למוכר מראש.
תהנה!!
הסדרה הנ"ל של דנון מאוד מוצלחת, ובכללי אנשים שקונים די אוהבים, אבל! וזה אבל גדול, אם,ללא כיול, המרנץ נשמע טוב יותר אז דרשני..
אני חושב שתנסה את המרנץ ומקסימום תחליף, לא צריך להיות סיפור רציני לעשות את זה, בימיוחד אם אתה אומר את זה למוכר מראש.
תהנה!!
.He who knows the past controls the future
אין לי כרגע סאב ובשלב הזה אני לא מתוכנן להביא. (שנה הקרובה)ngold7 כתב:יש הבדל, הXT יותר חדיש ויותר טוב.. האמת, זה שאלה טובה מה כדי? יש לך סאב? כי בסאב נמצא ההבדל הגדול בכיול..
תהנה!!...
ההבדל בין הדנון למרנץ מבחינת סאונד קיים (לטובת המרנץ) אבל הוא לא מהותי כמו שהוא בא לידי ביטוי מול ההרמן קרדון (צליל סגור ועמום יותר)
בגלל שעל פניו הם דיי צמודים בסאונד עם יתרון קל למרנץ, קשה לי להחליט לאיזה כיוון ללכת
במיוחד כשמשכללים את הפיצ'רים שחסרים במרנץ לעומת הדנון והפרש המחיר (כמה מאות נוספות) לרעת המרנץ
*מה גם שלא היה לי אף מוצר של מרנץ (דנון ביקר אצלי בעבר)
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
שמע, בסופו של יום אף אחד כאן לא יכול להחליט בשבילך, ועושה רושם שאתה מבין בדיוק מה הדילמה האמיתית שלך: האם שווה לשלם יותר על המרנץ ולקבל סאונד יותר טוב (לדעתך - הדעה היחידה שקובעת), בהתחשב בזה שהדנון מכיל יותר פיצ'רים.
לצערי הרב, רק אתה יכול לענות על השאלה אם אתה מוכן לספוג פגיעה קלה בסאונד לטובת יותר פיצ'רים בפחות כסף.
בכל מקרה, הנה השוואה מסודרת ביניהם (ובין עוד כמה רסיברים - הסוני 840 נראה כמו אלטרנטיבה מאוד אטרקטיבית!): http://www.audioholics.com/how-to-shop/ ... eiver-2013
נ.ב. הייתה לי התלבטות דומה בשנה שעברה בין מרנץ ל-NAD (ברמת מחיר אחרת) ובסוף למרות שה-NAD נשמע לי קצת יותר טוב ואפילו עלה טיפה פחות, הלכתי על המרנץ שהיה עמוס בהרבה יותר פיצ'רים, כולל מערכת כיול הרבה יותר מתקדמת (שבחלל בעייתי כמו שלי, הייתה לי חשובה את ההקרבה הקלה באיכות הסאונד בסטריאו..!)
לצערי הרב, רק אתה יכול לענות על השאלה אם אתה מוכן לספוג פגיעה קלה בסאונד לטובת יותר פיצ'רים בפחות כסף.
בכל מקרה, הנה השוואה מסודרת ביניהם (ובין עוד כמה רסיברים - הסוני 840 נראה כמו אלטרנטיבה מאוד אטרקטיבית!): http://www.audioholics.com/how-to-shop/ ... eiver-2013
נ.ב. הייתה לי התלבטות דומה בשנה שעברה בין מרנץ ל-NAD (ברמת מחיר אחרת) ובסוף למרות שה-NAD נשמע לי קצת יותר טוב ואפילו עלה טיפה פחות, הלכתי על המרנץ שהיה עמוס בהרבה יותר פיצ'רים, כולל מערכת כיול הרבה יותר מתקדמת (שבחלל בעייתי כמו שלי, הייתה לי חשובה את ההקרבה הקלה באיכות הסאונד בסטריאו..!)