עיוות בצדדים במסך מתיחה grandview
שלום חברים ,
לפני כחודשיים קיבלתי מסך מתיחה של grandview מהדגם החדש , מהיום הראשון שקיבלתי את המסך גיליתי עיוותים של הבד בצדדים כאשר במסך הלבן אין עיוותים , אני יודע שיש מס' חברים שיש להם מסך מסוג זה ורציתי לדעת אם גם להם יש עיוותים מסוג זה , מאחר שקיבלתי תשובה מצביקה ע"י היצרן שראה את התמונות שזה רגיל שיש קפלים במסגרת ואין מה לעשות , צירפתי מס' תמונות
לפני כחודשיים קיבלתי מסך מתיחה של grandview מהדגם החדש , מהיום הראשון שקיבלתי את המסך גיליתי עיוותים של הבד בצדדים כאשר במסך הלבן אין עיוותים , אני יודע שיש מס' חברים שיש להם מסך מסוג זה ורציתי לדעת אם גם להם יש עיוותים מסוג זה , מאחר שקיבלתי תשובה מצביקה ע"י היצרן שראה את התמונות שזה רגיל שיש קפלים במסגרת ואין מה לעשות , צירפתי מס' תמונות
לירון, אצלי אין את הבעיה הזאת. האם בעת ההתקנה או לאחר מכן, המסך הסתובב סביב עצמו בתוך הקופסה, כך שמוט הסיבוב "חרט" את צידי המסך? זה יכול להיות אם לא מכוונים נכון את עליית המסך ועצירתו בסמוך לסף הקופסה התחתון, אחרת המסך כולל מוט המשקולת התחתון, מתגלגל פנימה וזה מה שיכול להיות.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אין שום בעיה, יש פאק ייצור זה נכון, אבל כל זה בחלקו המושחר של המסך... המותחנים נראה שעושים את העבודה מצויין.
בהקרנה זה בלתי נראה, רק אם מדליקים את האור ומסתכלים על זה...
לדעתי כל עוד אין שום תופעה על חלק המוקרן הסר דאגה מליבך... זה לא מסך מתיחה קבוע
לדעתי כל עוד אין שום תופעה על חלק המוקרן הסר דאגה מליבך... זה לא מסך מתיחה קבוע
בתור מומחה למציאת גלים אני יכול לומר שהמסך מצויין והמתיחה מעולה ( ימים יגידו (, אבל עדיין זה מרגיז לקבל מסך כזה ,JEXY כתב:אין שום בעיה, יש פאק ייצור זה נכון, אבל כל זה בחלקו המושחר של המסך... המותחנים נראה שעושים את העבודה מצויין.
לדעתי כל עוד אין שום תופעה על חלק המוקרן הסר דאגה מליבך... זה לא מסך מתיחה קבוע...
תאר לך שאתה קונה מסך led או פלזמה שהתמונה בהן מצויינת אבל במסגרת המסך יש שריטות , זה ינחם אותך
שהתמונה מעולה ?
בכל מקרה אני לא מתכוון לוותר..
זניח לחלוטין
סתכל טוב אצלי בתמונות ותראה שזה פחות או יותר אוטו דבר זה לא ממש פלטה אבל מצד שני כל החלק הלבן שטוח לחלוטין בלי שום גלילון !!!
דרך אגב אני חושב שגם אצלי זה בגלל מתיחת החוטים בצדדים כלומר מתוח מידי אבל זה כלכך זניח שאפילו לא התאמצתי לשחק עם זה !
ועוד משהו קטן גדול להבדיל ממסכי מתיחה אחרים שפה אצלנו המסגרת השחורה מסביב היא בת 10 סנטימטר שזה ממש יפה שאצל כולם זה 4 סנטימטר.
בקיצור זה סתם לחפש בכוח דפקטים .בוא לא נשכח שלאף אחד מאיתנו זה לא עלה 10000 שח ובשביל הסכום ששלמנו הוא פצצה של מסך ואחלה מוצר
http://www.hometheater.co.il/vp1796652
דרך אגב אני חושב שגם אצלי זה בגלל מתיחת החוטים בצדדים כלומר מתוח מידי אבל זה כלכך זניח שאפילו לא התאמצתי לשחק עם זה !
ועוד משהו קטן גדול להבדיל ממסכי מתיחה אחרים שפה אצלנו המסגרת השחורה מסביב היא בת 10 סנטימטר שזה ממש יפה שאצל כולם זה 4 סנטימטר.
בקיצור זה סתם לחפש בכוח דפקטים .בוא לא נשכח שלאף אחד מאיתנו זה לא עלה 10000 שח ובשביל הסכום ששלמנו הוא פצצה של מסך ואחלה מוצר
http://www.hometheater.co.il/vp1796652