האם ישנה בעיה בהזמנה של רמקולים (פסיבים) מארה"ב בנוגע למתחים?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 228
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין לבדוק את האופציה להזמין רמקולים מאמזון ארה"ב ורציתי לדעת אם ישנה בעיה כלשהי של מתחים.
ההגיון אומר לי שלא אבל רציתי לוודא, אפילו אם השאלה לכמה מכם היא קצת טיפשית.
ישנם כמה דגמים שאני מעניין בהם - Polk Audio TSi500, Polk Audio TSx 440/550, Pioneer SP-FS52-LR
כמובן שחיפשתי בכל אמזון אירופה את הדגמים הללו, אך הם זמינים רק בארה"ב ולמרבה ההפתעה, ניתנים להזמנה לארץ. הפיוניר לדוגמא - יעלו בסביבות 566$ כולל משלוח ומיסים לארץ מארה"ב.
בנוסף, אם יש לכם דעה על הדגמים שציינתי, אם למישהו יש אותם כבר ורוצה לספר לי על החוויה, אני אשמח.

תודה מראש

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

אם הם פאסיביים לא אמורה להיות בעיה אבל עדיף שתמתין לתשובת המומחים בפורום.
לגבי משלוח - תשווה מול buy2USA - יש להם אופציה של שילוח ימי שמוזילה את העלות:

http://usa.buy2.co.il/buy2usa/HowMuch?a ... amazonCalc

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

האמת שבדקתי עם buy2usa במקרה של הפיוניר ויוצא משהו כמו 50$ יותר יקר איתם לעומת משלוח של אמזון. במקרים שבהם ההבדל במשלוח הוא לא שמיים וארץ, נראה לי עדיף לקחת את ההזמנה הישירה מאמזון (עם כל המשתמע לגבי אחריות, תשלום על שילוח חזרה במקרה של תקלה וכו')

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #4 

ואתה בטוח שהמחיר הסופי של משלוח אמאזון כולל מיסים?

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

זה רמקול פסיבי, עם איזה מתחים אתה חושב שתהיה בעיה?????????????????????????????????????????????
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

oris74 כתב:ואתה בטוח שהמחיר הסופי של משלוח אמאזון כולל מיסים?
...
כן זה כולל את המיסים והמשלוח.

sprunknwn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

JEXY כתב:זה רמקול פסיבי, עם איזה מתחים אתה חושב שתהיה בעיה?????????????????????????????????????????????
...
כן, כן, אין צורך להתפוצץ. שאלה שנבעה יותר מפחד ההזמנה מחו"ל יותר מאשר הגיון בריא.
חשבתי אולי המפרטים האמריקאים מציינים תמיכה אחרת מבחינת מה שהרמקול יכול לקבל וכו'.
רציתי לודא שאני לא מפספס פה כלום.

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #8 

איך שאני לא הופך את זה, כול בדיקה של רמקולים באמזון, בסוף יוצא לא כול כך משתלם, לרוב זה לא נשלח דרך אמזון ודרך buy2usa שוחטים אותך.
יש גם בעיה , אם רוצים לדעת עלות משלוח לכתובת אמריקאית(לא דרך השירות של BUY2USA "קונים באמזון עבורכם") ומשם לארץ, חייבים לדעת גודל המוצר הארוז, זה לרוב לא ניתן במפרט של הרמקולים באמזון. רק נותנים משקל של החבילה, ואז קשה לחשב עלויות במחשבון של BUY2USA.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #9 

אני חושב שכל מקרה לגופו. אני הזמנתי לארץ סנטר כאשר בדקתי מול המוכר לפני בדיוק מה גודל ומשקל החבילה וידעתי בדיוק כמה יעלה המשלוח.
בסופו של יום - עלה לי חצי מהמחיר בארץ ויכולתי לחסוך עוד אם הייתי יכול להתאפק ולהזמין בשילוח ימי ולא אווירי...

lalzar
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #10 

MrHicUp כתב:איך שאני לא הופך את זה, כול בדיקה של רמקולים באמזון, בסוף יוצא לא כול כך משתלם, לרוב זה לא נשלח דרך אמזון ודרך buy2usa שוחטים אותך.
יש גם בעיה , אם רוצים לדעת עלות משלוח לכתובת אמריקאית(לא דרך השירות של BUY2USA "קונים באמזון עבורכם") ומשם לארץ, חייבים לדעת גודל המוצר הארוז, זה לרוב לא ניתן במפרט של הרמקולים באמזון. רק נותנים משקל של החבילה, ואז קשה לחשב עלויות במחשבון של BUY2USA.
...
באמת BUY2USA שוחטים??? דווקא חשבתי להזמין דרכם
כמה "קופון" הם לוקחים יחסית על השירות?

כמובן שמגיע להם להרוויח אבל אם הפער ממש גדול דרכם אז אולי כדאי למצוא חבר של חבר בארה"ב שנעביר את זה אליו ונשלח אליו את UPS שיאספו את זה ממנו :-)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #11 

BUY2USA ממש לא שוחטים. הזמנתי דרכם יותר מפעם אחת, ותמיד זכיתי לשירות מעולה ולמחירים הוגנים.

היות והתמחור הוא כמעט תמיד לפי נפח החבילה, רצוי מאוד לעשות את המאמץ וליצור קשר עם השולח כדי להבין מהגודל החבילה הנשלחת, כדי להתאפס על עלות המשלוח הצפוייה. בנוסף, אם מדובר על חבילה גדולה ו/או יש אי-וודאות לגבי איך ארזו אותה, אפשר לשלם $5 כדי ש-BUY2USA יארזו את המוצר מחדש באריזה יותר קומפקטית במידת האפשר, מה שיכול לחסוך עשרות דולרים בשורה התחתונה!

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #12 

מסכים. הם (וחברות שילוח אחרות) ממש לא 'שוחטים' - נראה לי שאנשים מתוסכלים מזה שעם עלויות המשלוח המחיר הסופי הוא כפול מהמחיר המקורי אבל צריך לזכור שזה עדין נמוך משמעותית מהמחיר בארץ...

lalzar
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1052
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #13 

טוב לדעת עכשיו רק מחכה לקופון מעניין דרך Tecbargains יש שם דברים מעניינים

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”