שרשור תגובות: משתמשים ב- VPN על מנת לצפות ב- Hulu? זה כבר לא יעבוד לכם

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46391
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #1 

למאמר: משתמשים ב- VPN על מנת לצפות ב- Hulu? זה כבר לא יעבוד לכם

תמונה

מספר רב של ישראלים מאסו בשירותי הכבלים והלווין ונוהגים להתחבר לשירותי ה- OTT הגדולים ב- US. היתרון ברור, תמורת סכום לא גבוה, ניתן לקבל גישה לכל התכנים החדשים ביותר, כולל סדרות מקור פרטיות לאותו רשת, אך הבעיה היא ששירותים אלו אינם זמינים ללקוחות מחוץ ל- US. כיצד הראש הישראלי פתר את זה? על ידי שימוש בשירותי VPN אשר מסתירים את המיקום הגאוגרפי האמיתי של הלקוח ומסוות אותו ככזה שנמצא ב- US ולכן זכאי להרשם לשירות ולקבלו.

ובכן, כל זה הולך להשתנות בקרוב. חברת Hulu, מחברות ה- OTT הגדולות בעולם, הצהירה ...

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

טראקרים פרטיים + יוטורנט = הכל טוב.

MrHicUp
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1571
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

אז גם זה לא יעבוד?
https://google.com/webstore/deta ... meio?hl=en

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #4 

בדיוק ביטלתי את המנוי בהולו בעקבות זאת.

ozadari
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

אני באמת לא מבין מה אכפת להם שלקוחות לא מארהב משלמים להם ?

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4589
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #6 

אני מניח שלהם לא אכפת, אבל לחברות שמוכרות להן תוכן אכפת גם אכפת.
חברות התוכן מרשות להולו להפיץ את התוכן שלהן בארה"ב בלבד. מחוץ לארה"ב הן מוכרות את התוכן במחירים מפולפלים לחברות מקומיות בכל מדינה (כמו הוט ויס). חברות כמו הוט ויס מאוד יתרגזו אם אחרי שקיבלו את הזיכיון הבלעדי להפיץ את השידורים ששילמו עליו ממון רב, המשתמשים הולכים וצופים אצל מישהו אחר.

אז יצרניות התוכן כנראה לחצו את הולו. צריך גם לזכור שהולו היא בבעלות של חברות התוכן.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6638
נתן תודות: 113 פעמים
קיבל תודות: 706 פעמים

שליחה #7 

toxin כתב:טראקרים פרטיים + יוטורנט = הכל טוב.
...
+1

יחד עם זאת אני חושב שהדגש במאמר הוא על שירותיי צפיה שניתנים בתשלום

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #8 

pessik כתב:
...
...
+1

יחד עם זאת אני חושב שהדגש במאמר הוא על שירותיי צפיה שניתנים בתשלום

...

אקבל בשמחה כל פתרון לשירות של צפייה בתכנים חוקיים תמורת תשלום, בתנאי שיהיו איכותיים (תמונה+אודיו) וכמובן מלווים תרגום בעברית!

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #9 

מסכים BARIKO. משום מה הכניסה של אורנג', סלקום וגולן טלקום כספקיות תוכן אונליין, מתעכבת הרבה זמן.
PESSIK, הישראלים לא משלמים על הצפייה בתוכן של הולו אלא לחברות VPN, ככה שבעצם זה סוג של צפייה פיראטית.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #10 

toxin כתב:טראקרים פרטיים + יוטורנט = הכל טוב.
...
גם טראקר ציבורי כולל את כל מה שרוב המשתמשים מחפשים, הבעיה היא שלוקח יותר זמן לברור את המוץ מהתבן.

אני משתמש בנטפליקס ומשלים פה ושם באמצעות הורדות, בעיקר דברים שלא קיימים להם בקטלוג ולעיתים רחוקות כדי לקבל עותק באיכות גבוהה יותר. אם הם ייחסמו אותי זה רק יגרום לי לעבור להורדות באופן בלעדי. האלטרנטיוות שמהן חברות הסרטים חושבות שייראו כסף לא רלוונטיות עבורי - אני לא אלך לקולנוע בתדירות יותר גבוהה, לא אחזור לשאול סרטים פיזית מהספריה (יש לי עדיין מנוי באוזן השלישית, אבל לא ביקרתי שם שנים), ובוודאי שלא אעשה מנוי לטלוויזיה רב ערוצית (עשר שנים ללא הדרעק הזה עושים לי רק טוב).

אם חברות הסרטים חושבות שבכך שהן ייגרמו למעגל הלקוחות של נטפליקס, הולו וכו' לקטון הרווחים שלהן ייגדלו אז הן טועות בגדול. המשתמשים רוצים לקבל את התכנים שלהם דרך הרשת. אם הם לא יוכלו לשלם על זה, הם פשוט ייבחרו באלטרנטיוות זמינות שלא דורשות תשלום וחברות הסרטים ייאלצו לחתום על חוזים קטנים יותר עם חברות הסטרימיניג, בהתאם למעגל הלקוחות הקטן יותר. בסופו של דבר הם יפסידו מהמהלך הזה כסף. מה שהן צריכות זה לעבור לחוזים כלל-עולמיים ולאפשר למשתמשים מכל מדינה לגשת לתכנים. ומוטב שזה ייקרה לפני שפופקורן טיים (ותוכנות דומות אחרות שיציעו חווית שימוש קלה) יהפכו לברירת המחדל של הצופים מחוץ ארה"ב.

מאמר מעניין בנושא (גירסת אודיו כאן).

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #11 

ozadari כתב:אני באמת לא מבין מה אכפת להם שלקוחות לא מארהב משלמים להם ?
...
יש בעיה נוספת והיא המפרסמים. הם משלמים להולו כדי להציג פרסומות מתוך כוונה להגדיל מכירות. הצגת הפרסומות לקהל מחוץ לארה"ב לא מגדילה את המכירות.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #12 

Itsik_G כתב:
...
...
יש בעיה נוספת והיא המפרסמים. הם משלמים להולו כדי להציג פרסומות מתוך כוונה להגדיל מכירות. הצגת הפרסומות לקהל מחוץ לארה"ב לא מגדילה את המכירות.
...
זאת בעיה פתירה לחלוטין. לפי מיקום יכולים להתאים לך פרסומות. מלא אתרים מציגים לך היום פרסומות מותאמות למיקום הגיאוגרפי שלך ואתרי הטורנט בראשם.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #13 

shayze כתב:
...
...
זאת בעיה פתירה לחלוטין. לפי מיקום יכולים להתאים לך פרסומות. מלא אתרים מציגים לך היום פרסומות מותאמות למיקום הגיאוגרפי שלך ואתרי הטורנט בראשם.
...
אבל בניגוד לגוגל שיודעים שאתה מישראל ומראים לך פרסומת מתאימה, כל אלה שמשתמשים בשירות שמאפשר כתובת אמריקאית לא יוכלו לקבל פרסומת מתאימה כי זה בדיוק הרעיון שלא יודעים שאתה לא אמריקאי

mark13
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1010
נתן תודות: 109 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #14 

זה צעד טיפשי שיחזור אליהם כפליים. הם פוגעים באותה נשימה באלפי אמריקאים שעובדים בחו"ל, בשליחות, בשגרירוית או באופן אחר וזו הייתה הדרך שלהם להמשיך לקבל את אותו שרות צפיה שיש להם בבית בארה"ב.
אני מניח שתהיה זעקה על נושא זה וגם הרבה אמריקאים במצב שתיארתי פשות יעברו לשרות אחר כגון Netflix
:מה?!: לעולם אל תיסוג! תסתובב ותמשיך להתקדם!

רונןנחמן
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
שם מלא: רונן נחמן
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #15 

איזה שרת VPN לארה"ב או אירופה כדאי לקנות ?
כמה כסף ?
האם נותן לראות נטפליקס 4K

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #16 

רונן, אני משתמש ב-adfreetime.com - שירות מבוסס-DNS (להבדיל מ-VPN) שעולה שני דולר לחודש ועובד מעולה. לא נתקלתי בתכנים של 4K, אבל אולי האפשרות מופיעה רק למי שברשותו מסך וכרטיס מסך שתומכים בכך.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #17 

offerbk1 כתב:
...
...
אבל בניגוד לגוגל שיודעים שאתה מישראל ומראים לך פרסומת מתאימה, כל אלה שמשתמשים בשירות שמאפשר כתובת אמריקאית לא יוכלו לקבל פרסומת מתאימה כי זה בדיוק הרעיון שלא יודעים שאתה לא אמריקאי
...
אתה באמת לא צריך אותי כדי להסביר באיזו "קלות" ניתן לפתור את הבעיה הזאת
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

offerbk1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #18 

...
...

אתה באמת לא צריך אותי כדי להסביר באיזו "קלות" ניתן לפתור את הבעיה הזאת

אני דווקא אשמח שתסביר. אם אני משתמש בשירות סטייל יונודי.אנ.אס שגורם להסטה של תעבורת הולו כדי שתגיע אליהם עם כתובת אמריקאית במקום עם כתובת ישראלית אז איך בדיוק הולו ידעו שאתה ישראלי?
...

moranshe
סמל אישי של משתמש
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 74
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #19 

אז גם זה לא יעבוד?
https://google.com/webstore/deta ... meio?hl=en
...

יכול להיות

איזה שרת VPN לארה"ב או אירופה כדאי לקנות ?
כמה כסף ?
האם נותן לראות נטפליקס 4K
...

אני משתמש בזה
http://www.unblock-us.com/
מעוד מומלץ ושווה את הכסף
5$= 20 ש"ח לחודש
...

PopPy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #20 

איזה צעד אידיוטי.
אני מבינה את הצורך בחסימה גאוגרפית בגלל לחץ מגופי התוכן, אבל בשביל מה להילחם במיעוט שולי שמתעקש לשלם על תוכן ויש לו ידע ויכולת לעקוף את החסימה כשברור שהאלטרנטיבה היא פיראטיות?
מי שטורח לגשת להולו לא יקום מחר בבוקר ויתחבר לכבלים הלוקליים שלו כי חסמו אותו, הוא פשוט יחזור לטורנטים.
חלק מחברות ה- VPN מספקות כתובת DNS שזה גם פתרון מהיר יותר, נקווה שאת זה יהיה להם יותר מורכב לחסום.
אני מאוד מקווה שנטפליקס ואחרות לא ילכו בעקבותם, אישית אני לא משתמשת בהולו כי הסטאפ שלי מבוסס על כרומקאסט ואין לי מנוי להולו+, אבל כשיצא לי לדבר עם התמיכה של נטפליקס הם ידעו טוב מאוד שאני לא מארה"ב ולא עשו רושם שיש להם בעיה עם זה. הם ביקשו ש"אודה" בזה כי חשדו שזה המקור לתקלה (וצדקו, בסוף פתרתי את זה לבד) אבל אמרו שזה בסדר, הם רגילים ולא חוסמים חשבונות כאלה אבל לא יוכלו לתת תמיכה ככה. כולי תקווה שזו הייתה ותישאר המדיניות.

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”