שירות שאנחנו יכולים רק לחלום עליו
לפני 4 שנים קניתי את עכבר mx performance של logitech מאמזון ב-59$ + 10$ משלוח מיושופס אחרי הנחה שהייתה להם (בארץ רצו עליו 600-800 שח! ואין על זה אפילו מכס רק מעמ) בכל מקרה, לפני חודש התחילו להיות לי בעיות עם העכבר, לפעמים הוא התחיל להשתגע, ולסגור לי חלונות שאני לוחץ עליהם, הפתרון היה להוציא את הסוללה לשניה ולהחזיר, לפעמים זה היה קורה שוב אחרי דקה, ולפעמים אחרי יומיים, שלחתי מייל ל-logitech והסברת להם את הבעיה, אמרו לי לנסות כמה דברים ואז ביקשו ממני לשלוח להם את הקבלה, אחרי ששלחתי את הקבלה אמרו לי שיש בעיה בעכבר והם שולחים לי חדש! כבר שמעתי לא מעט סיפורים טובים על שירות הלקוחות שלהם, אבל באמת שאנחנו יכולים רק לחלום על שירות כזה, היה לי סיפור דומה עם חברת אפסון ששלחו לי מנורה למקרן, וגם חברת DALITE ששלחו לי מסך חדש למקרן, באמת שאין לי מילים על השירות שחברות בחול נותנות, אז אני לא מצפה שישלחו לי מוצר חדש פה בארץ רק בגלל מייל, אבל מוציאים לאנשים את הנשמה כל פעם שצריכים לממש אחריות, כאילו שזה שגובים פה מחיר פי 3 לא מספיק להם...
מפתיע שהעכבר עולה עכשיו אחרי 4 שנים יותר יקר ממה שקניתי אותו
http://www.amazon.com/Logitech-Wireless ... B002HWRJBM
אגב, מקריאה בכמה פורומים הבנתי שיש מצב שאם אני רק אחליף את הסוללה זה הסתדר, אני אנסה את זה מתישהו, בכל זאת 4 שנים שאני מטעין אותה
ואני בהחלט מאמין שהפרסום הזה ודומים לו שווים מבחינתם הרבה מעבר לעלות של העכבר שהם שולחים לי
מפתיע שהעכבר עולה עכשיו אחרי 4 שנים יותר יקר ממה שקניתי אותו
http://www.amazon.com/Logitech-Wireless ... B002HWRJBM
אגב, מקריאה בכמה פורומים הבנתי שיש מצב שאם אני רק אחליף את הסוללה זה הסתדר, אני אנסה את זה מתישהו, בכל זאת 4 שנים שאני מטעין אותה
ואני בהחלט מאמין שהפרסום הזה ודומים לו שווים מבחינתם הרבה מעבר לעלות של העכבר שהם שולחים לי
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
הגישה הבסיסית בנושא "נותן שירות / לקוח" שונה שם בתכלית (ובעיקר בארה"ב). אני חושש שמצב זה לעולם לא ישתנה בארץ בגלל תנאי השוק הסובייקטיבים אך יותר בשל גישת ה "דפוק וזרוק" שכל כך חביבה על נותני השירות הישראלים.
בארה"ב לקוח יכול להכנס לחנות, לקנות פריט ב $20 (זוג מכנסי ג'ינס למשל) ואח"כ להחזיר, או להחליף ושוב להחליף ... ולעולם לא יתקל בשאלות מביכות או בגישה מתנשאת. כנ"ל בגיזרת הקניות המקוונות - פשוט עולם אחר .... ולא אמרתי אפילו מילה בנושא המחיר ...
אני אישית נוסע הרבה לחו"ל במסגרת העבודה ואומר לכם בכנות - במהלך ה 5 שנים האחרונות, אין פריט או מוצר (שיכול להכנס למזוודה סטנדרטית) שלא רכשתי בחו"ל - ולא רק משיקולי מחיר .... ולא - אין לי בעייה לעבור במסלול האדום כשמדובר בפריט יקר .... הנושא הוא לא ל"דפוק" את המדינה.
חשוב לומר שיש כמובן יוצאים מן הכלל כולל בעלי עסקים הוגנים שמוזכרים לא מעט כאן באתר אך למרבה הצער העובדה הזו לא משנה את חווית המיאוס הכללית מנושא השירות במקומותינו.
בארה"ב לקוח יכול להכנס לחנות, לקנות פריט ב $20 (זוג מכנסי ג'ינס למשל) ואח"כ להחזיר, או להחליף ושוב להחליף ... ולעולם לא יתקל בשאלות מביכות או בגישה מתנשאת. כנ"ל בגיזרת הקניות המקוונות - פשוט עולם אחר .... ולא אמרתי אפילו מילה בנושא המחיר ...
אני אישית נוסע הרבה לחו"ל במסגרת העבודה ואומר לכם בכנות - במהלך ה 5 שנים האחרונות, אין פריט או מוצר (שיכול להכנס למזוודה סטנדרטית) שלא רכשתי בחו"ל - ולא רק משיקולי מחיר .... ולא - אין לי בעייה לעבור במסלול האדום כשמדובר בפריט יקר .... הנושא הוא לא ל"דפוק" את המדינה.
חשוב לומר שיש כמובן יוצאים מן הכלל כולל בעלי עסקים הוגנים שמוזכרים לא מעט כאן באתר אך למרבה הצער העובדה הזו לא משנה את חווית המיאוס הכללית מנושא השירות במקומותינו.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
גם לי יש סיפור יפה כזה עם Logitech ותקלה שקרתה עם ה- Logitech Harmony שקניתי לפני כמה שנים.
אני שמח לשמוע ש- Logitech מצטיינים בשירות שהם נותנים גם על קווי מוצרים אחרים.
אני שמח לשמוע ש- Logitech מצטיינים בשירות שהם נותנים גם על קווי מוצרים אחרים.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
ה-518 שלהם חי אצלי כבר 6 שנים. בדרך התחילה בעייה במגעים של הכבל (בכניסה לעכבר עצמו) והסתבר לי שבכמה דולרים - קניתי חלופי בEBAY. והעכבר מסרב למות (ועדיין מוכרים את הדגם הזה).
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
קיבלתי היום את העכבר החדש (כבר הגיע לארץ ביום חמישי עם UPS אבל לא הייתי בבית) בדיוק שבוע לאחר שפניתי אליהם, העכבר הגיע באריזת RETAIL, חשבתי ישלחו OEM או משהו כזה, פשוט שירות מדהים!
אני חייב להגיד שלא ממש שמרתי עליו, הוא נפל עשרות פעמים, ומעולם לא נשבר או אפילו נשרט (אפילו אין רעש של משהו שבור שמנערים אותו) גם אם לא היו שולחים לי חדש כנראה שהייתי קונה שוב עכבר של LOGITECH, בהחלט הייתי מרוצה ממנו במשך 4 שנים (וגם מהקודם שהיה גם הוא של לוגיטק mx revolution, שלא נהרס, מכרתי אותו בשביל לקנות את הדגם החדש )
http://s9.postimg.org/5nb103knh/IMAG1149.jpg
אני חייב להגיד שלא ממש שמרתי עליו, הוא נפל עשרות פעמים, ומעולם לא נשבר או אפילו נשרט (אפילו אין רעש של משהו שבור שמנערים אותו) גם אם לא היו שולחים לי חדש כנראה שהייתי קונה שוב עכבר של LOGITECH, בהחלט הייתי מרוצה ממנו במשך 4 שנים (וגם מהקודם שהיה גם הוא של לוגיטק mx revolution, שלא נהרס, מכרתי אותו בשביל לקנות את הדגם החדש )
http://s9.postimg.org/5nb103knh/IMAG1149.jpg
עכבר מעולה, מאוד נוח ביד, המון כפתורים לקיצורי דרך, הגלגלת יכולה להיות בשני מצבים, אחד עם קליקים ואחד סיבוב חלק שיכול לגלול את העמודים הכי ארוכים בשניות (ראה סרטונים ביוטיוב לביקורות על העכבר), הקיצורים הכי שימושיים בשבילי זה הכפתורים של הגלגלת, ניתן ללחוץ עליה כמו רוב העכברים, אבל גם להוזיז אותה שמאלה\ימינה, את הכפתורים האלה עשיתי בשביל ctrl+v - ctrl+c, זה גם משמש להעתקה והדבקה, וגם מאפשר להחזיק את זה ולהוזיז את הגלגלת בו זמנית בשביל להקטין\להגדיל את הטקסט בדפדפן עם אצבע אחת, זה העכבר הכי טוב שאני ניסיתי לעבודה, מאוד מומלץ
אני עם mx laser שלהם משנת 2004...
שימוש יומיומי רציף מאז..
עכבר מדהים שלא מפסיק לעבוד...
וכל הכבוד על השירות שלהם.
עכבר מדהים שלא מפסיק לעבוד...
וכל הכבוד על השירות שלהם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
חבר טוב שלי קנה באחד הטיולים שלו באירופה (לא זוכר מאיזו מדינה) סט רמקולים 2.1 למחשב של לוג'יטק, משהו כזה נחמד למשרד שעולה כמה מאות שקלים. אחרי כמה שבועות התחילו לו בעיות עם המוצר, לא זוכר בוודאות מה זה היה, אבל אם אני זוכר נכון משהו שם נדפק וזה לא היה עובד תמיד.
בכל אופן, אותו הסיפור - הוא פנה לשירות הלקוחות שלהם, הסביר את הבעיה, צילם חשבונית ואני חושב שהיתה לו גם תעודת אחריות בינלאומית. הם התנצלו, אמרו לו שהדגם הזה לא זמין במלאי ושלחו לו סט 2.1 מסדרה גבוהה יותר. לא בטוח שהם הרוויחו מכל הסיפור הזה משהו נקודתי, אבל הם בהחלט הרוויחו לטווח הארוך לקוח מרוצה שיחזור ויקנה מוצרים שלהם בלב שקט.
לצערי, זה משום מה מסר שלא מחלחל כאן לנותני שירות בארץ - לא חושבים כאן לטווח הארוך. וזה נכון אגב להרבה תחומים אחרים במדינה.
בכל אופן, אותו הסיפור - הוא פנה לשירות הלקוחות שלהם, הסביר את הבעיה, צילם חשבונית ואני חושב שהיתה לו גם תעודת אחריות בינלאומית. הם התנצלו, אמרו לו שהדגם הזה לא זמין במלאי ושלחו לו סט 2.1 מסדרה גבוהה יותר. לא בטוח שהם הרוויחו מכל הסיפור הזה משהו נקודתי, אבל הם בהחלט הרוויחו לטווח הארוך לקוח מרוצה שיחזור ויקנה מוצרים שלהם בלב שקט.
לצערי, זה משום מה מסר שלא מחלחל כאן לנותני שירות בארץ - לא חושבים כאן לטווח הארוך. וזה נכון אגב להרבה תחומים אחרים במדינה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
שחר, נראה לי שהייתה לך בעייה במקלדת, או ידע בכתיבה בעברית, מחשבה לטווח קצר.

- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
היי איתי,
ניסיתי להבין למה התכוונת אך לא כל כך הצלחתי..
תסביר לי לאט כדי שאני אבין מהר..
ניסיתי להבין למה התכוונת אך לא כל כך הצלחתי..
תסביר לי לאט כדי שאני אבין מהר..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".