סכין גילוח חדש - Gillette מציגה את ה- Fusion ProGlide with FlexBall
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
בשנת 2006 חברת Gillette הציגה את החידוש האחרון שלה, סכין עם 5 להבים. עברו הרבה שנים מאז והחברה מחדשת (בקטן) ומציגה סכין גילוח חדש שהייחוד שלו הוא שראש הגילוח נמצא על ציר אשר מסתובב מעט ואמור להעניק מגע טוב יותר לאורך כל להב הסכין עם העור ובכך גם למנוע את הפרצופים שאנחנו עושים על מנת למתוח את העור במגע עם הסכין
מה שחדש כאן בעצם זה רק הידית של הסכין, אשר עושה שימוש באותם ראשי Fusion בני 5 להבים כפי שאנחנו מכירים.
הגרסה הידנית תעלה $11.50 וזאת עם הסוללה כ- $12.5
גימיק שיווקי? הדור הבא בגילוח? מה דעתכם?
מה שחדש כאן בעצם זה רק הידית של הסכין, אשר עושה שימוש באותם ראשי Fusion בני 5 להבים כפי שאנחנו מכירים.
הגרסה הידנית תעלה $11.50 וזאת עם הסוללה כ- $12.5
גימיק שיווקי? הדור הבא בגילוח? מה דעתכם?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כל עוד ניתן להשתמש בלהבים הנוכחיים והמחיר לא עולה, מבורך, למרות שאחרי צפייה בסירטון זה נראה לי יותר כדימיק שיווקי מצורך אמיתי.
אבל במחיר של 12 דולר, אני בהחלט מתכוון לנסות בעצמי (בהנחה שהמחיר בארץ לא קפץ פי 2-4 כרגיל).
אם כבר מדברים על סרטוני שיווק, זה ממש בדיחה. הרי ברור שאחרי זמן קצר הלהבים יתמלאו בזיפים ולא יאפשרו המשך גילוח ללא שטיפה, אבל הי - בסרטים הכל אפשרי:
מה שכן - לא מבין איך הם גילו שזה השיר שאני משמיע כשאני מתגלח....
אבל במחיר של 12 דולר, אני בהחלט מתכוון לנסות בעצמי (בהנחה שהמחיר בארץ לא קפץ פי 2-4 כרגיל).
אם כבר מדברים על סרטוני שיווק, זה ממש בדיחה. הרי ברור שאחרי זמן קצר הלהבים יתמלאו בזיפים ולא יאפשרו המשך גילוח ללא שטיפה, אבל הי - בסרטים הכל אפשרי:
מה שכן - לא מבין איך הם גילו שזה השיר שאני משמיע כשאני מתגלח....
החידושים בתחום הגילוח של חברת ג'ילט זה אחד הדברים המשעשעים שיש.
הרי הם כבר פתרו את הבעייה. כבר 50 פעם פתרו את הבעייה אך ממשיכים לשווק על ידי פתרונות חדשים, כביכול יותר טובים.
הם צריכים כל פעם לנסות לשכנע שהפתרון הקודם שלהם (שתמיד תואר במושלם), הוא בעצם לא מספיק טוב.
הבעייה שהחל ממאך3 (אם אני זוכר את השמות), הם באמת הגיעו לפתרון קרוב למושלם.
שיעשו כבר גרסה על אנדרויד ...
הרי הם כבר פתרו את הבעייה. כבר 50 פעם פתרו את הבעייה אך ממשיכים לשווק על ידי פתרונות חדשים, כביכול יותר טובים.
הם צריכים כל פעם לנסות לשכנע שהפתרון הקודם שלהם (שתמיד תואר במושלם), הוא בעצם לא מספיק טוב.
הבעייה שהחל ממאך3 (אם אני זוכר את השמות), הם באמת הגיעו לפתרון קרוב למושלם.
שיעשו כבר גרסה על אנדרויד ...
משה
מסכים עם כל מילה , האיכות של Gillette , לארוך הזמן , מוכיחה את עצמה.noam כתב:אני עברתי על כל החברות ולא מצאתי אחת באיכות של Gillette
בהתחלה הן טובות אבל הסכינים מהר מאוד מתכהות.
היחיד שיצא לי לשתמש גם די הרבה הוא של life M5 שהיה די בסדר...
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
קניתי מאמאזון לפני כמה חודשים את החשמלי. החליף את החשמלי מהסוג הישן כי לא יכולתי יותר להשתמש בו. מגלח אחלה אבל לא מרגיש שיש פה מוצר ששובר את השוק. מי שרוצה לקנות חשמלי במקום ידני שייקנה את החדש, מי שסתם רוצה להתחדש אז אחלה. מי שמחליף חשמלי בחשמלי או ידני בידני רק בגלל הפיצ'ר זה מיותר לטעמי.
אני יכול להמליץ על Fusion Proglide בהשוואה ל Fusion הרגילות. הקופסה של ה Proglide היא שחורה עם מעט כתום.madror כתב:מסכים עם כל מילה , האיכות של Gillette , לארוך הזמן , מוכיחה את עצמה..........
אני קונה בלי סוללה.
ה Proglide מחזיקים כפול מ Fusion רגילות ונותנות גילוח חלק יותר.
פעם בשנה עושים מבצע בסופרפארם ומוכרים שמיניה ב 100 ש"ח שזה מחיר מעולה. כדאי לקנות 2 שמיניות כשיש מבצע כזה.
offerbk1 כתב:קניתי מאמאזון לפני כמה חודשים את החשמלי. החליף את החשמלי מהסוג הישן כי לא יכולתי יותר להשתמש בו. מגלח אחלה אבל לא מרגיש שיש פה מוצר ששובר את השוק. מי שרוצה לקנות חשמלי במקום ידני שייקנה את החדש, מי שסתם רוצה להתחדש אז אחלה. מי שמחליף חשמלי בחשמלי או ידני בידני רק בגלל הפיצ'ר זה מיותר לטעמי....
אם יתברר לאחר שימוש שלא נוח עם "עצמאות" הלהב - האם ניתן לקבע את תנועתו (לבטל את ה-FLEX) ?
·