טלויזית led sharp תנאי מימוש אחריות
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ב"סד
שלום ותודה לעוזרים יש לי טלויזית led 42 של שארפ שקניתי אותה לפני שנתיים קבלתי אחריות ל 3 שנים מלאות לפני שבוע החלו להופיע במסך פסים מקווקוים לאחר בדיקה של טכנאי החברה נאמר כי הטלויזיה תקולה וכי יחליפו לי אותה בחדשה לאחר בדיקה מסתבר כי הדגם הנל אינו נמכר עוד הוצעו לי 2 דגמים הראשון בגודל 40 אינץ והשני 46 כרגע אני בבעיה כי המסגרת המקורית של הטלויזיה נבנתה על ידי איש גבס והותאמה למידות הטלויזיה כרגע ראלקו לא מוכרים 42 הבעיה היא כי אם אסכים לקבל 40 יהיה לי רווח גדול במסגרת ואם אקבל 46 לא יהיה מקום ואצטרך להביא בעל מקצוע שיגדיל את הפתוח עלות עבודה כזו באזור ה 2000 שקל מה עליי לעשות ומהם זכויותיי כלקוח האם זו בעיה של ראלקו והם מחוייבים להביא לי דגם זהה או מקביל אליו או האם זו בעיה שלי אשמח לתשובה מקצועית ומבוססת על פי ידע נהלי החברות תודה ויום טוב...
שלום ותודה לעוזרים יש לי טלויזית led 42 של שארפ שקניתי אותה לפני שנתיים קבלתי אחריות ל 3 שנים מלאות לפני שבוע החלו להופיע במסך פסים מקווקוים לאחר בדיקה של טכנאי החברה נאמר כי הטלויזיה תקולה וכי יחליפו לי אותה בחדשה לאחר בדיקה מסתבר כי הדגם הנל אינו נמכר עוד הוצעו לי 2 דגמים הראשון בגודל 40 אינץ והשני 46 כרגע אני בבעיה כי המסגרת המקורית של הטלויזיה נבנתה על ידי איש גבס והותאמה למידות הטלויזיה כרגע ראלקו לא מוכרים 42 הבעיה היא כי אם אסכים לקבל 40 יהיה לי רווח גדול במסגרת ואם אקבל 46 לא יהיה מקום ואצטרך להביא בעל מקצוע שיגדיל את הפתוח עלות עבודה כזו באזור ה 2000 שקל מה עליי לעשות ומהם זכויותיי כלקוח האם זו בעיה של ראלקו והם מחוייבים להביא לי דגם זהה או מקביל אליו או האם זו בעיה שלי אשמח לתשובה מקצועית ומבוססת על פי ידע נהלי החברות תודה ויום טוב...
שאלה מעניינת. לדעתי הם לא חייבים לאותו דגם כי הדבר לא בשליטתם, אלא לתת מסך בעל תכונות או ערך שווים או גבוהים יותר.
רעיון: לבקש מהם לזכות חנות שהם עובדים איתה באחד מהמסכים שהציעו לך, ואז לקחת מהחנות, או לשלם קצת על עדכון, מסך 42" כלשהו.
רעיון: לבקש מהם לזכות חנות שהם עובדים איתה באחד מהמסכים שהציעו לך, ואז לקחת מהחנות, או לשלם קצת על עדכון, מסך 42" כלשהו.
- Anton
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 466
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
זה אומנם רק דעתי, לא משהו משפטי, אבל הם מוכנים להציע לך מסך 46, ככה שאני חושב שהם מאוד הוגנים.
הרבה חברות עברו למסכי 40 ולא 42 אז זה הגיוני שאין להם במלאי.
אולי תקח 40 ותמלא איכשהו את הרווח? או אולי תשים איזה נורות לד שם או משהו... לא יודע, סתם רעיון.
הרבה חברות עברו למסכי 40 ולא 42 אז זה הגיוני שאין להם במלאי.
אולי תקח 40 ותמלא איכשהו את הרווח? או אולי תשים איזה נורות לד שם או משהו... לא יודע, סתם רעיון.
הבלוג שלי: https://antonfunwithmedia.blogspot.com/ (ביקורות\המלצות לסדרות, סרטים, מוזיקה וקולנוע בייתי)
ערוץ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSjcbV ... vvvNFOSuLQ?
ערוץ Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCSjcbV ... vvvNFOSuLQ?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לעשות מסגרת זה רעיון מטומטם. פעם אחרונה שאני עושה את זה. קפצתי מ32 ל55 וחשבתי שזה יהיה ענק אז עשיתי מסגרת (שקע בקיר שהמסך יהיה בקו אחד). אחרי שבועים הבנתי שעשיתי טעות ושאני מגביל את עצמי. מצד שני מסך 65 יסגור את המסגרת ויישב כ״כ צמוד לקיר שגם בזה יהיה חן (בתקווה שבחום יהיה בשליטה). זו גם אופציה בשבילך, אולי לפרוץ את המסגרת בלי לפרוץ את מסגרת התקציב בעוד 2000 שקלים. כיוון נוסף - בטח יש לך רווחים בין המסך למסגרת ואתה יכול להכניס לשם מסך גדול יותר. אצלי למשל בחדר השינה יש 51 אינטש אבל בגלל המסגרת העבה שלה ביחס לסלון הן כמעט באותו הגודל.