אני חדש בנושא הopenELEC והפאי.
נסיתי לשתף תיקיות סרטים וסדרות שעל המחשב הנייח שלי.
הלכתי לפי המדריך של TheWiz, אבל נתקלתי בבעיה כל פעם שאני מגדיר מקור מהSMB הוא מבקש ממני לכתוב שם משתמש וסיסמא.
עשיתי חיפוש בפורום והגעתי לפתרון הזה :
http://www.hometheater.co.il/vp1951259#1951259
של tomer953.
ניסתי ועדין הXBMC מקפיץ לי את ההודעה המעצבת הזאת ולא נותן לי גישה לתקיות הסרטים שלי.
למישהו יש פתרון לדבר הזה?
תודה מראש
hagayben.
בעיה עם סיסמא בSMB
-
hagayben
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
אני נתתי ססמא :-)
תכלס, המחשב שמגיש את התכנים אצלי ב-SMB מכיל שם משתמש פשוט וסממא פשוטה כך שאין לי בעיה להזין אותה ב-XBMC.
למיטב זכרוני החל מ-WINDOWS 7 כבר אי אפשר לבטל ססמא ל-SHARES אבל יכול להיות שאני טועה.
למיטב זכרוני החל מ-WINDOWS 7 כבר אי אפשר לבטל ססמא ל-SHARES אבל יכול להיות שאני טועה.
- tomer953
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
אוקיי אז יש שני שלבים, שלב ראשון זה השלב שמצאת, לבטל את דרישת הסיסמא דרך ההגדרות רשת, כפי שפירטתי בקישור שצירפת:
שלב 1:
במחשב של הווינדוס
גש למרכז הרשת והשיתוף -
בצד - הגדרות מתקדמות
תגלול למטה ויהיה תיבת סימון של ״דרוש סיסמא עבור תיקיות שיתוף בלהבלה״ משהו בסגנון, פשוט תעביר את הסימון ל״אל תדרוש סיסמא...״
שלב 2:
לעשות מאפיינים על התיקיה המשותפת, ללכת להגדרות השיתוף שלה, ובהרשאות להוסיף את היוזר Everyone ולתת לו הרשאות קריאה וכתיבה.
אחרי שתוסיף את היוזר הזה להרשאות
הפאי לא ידרוש סיסמא יותר
בהצלחה
שלב 1:
במחשב של הווינדוס
גש למרכז הרשת והשיתוף -
בצד - הגדרות מתקדמות
תגלול למטה ויהיה תיבת סימון של ״דרוש סיסמא עבור תיקיות שיתוף בלהבלה״ משהו בסגנון, פשוט תעביר את הסימון ל״אל תדרוש סיסמא...״
שלב 2:
לעשות מאפיינים על התיקיה המשותפת, ללכת להגדרות השיתוף שלה, ובהרשאות להוסיף את היוזר Everyone ולתת לו הרשאות קריאה וכתיבה.
אחרי שתוסיף את היוזר הזה להרשאות
הפאי לא ידרוש סיסמא יותר
בהצלחה
-
hagayben
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
תומר כבר פתרת לי את הבעיה !
תודה רבה!!
תודה רבה!!