שלום
הספא שלי צמודה לקיר ואין איך לשנות את זה.. הקדמיים והסנטר במרחק שלוש מטר ממני
בדירתי הקודמת היה מרחק רב מאחורי והסאונד היה יותר "מהודק" "ברור" ונשמע יותר טוב.
אודסי עזר למיד ולבאס אבל לא לגבוהים..
אני יודע שהסאונד, ביחוד הגבוהים מתרוצצים בחדר ללא שליטה וזה מה שגורם לי לשמוע פחות טוב.
חשבתי על זה
http://www.amazon.com/Auralex-SonoLite- ... pd_cp_MI_3
.
יעזור? אני מאוד אוהב צליל צלול וגבוהים ברורים..
תודה
האם זה יעזור?
אורלקס Sonolite יעיל ביותר לתדרים גבוהים. עוביו הנמוך מתאים במיוחד לשימוש ביתי ובכל סביבת האזנה.
מומלץ להצבה בנקודות ההחזרים הראשונים בינך לבין הרמקולים בגובה האוזן או במקומות שאתה מזהה ספציפית את הבעיה. פתרון כזה מרגיע בצורה מעולה צילצולים בחלל האזנה.
החומר הסופג הוא Auralex StudioFoam Pro - ספוג אקוסטי חדיש וחדשני שפותח בשנים האחרונות ומאפשר תוצאות טובות מאד גם מספוג דק יחסית. הסוד טמון בתעלות אויר ארוכות במיוחד, שהונדסו ספציפית על ידי אורלקס לשימושים אקוסטיים, ומרקם חומר שמציע תוצאות של 2 אינץ מחומר בעובי 1 אינץ. הספוג מודבק על בסיס קשיח שמאפשר תליה קלה קבועה או זמנית ומחופה בד קטיפה חסין אש.
מומלץ להצבה בנקודות ההחזרים הראשונים בינך לבין הרמקולים בגובה האוזן או במקומות שאתה מזהה ספציפית את הבעיה. פתרון כזה מרגיע בצורה מעולה צילצולים בחלל האזנה.
החומר הסופג הוא Auralex StudioFoam Pro - ספוג אקוסטי חדיש וחדשני שפותח בשנים האחרונות ומאפשר תוצאות טובות מאד גם מספוג דק יחסית. הסוד טמון בתעלות אויר ארוכות במיוחד, שהונדסו ספציפית על ידי אורלקס לשימושים אקוסטיים, ומרקם חומר שמציע תוצאות של 2 אינץ מחומר בעובי 1 אינץ. הספוג מודבק על בסיס קשיח שמאפשר תליה קלה קבועה או זמנית ומחופה בד קטיפה חסין אש.
יועץ אקוסטי מומחה בחדרי האזנה, בידוד ואקוסטיקה פנימית
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
בדיוק הפוך. דווקא קל יותר לטפל בתדרים גבוהים והם פחות "מתרוצצים" כלשונך בחדר ביחס לתדרים הנמוכים.ngold7 כתב: אני יודע שהסאונד, ביחוד הגבוהים מתרוצצים בחדר ללא שליטה וזה מה שגורם לי לשמוע פחות טוב.
...
בחלק גדול מהמקרים אורך הגל של התדרים הנמוכים הוא כזה שמנקודת הישיבה שלך אתה למעשה שומע את ההחזרים מהקירות.
בכל אופן, לא חיבים לרוץ ולקנות חומרים מיוחדים. אם אתה מרגיש שיש לך החזרים מהקירות והרצפה )בתדרים גבוהים ( וזה הגיוני בחדר ממוצע עם קירות חשופים ) אתה צריך לשקול להוסיף חומרים סופגים כמו וילונות, תמונות אולי שטיח. כל אלה אמורים "ליבש" את החדר.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי