שאלה בנוגע לצפייה בתלת מימד במקרן 3d ready

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
eidoil32 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
רכשתי מקרן vivitek qumi q2,
לא הצלחתי להבין הרבה בנושא ה3d ready
מה זה בעצם ומה אני צריך בעצם בשביל לראות תלת מימד?
בחיפושים הבנתי שצריך ממיר שימיר את האות מhdmi 1.4 ל1.3 שקיים במקרן - האם מחשב יכול לעשות זאת ללא ממיר ייעודי?
בנוסף צריך משקפיים אקטיביות, dpl link ?

אשמח לתשובות ועזרות,
אחדד רק שייעודו של המקרן הוא סהכ לצפייה של משחקי כדורגל ואולי סרטים במקצת.. יהיה נחמד תוספת של תלת מימד...

galkre
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #2 

מתוך האתר הבא:
http://www.trustedreviews.com/vivitek-q ... ity_Page-3

Turning finally to the Qumi’s 3D capabilities, it needs to be stressed that we’re talking about the DLP-Link system here. So it will only take in 3D images from DLP-Link sources - essentially PCs equipped with suitable video cards. This isn’t too much of a problem for business users if they fancy doing some 3D presentations, or 3D PC gamers. The only way to connect a 3D Blu-ray player, though, is to use a DLP Link ‘adaptor’ such as Optoma’s 3D-XL, making 3D viewing a tortuous and expensive process that it’s hard to imagine any ‘living room’ users bothering with.

The idea of watching 3D on the vast majority of pocket projectors would be laughable, as their images simply wouldn’t be bright enough to survive the inevitable dimming effects of the 3D glasses. But the impressive brightness of the Qumi really does make 3D viewing surprisingly engaging, certainly if you can live with the image not being much bigger than 50-55in so that brightness levels remain high.

לפי הבנתי אתה צריך מחשב עם כרטיס מסך שתומך בDLP LINK ומשקפיים שיתממשקו אליו (כנראה תצטרך גם 3D EMITTER).
לדעתי אם אין לך את האביזרים הנ"ל (וכנראה אין לך) לא כדאי לך להשקיע ברכישה שלהם על מנת לקבל תלת מימד במקרן מהסוג הזה.

eidoil32 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ראשית שכחתי להוסיף שיש לי כרטיס מסך amd radeon hd6850 שלהבנתי תומך בתלת מימד.

בתור התחלה למה לא כדאי להשקיע, רכשתי את המקרן כי הוא התאים לדרישות שלי, והוא מתאים לכל מקום שארצה לצפות בו בבית.
אופציית התלת מימד מעניינת אותי, אני עדיין לא יודע את התקציב אבל אני רוצה לבדוק עליות לפני שאני מחשב תקציב מקסימלי.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”