לפני רכישה: הבדל בין Tronsmart Vega S89 ל-S82 Amlogic S802
-
choopster
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- שם מלא: choopster
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום לכולם, שאלה של מתחילים.
אני מעוניין לרכוש אחד מהשניים, לצרכי XBMC בלבד.
אני ממש מנסה להבין את ההבדל בין שני הדגמים (ועוד עשרות דגמים אחרים עם מפרט זהה).
ה-Vega מגיע מאתר רשמי כלשהו עם מחיר של מעל 100$, והאחרים מעלי-אקספרס במחירים משתנים אבל נמוכים יותר
מצד שני המפרט נראה זהה לחלוטין ואני לא מצליח לגלות את ההבדלים אם יש.
שאלה שנייה, האם כשאקבל את המכשיר, אצטרך למחוק ידנית את ההתקנה המקומית של XBMC ולהתקין במקומה את ה-APK של TheWiz? או שפשוט להתקין את ההרחבות שלו מ-DOK ולהשתמש בגרסה הקיימת על המכשיר של XBMC?
ולסיום, מה בכלל דעת המומחים פה על הקופסה הנ"ל, כמובן בהתייחסות לשימוש ב-XBMC בלבד (בהתעלם מהיכולות הנטענות שלהם לניגון 4K וכו'), קראתי בפורומים שיש בעיית סינק עם XBMC שנפתרת רק אחרי שעושים ROOT לקופסה.
מישהו נתקל בזה?
לינקים: S82 Amlogic S802
וה-Vega
תודה לעונים.
אני מעוניין לרכוש אחד מהשניים, לצרכי XBMC בלבד.
אני ממש מנסה להבין את ההבדל בין שני הדגמים (ועוד עשרות דגמים אחרים עם מפרט זהה).
ה-Vega מגיע מאתר רשמי כלשהו עם מחיר של מעל 100$, והאחרים מעלי-אקספרס במחירים משתנים אבל נמוכים יותר
מצד שני המפרט נראה זהה לחלוטין ואני לא מצליח לגלות את ההבדלים אם יש.
שאלה שנייה, האם כשאקבל את המכשיר, אצטרך למחוק ידנית את ההתקנה המקומית של XBMC ולהתקין במקומה את ה-APK של TheWiz? או שפשוט להתקין את ההרחבות שלו מ-DOK ולהשתמש בגרסה הקיימת על המכשיר של XBMC?
ולסיום, מה בכלל דעת המומחים פה על הקופסה הנ"ל, כמובן בהתייחסות לשימוש ב-XBMC בלבד (בהתעלם מהיכולות הנטענות שלהם לניגון 4K וכו'), קראתי בפורומים שיש בעיית סינק עם XBMC שנפתרת רק אחרי שעושים ROOT לקופסה.
מישהו נתקל בזה?
לינקים: S82 Amlogic S802
וה-Vega
תודה לעונים.
בשני המקרים מדובר על מכשירים אנדרואיד, אני מאמין שהמומחים יגידו לך שעדיף להשתמש דווקא במחשב כלשהו לצורך הפעלה חלקה.
לגבי הגרסא של WIZ אני נתקלתי רק בגרסאות ווינדוס, אבל אם יש APK כמו שאתה אומר אז פשוט תבטל את ההתקנה מהמכשיר כמו כל אפליקציה אחרת ותתקין מחדש את ה APK שלו.
לגבי הגרסא של WIZ אני נתקלתי רק בגרסאות ווינדוס, אבל אם יש APK כמו שאתה אומר אז פשוט תבטל את ההתקנה מהמכשיר כמו כל אפליקציה אחרת ותתקין מחדש את ה APK שלו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ההמלצה שלי לימים אלה היא להימנע מכל מכשירי האנדרואיד. הם עדיין לא מריצים XBMC בצורה יציבה.
אם התקציב לחוץ, לכן על Raspberry Pi, המריץ תכני 720P ו-1080P ללא בעיות, ולאחרונה יש גם דפדפן מובנה.
אם התקציב לחוץ, לכן על Raspberry Pi, המריץ תכני 720P ו-1080P ללא בעיות, ולאחרונה יש גם דפדפן מובנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש דפדפן בהפצה של RaspBMC, ראיתי במו עיני לפני כמה ימים, כולל גלישה תקינה בהום תיאטר ובפורומים, Ynet, משחק ג'אווה פשוט (שש בש), פתיחת כמה טאבים, וכו.
מהכתבה של DH הבנתי שב-OpenELEC זה גם יקרה בקרוב.
הדבר היחיד שאין זה הקלדת טקסט בעברית. תצוגת אתרים בעברית עובדת מצויין.
מהכתבה של DH הבנתי שב-OpenELEC זה גם יקרה בקרוב.
הדבר היחיד שאין זה הקלדת טקסט בעברית. תצוגת אתרים בעברית עובדת מצויין.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"