הקרנת תכנים מהנייד על טלויזיה
שלום לכולם,
אני מעוניין להקרין תכנים מאפליקציית yesgo ממכשירי האנדרואיד שלי (נקסוס -4/5/ 7-2012 ) ע"ג טלויזיה LCD ישנה (יש לה כניסת HDMI אחת, אין USB).
האם לכדאי לחבר את המכשיר עם כבל לטלביזיה (slimport-hdmi)? או אולי בחיבור אלחוטי (miracast)?
או אולי לחבר לטלביזיה מכשיר android TV ולהתקין בו את האפליקציה? (היא לא ניתנת להתקנה על מכשירים פרוצים)
אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש עוד רעיונות כיצד לפתור את עניין ההקרנה מהנקסוס לטלויזיה
תודה,
רון
אני מעוניין להקרין תכנים מאפליקציית yesgo ממכשירי האנדרואיד שלי (נקסוס -4/5/ 7-2012 ) ע"ג טלויזיה LCD ישנה (יש לה כניסת HDMI אחת, אין USB).
האם לכדאי לחבר את המכשיר עם כבל לטלביזיה (slimport-hdmi)? או אולי בחיבור אלחוטי (miracast)?
או אולי לחבר לטלביזיה מכשיר android TV ולהתקין בו את האפליקציה? (היא לא ניתנת להתקנה על מכשירים פרוצים)
אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש עוד רעיונות כיצד לפתור את עניין ההקרנה מהנקסוס לטלויזיה
תודה,
רון
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אתה יכול לחבר עם MHL. אצלי בבית זה ככה
אלי חבוש
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
MHL זה לא סוג החיבור שבו משתמשים במכשירי LG וביניהם ה NEXUS.EliHaboosh כתב:אתה יכול לחבר עם MHL. אצלי בבית זה ככה...
מה שהוא צריך זה כבל SLIMPORT ל HDMI וזה יעבוד טוב.
החיבור האלחוטי MIRACAST זה רק לכמה טלויזיות בודדות שתומכות בכך אז לא הייתי בונה על זה.
עוד אפשרות - להתקין את אפליקצית YES על מחשב נייד עם אמולטור של אנדרואיד ואז לחבר אותו לטלויזיה.
חיבור Samsung Galaxy S3 לרסיבר YAMAHA 675
שלום רב,
כפי שרשמתי בכותרת, אני צריך את עזרתכם בחיבור Samsung Galaxy S3 לרסיבר YAMAHA 675.
הבנתי שהאופציה הטובה ביותר היא כבל MHL.
לא ברור לי:
1. בביקורות כותבים שחלק מהכבלים לא מתאימים (משהו עם מספר פינים לא מתאים). אז מה כן מתאים?
2. בחלק מהכבלים יש חיבור USB. למה צריך אותו? להיכן לחבר אותו? האם חייב לחבר אותו? האם עדיף כבל בלי?
3. הכניסה בצד של הרסיבר היא בצורה של HDMI. האם צריך כבל שממיר מ MHL ל HDMI? (נראה לי שלא..)
בשורה תחתונה, אשמח ללינק (נגיד ל DX אבל לא חייב). לכבל MHL באורך 3 מטר שיעבוד..
תודה מראש!
כפי שרשמתי בכותרת, אני צריך את עזרתכם בחיבור Samsung Galaxy S3 לרסיבר YAMAHA 675.
לא ברור לי:
1. בביקורות כותבים שחלק מהכבלים לא מתאימים (משהו עם מספר פינים לא מתאים). אז מה כן מתאים?
2. בחלק מהכבלים יש חיבור USB. למה צריך אותו? להיכן לחבר אותו? האם חייב לחבר אותו? האם עדיף כבל בלי?
3. הכניסה בצד של הרסיבר היא בצורה של HDMI. האם צריך כבל שממיר מ MHL ל HDMI? (נראה לי שלא..)
תודה מראש!
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
Re: חיבור Samsung Galaxy S3 לרסיבר YAMAHA 675
חיפוש פשוט ב dx:capy כתב:שלום רב,
לא ברור לי:
תודה מראש!...
http://www.dx.com/s/mhl+s3
·
אלי חבוש
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
Re: חיבור Samsung Galaxy S3 לרסיבר YAMAHA 675
·1. אז תמצא כאלה עם ביקורת טובה...capy כתב:שלום רב,
לא ברור לי:
תודה מראש!...
2. חיבור USB מספק מתח טעינה , הרי אם אתה מקרין סרט , הסוללה שלך תיגמר לפני כן..
3. MHL זה רק שם, זה לא חיבור מיוחד... כלומר כל הכבלים של MHL הם בצד אחד מיקרו USB ובצד שני HDMI.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים