בעיות HDMI מסתוריות מעל שנה במסך Samsung UE46F6100

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
DarkenVolk פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 83
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי

לפני פחות משנה קניתי את מסך מדגם UE46F6100 תחת יבוא משני של י. שלום.
החלפתי את המסך פעם אחת במסך חדש מאותו דגם עקב קצר בכניסת הHDMI שקרה כשבועיים מיום הקניה.
לאחר מכן שוב התקצרה היציאה ושלחתי אותה לתיקון שלא היה באחריות מכיוון שטענו שהיציאה התקצרה מגורם חיצוני, מהחברה נמסר שזאת אשמת הממיר של הוט שגרם לקצר וכן הם עזרו לי לקבל מהוט את התשלום לתיקון (1300 ש"ח).
לאחר כחודש בערך שוב התקצרה אותה יציאה(יום חורפי עם כמות ברקים נאה למרות שמחובר לטלוויזיה מגן ברקים), משלב זה עד עצם היום הזה לאחר מספר חודשים.. נשארתי רק עם יציאת HDMI אחת, לא טרחתי אפילו ללכת לתקן אותה שוב, קניתי מפצל HDMI ומגני HDMI בEBAY, לא עושה רושם שהם עוזרים או יעזרו במקרה של קיצור נוסף שיגיע בעתיד.

בנוסף, אצלי ספציפית יש בעיה שכאשר הטלויזיה במצב HDMI ואני נוגע במתגים מסויימים בבית(נגיד של מנורה) הטלויזיה עלולה להחשיך לשניה(לא להכבות) ואז לחזור לעצמה, מצב זה קורה גם מדי פעם גם בלי שום קשר לכיבוי הדלקה של מתגים בבית ולעיתים רחוקות יותר הממיר מתרסט, הטלוויזיה מאבדת אות אבל לא נכבת, למחשב שמחובר לאותו פלט כח(מפצל) לא קורה שום דבר.

חיבור מפצל הHDMI גורם להאצה של מקרי ההחשכה וחזרה והרגישות מול מתגים שנדלקים וכבים בבית, וגם כאשר קורה המקרה הרחוק שגם הממיר נכבה לשניה ונדלק, אז צריך ידנית לעבור לערוץ הHDMI הרצוי במפצל(בדרך כלל הוא יודע אוטומטית איפה האות).

ניסיתי להעביר את חיבורי החשמל לשקעים שונים, היו בבית 3 מהנדסי חשמל , ששניים מהם הינם ממייסדי התשתית במבנה אך הם לא הצליחו לגעת בבעיה, ניסינו לחבר אל פסק, להחליף כבלי HDMI, המגני HDMI, מגני ברקים, מפצלים וכו'.. וזה לא נפתר.

יש לציין שרק כאשר המסך נמצא בחיבור HDMI יש את הבעיות, לא כאשר אני משתמש בנגן המדיה של הטלויזיה או בשידורים אנלוגיים.

למסך מחוברים בHDMI דרך המפצל - המחשב , ממיר של הוט.
ניסיתי לנתק את הממיר של הוט ולחבר ישירות רק את המחשב ועדיין יש את הבעיות הכתובות מעלה.
יש לציין שהבעיות קורות גם בחיבור למחשב וגם בחיבור להוט.

להלן סרטון המתאר את הבעיה בחלקו הראשון - הניתוקים, בחלקו השני רואים איך אין ניתוקים במצב אנלוגי.
מצורפת גם תמונה של מגן HDMI המחובר לממיר של הוט.

כל עזרה אפילו הקטנה ביותר.. תהיה עניין גדול, אני פשוט מיואש לחלוטין.
http://tinypic.com/player.php?v=iml9wi% ... 1Rx1frRfE]
תודה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #2 

אכן קטע מוזר ומתסכל.
מה טיב הכבלים שלך של ה HDMI ? אורך? סיכוך? והיכן הם עוברים - האם הם עוברים בסמוך לקווי מתח חשמל ?
כבלי HDMI רגישים להשראה ממקורות מתח ומכשירים חשמליים מסויימים במיוחד כאשר מדובר בכבלים ארוכים ו/או באיכות נמוכה.
היה לי מקרה דומה לשלך בבית הקודם שלי שם נאלצתי לחבר את המסך עם כבל HDMI של 5 מ'. כל פעם שהיו מדליקים את האור בחדר המסך היה מאבד אות לכמה שניות ואז חוזר לעצמו. כשהיו מכבים את האור לא היה קורה כלום. זה נפתר ע"י החלפת כבל ה HDMI.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

DarkenVolk פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

jacko-il כתב:אכן קטע מוזר ומתסכל.
מה טיב הכבלים שלך של ה HDMI ? אורך? סיכוך? והיכן הם עוברים - האם הם עוברים בסמוך לקווי מתח חשמל ?
כבלי HDMI רגישים להשראה ממקורות מתח ומכשירים חשמליים מסויימים במיוחד כאשר מדובר בכבלים ארוכים ו/או באיכות נמוכה.
היה לי מקרה דומה לשלך בבית הקודם שלי שם נאלצתי לחבר את המסך עם כבל HDMI של 5 מ'. כל פעם שהיו מדליקים את האור בחדר המסך היה מאבד אות לכמה שניות ואז חוזר לעצמו. כשהיו מכבים את האור לא היה קורה כלום. זה נפתר ע"י החלפת כבל ה HDMI.
...
היי, תודה על התגובה.

ניסיתי עד כה 3 סוגי כבלי HDMI, אחת ממקור לא ידוע, אחד זול ואחד שהגיע עם הממיר של הוט ומחובר אלי מהמפצל עד היום.

על איזה כבל אתה ממליץ לי שיכול לפתור בעיות של התנגשויות חשמל והרגישות? הכבלים לא ארוכים(סביבות ה1.5,2 מטרים) אבל הם עוברים ליד כבילה חשמלית רבה ובצמוד לנקודת החשמל.

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #4 

"על איזה כבל אתה ממליץ לי שיכול לפתור בעיות של התנגשויות חשמל והרגישות? הכבלים לא ארוכים(סביבות ה1.5,2 מטרים) אבל הם עוברים ליד כבילה חשמלית רבה ובצמוד לנקודת החשמל."

אני מניח שזו הבעיה , נסה כבל קצר (עבה יחסית , לא צריך במאות שח אבל משהו נורמלי) וחבר ישירות , ראה אם הבעיה מתרחשת , כך תגיע למסקנה .

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #5 

1.5 / 2 מ' זה יחסית קצר, אלא אם הכבל מאיכות נמוכה.
לצערנו, קשה לקבוע איכות של כבל על פי עובי הכבל ואיך שהוא נראה ויזואלית כי לפעמים זה סתם עובי של גומי הציפוי ולא מצביע על איכות המוליכים והסיכוך שעשו להם. נסה להשיג כבל עד 1.5 מ' איכותי ונסה לחבר אותו כך שלא יעבור בסמוך לחשמל ותבדוק אם הבעיות נמשכות.
יכול להיות שמשהו בנקודת חשמל הזו או שחיווט החשמל שרץ שם גורם להשראה כזו שמפריעה לתקשורת ה HDMI.

DarkenVolk פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

נראה לי שהבעיה הרבה יותר מורכבת, בכל אופן מספר שאלות ועוד נתונים:

כאשר נשרפה לי יציאת הHDMI, פעמיים זה קרה בשל מזג אוויר(ברקים וכדומה) , פעם אחת זה קרה פתאומית בלי שלחתי על שום מיתוג בבית - לדעתי יש גל של קיצור כל כמה ימים שעושה ריסט גם לממיר וגם למפצל HDMI(הטלוויזיה מאבדת את האות והוא לא חוזר אוטומטית) - קשה לי להראות את הבעיה הזאת לבעלי המקצוע מכיוון שהיא נדירה ולא ניתן לנתר אותה, כאשר הטלוויזיה לא הייתה עם מפצל HDMI והייתה מחוברת ישירות לHDMI1 הכניסת HDMI נשרפה לי בגל הקיצור מתוך שלושת הפעמים שהיציאות קוצרו.

לא יודע אם יש קשר או יכולת לקצר את יציאת הHDMI מהבעיות של הכיבוי והפעלה של המתגים שלשניה מחשיכים את הטלויזיה, ושנית.. המפצל מאיץ את ההפרעות ולפעמים גם יש נקודות לבנות על המסך וצריך לשחק עם הכבלים בעת חיבור למחשב.. ומצד שני, יכול להיות שכאשר יהיה קיצור נוסף המפצל HDMI יאכל אותו ולא יעביר את הקיצור לבקר HDMI של המסך??

בקיצור.. נואש לחלוטין.

אה ולגבי כבלים, איזה חברות אתם ממליצים? ראיתי כבל של Monster , לא בתקציב שלי כרגע אבל אם לא תהיה ברירה ותמצליצו אז נקנה שניים כאלו.

DarkenVolk פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

ונניח שאפצל את הבעיה לשניים.

האם בעקבות הקיצורים שקורים כל כמה ימים עלי לדרוש משהו מבעל הדירה לרבות אל פסק קבוע? משום שהטכנאים לא מצליחים לעשות שום דבר בנוגע לנושא.

ולגבי הבעיה של ההתחשכות מסך בעת כיבוי והדלקה של מתגים בבית.
מכיוון שעם הHDMI SPLITTER -
http://www.ebay.com/itm/5-Port-1080P-Vi ... 403274fa4]

יש אפילו אובר רגישות לכיבוי והדלקה של מתגים, ומצד שני תיקון הטלוויזיה בפעם השלישית יעלה בסכום גבוהה מאוד(1300 ש"ח) , האם כדאי לקנות סוג אחר של מפצל שיש לו גם HDMI AMPLIFIER מובנה או שלא להתעסק עם זה ופשוט לתקן שוב את המסך, להשיג 2 כבלים ממש טובים ואיכותיים ולחבר אל פסק למקרה של קיצורים?

אני פשוט מפחד ששוב אני אתקן את המסך ושוב הוא יתקשר מסיבה זו או אחרת..

מצורפת תמונה של החיבורים (סליחה על הבלאגן)

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #8 

מתנצל, קשה לענות לך. ומי שיענה לך ככה בשלוף לפי דעתי לא ייתן לך תשובה חד משמעית רצינית. לא ניתן על גבי דפי פורום לפתור לך את הבעיה הזו. לי יש תחושה (וייתכן מאד שאני גם טועה) שלפחות חלק מהבעיות נובעות מכל הבאלגן וסבך הכבלים הזה שהולך שם.
הכי פשוט (וזול) זה לבודד את הבעיה בשיטת אלמינציה.
הייתי אפילו מעביר את הטלויזיה לחדר אחר ושקעים אחרים וכל פעם מחבר למערכת רכיב אחר. בלי שום מפצלים ושום שטויות. הנטו שצריך כדי לפעול. רק כך לדעתי תעלה על מה גורם לך לבעיה.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #9 

מה שאני עשיתי וזה נפתר לתמיד:
-מחשב חיברתי בVGA
-ממיר חיברתי בקומפוננט.
איכות טובה ,אפילו מעולה בסמסונג שלי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #10 

jacko-il כתב:מתנצל, קשה לענות לך. ומי שיענה לך ככה בשלוף לפי דעתי לא ייתן לך תשובה חד משמעית רצינית. לא ניתן על גבי דפי פורום לפתור לך את הבעיה הזו. לי יש תחושה (וייתכן מאד שאני גם טועה) שלפחות חלק מהבעיות נובעות מכל הבאלגן וסבך הכבלים הזה שהולך שם.
הכי פשוט (וזול) זה לבודד את הבעיה בשיטת אלמינציה.
הייתי אפילו מעביר את הטלויזיה לחדר אחר ושקעים אחרים וכל פעם מחבר למערכת רכיב אחר. בלי שום מפצלים ושום שטויות. הנטו שצריך כדי לפעול. רק כך לדעתי תעלה על מה גורם לך לבעיה.
...
מחזק,
רק בשיטת האלמנציה יש סיכוי טוב שתעלה על הבעיה

DarkenVolk פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #11 

זורו44 כתב:מה שאני עשיתי וזה נפתר לתמיד:
-מחשב חיברתי בVGA
-ממיר חיברתי בקומפוננט.
איכות טובה ,אפילו מעולה בסמסונג שלי.
...
תגובה צינית?
בערך 50% מהפעילות שלי היא הקרנות של מדיה בHD או FHD דרך המחשב, כנ"ל לגבי השידורים מהוט..

לגבי האלימנציה, כבר ניסיתי אבל לא לרמת הפרטים שצויינה, אנסה שוב.

עד אז יש המלצות לכבל מומלץ?

תודה שוב.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #12 

גם בכבל VGA אפשר לראות בFHD...

גם אני בדעה שזול עולה ביוקר וסדר בבלאגן הוא חשוב לכל...

נתחיל בזה שכבלי RG59 עבור תשתית HOT וככל הנראה ללא מגני מתח בכניסות לספליטרים וללא איזולטורים יגרמו לספייקים בחשמל, דבר שמועבר דרך גידי ארקה... כבלי HDMI פשוטים, זולים, מוצרים מוזרים שהזמנת מאיביי + הזנחת התקלה במשך שנה זו אכן בעיה רצינית..

מציע, להחליף הכל, החל מספליטרים של הוט, חיבור ארקה, סדר בבלאגן בכבלים, שימוש בכבלים טובים ומסוככים (כן, יקרים)

אה, ועוד משהו... רשום לך על הקופסה HDMI SWITCH... ולא SPLITTER... וגם אותה תעיף

בוקר טוב...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

idanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 347
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #13 

כמו שכבר אמרתי פה פעם, הטלוויזיה הקודמת שלי עשתה לי צרות עם חיבורי HDMI, ה PS3 לא עבד בכלל! אבל מצאתי פתרון עבורו:
http://www.ebay.com/itm/HDMI-To-VGA-Ada ... 565f95896c

הבאתי כזה מאיביי, נראה לי באותו מחיר אפילו... חיברתי את ה HDMI ל PS3, ואת ה VGA לטלוויזיה - ראו מצויין שמתי בהגדרות על 1080p, ואפילו היה סאונד שזה בכלל היה נחמד.
אם יש לך אופציה לוותר על הספליטר ולחבר לטלוויזיה כבל VGA במקום - לך על זה.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

DarkenVolk כתב:
...
...
תגובה צינית?
בערך 50% מהפעילות שלי היא הקרנות של מדיה בHD או FHD דרך המחשב, כנ"ל לגבי השידורים מהוט..

לגבי האלימנציה, כבר ניסיתי אבל לא לרמת הפרטים שצויינה, אנסה שוב.

עד אז יש המלצות לכבל מומלץ?

תודה שוב.
...
למה צינית?
נראה לי משהו דפוק אצלך בהבנה לא בטלוויזיה,כל הפורום מלא בתלונות על ממיר הוט ששורף כניסות HDMI
לי אותו דגם בדיוק.ואני רואה רק בFULLHD

DarkenVolk פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #15 

אין צורך לתקוף, כנראה שלא קראתם את כל מה שקראתי בפרטי פרטים.

זורו44 - שום דבר לא דפוק אצלי בהבנה, למה שאני אוותר על 100% מהנאת הצפיה שלי ואברח מפיתרון לגיטימי לבעיה?
נראה לך שהפיתרון הנ"ל לא נלקח בחשבון? זה אולי הפיתרון הראשון שחשבתי עליו ומצד שני.. תבוסתני ושגוי לדעתי.

זורו44, JEXY -
אני אכתוב את זה שוב ובצורה ברורה:

כנראה שיש 2 בעיות שונות:
1. מתגים בבית,תריס חשמלי, פולסים של מזגן, לפעמים גם ללא טריגר פיזי - יוצרים החשכה של המסך מפעם לפעם.
אין! קשר להוט במצב הזה, גם כאשר הממיר מנותק, כבלי התקשורת ( RG59 ) מנותקים מהיציאה שלהם, יש את הקפיצות הללו!(בבדיקה מול חיבור למחשב בלבד) , לא בטוח שהקפיצות הללו מסוגלות לקצר את הHDMI של המסך בכלל, לא הוכח כך אם כי הדבר מפריע ומייגע עד מאוד.
יש לציין שהSPLITTER(סליחה שקראתי לו SWITCH, אבל בוא לא נהיה קטנוניים), יוצר האצת הפרעה והדלקה,כיבוי של מתגים וכ'ו יקרו בשיעור בהרבה יותר, מה שאולי מעיד על כך שפתרון בכבילה חדשה לחלוטין ואילימנציה מסודרת(השלב הבא) יכולים לתרום לבעיה.

2. בעיית הקיצור , עד היום יציאת הHDMI1 קוצרה 3 פעמים, פעמיים בגלל תנאי מזג אוויר חיצוניים כשהמסך לא היה מוגן באל-פסק, ופעם אחת מסיבה לא ברורה שכנראה אבל לא בטוח - קשורה בדיעבד לאיזשהי פעימה חשמלית שקשורה או לחשמל בבית או לתקשורת ואז אפשר להאשים את הממיר של הוט שכן היה מחובר באותו הזמן שזה קרה אך לא היה בשימוש(שוב הקיצור היה בזמן שהייתי במחשב), הפיתרון הנוכחי הוא האל-פסק שבתקווה לא ישרוף את יציאת הHDMI הבודדה שנשארה לי.. ומשם גם נובע השימור בSPLITTER , לא תיקנתי את המסך אחרי שריפת הHDMI ה-3, עד שלא אדע בוודאות שזה לא יקרה פעם נוספת אין לי מה לרוץ לשלם 1300 ש"ח.

idanh - לקחתי את ההמלצה ורשכשתי את המתאם.
הLine-In שלי מחובר מהמסך לכרטיס קול של המחשב עם Noise Filter בגלל רעשים שהיו בחיבור ישיר, ככה שאין לי צורך להשתמש ברמקולים של המסך בכלל.

לגבי הפיתרון לבעיה, למישהו יש כבל HDMI באיכות מאוד גבוהה ומעוניין לעזור לי ע"י הלוואה של הכבל לצורך בדיקות אצלי? (איזור גבעתיים)

שוב תודה לכולם.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #16 

אני הייתי מתחיל מבדיקת החשמל בבית.
לא ייתכן שהדלקת מנורה (בהנחה ומדובר במנורה ולא בפרוג'קטור של 1000W) תגרום לבעיות.

יכול להיות שהחצי אוטומט לא תקין או מוגבל/ חלש או מחובר ליותר מדי צרכנים פעילים בבית .

DarkenVolk פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

עדכון חיובי:

לאחר שהגיע צוות של אנשי מקצוע בתחום החשמל וניסו לשים אצבע ולפתור את הבעיה(הוציאו כבל מאריך לשכנים ומשם משכו חשמל וכו'), למרות שלא יכלו לשחק הרבה עם החשמל כי הוא חד פאזי בכל הקומה(בניין קומבינה) ובאופן מפתיע התיאשו..

עשיתי אלימינציה, התחלתי מהמצב הראשון והכי טהור שאפשרי:

מחשב מחובר למסך בHDMI , שני השקעים מחוברים לנקודת כח.

נסיון ראשון - כבל HDMI מאיביי - אין שינוי , עדיין יש קפיצות עם מתגים.
נסיון שני - כבל באורך 2.5 מטר שיש לי אותו תקופה וכבר תקופה ללא בעיות במסך הקודם , עדיין יש קפיצות עם מתגים.
נסיון שלישי - לקחתי כבל HDMI משכן , מסתבר שזה אותו כבל שהוט מחלקת עם הממיר ו... אין קפיצות!

אכן בעיית כבל שמשום מה גם כשניסיתי בעבר עוד 2 סוגים של כבלים לא הרגשתי שינוי.

לאחר מכן, הרכבתי שוב את כל המכשור לחשמל בצורה קצת יותר מסודרת.. עדיין אין קפיצות עם הכבל של השכן.

שורה תחתונה, מעוניין לרכוש עכשיו כבל איכותי דיו עד 100 ש"ח האם יש חיה כזאת?
והאם כדאי לשלוח שוב את המסך לתיקון אחרי סבב בדיקות מקיף או להסתפק ביציאת HDMI אחת שאצטרך לפצל שוב..?

ולגבי הקיצור מהממיר של הוט במידה וזה יקרה שוב, יש פתרון לזה - האם אל-פסק מקדים תרופה למכת הHDMI?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #18 

שמח לשמוע שמצאת פתרון. (וגם עשית שם קצת סדר בכל בארדאק החיווט)
תן לזה עוד איזה יום כדי לראות שהכל יציב ואכן אין קפיצות..
לא יודע להמליץ לך על כבל (יצרן/דגם) הכבלים שלי כולם ג'נריים פשוט ראיתי שהם באיכות סבירה.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #19 

יפה -יש אור בקצה המנהרה.
-כלומר הכבל הHDMI של הוט פתר את הבעיה.
מתח מפאזה של שכן ,פותרת את הבעיה.
מסקנה:
יש להארקה בבית זליגה כלשהיא,.
בקש איזולטור שיתקין לך טכנאי הוט בכניסה לבית/ממיר.
לא נתקלתי בכבל HDMI איכותי שמחזיק מעמד ועם בניה וסיכוך באיכות מעולה.
-לממיר של הוט יש נטיה לשרוף את כניסת הHDMIׁׁ -תעבור ליס.

DarkenVolk פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

זורו44 כתב:יפה -יש אור בקצה המנהרה.
-כלומר הכבל הHDMI של הוט פתר את הבעיה.
מתח מפאזה של שכן ,פותרת את הבעיה.
מסקנה:
יש להארקה בבית זליגה כלשהיא,.
בקש איזולטור שיתקין לך טכנאי הוט בכניסה לבית/ממיר.
לא נתקלתי בכבל HDMI איכותי שמחזיק מעמד ועם בניה וסיכוך באיכות מעולה.
-לממיר של הוט יש נטיה לשרוף את כניסת הHDMIׁׁ -תעבור ליס.
...
מתח מפאזה שהגיע מקומה תחתונה ולא בטוח שזה אותו פאזה אגב..(בניין קומבינה), לא עזר והיו אותן תקלות.
אני צריך לתבוע את הוט שוב שריפה הHDMI האחרונה ושוב לשלוח את המסך לתיקון... , לדעתך איסולטור+מגן זרם HDMI+אל פסק יכולים לפתור אותי משריפה נוספת בעתיד?

אני לא יכול לעבור מהוט, האינטרנט הביתי שלי בחבילה איתם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”