בדיקת מהירות בממיר yes
שלום שאני בדיקת מהירות בממיר שלי בערוץ 888 אני מקבל מהירות נמוכה 23mb מתוך 100 והייתי רוצה שהוא ינצל
הרבה יותר שככה התכני ירדו מהר יותר (יש לי ממיר yes hd zapper ו yes max total) אז יש דרך שאני יקבל יותר
מהירות אינטרנט בממיר? ואגב במחשב הנייד שלי אני מקבל 90mb ככה שאפשר להשיג יותר מ23 ואם אפשר
שתגידו לי אם לחלק מכם מקבלים יותר מהירות מ 23mb
הרבה יותר שככה התכני ירדו מהר יותר (יש לי ממיר yes hd zapper ו yes max total) אז יש דרך שאני יקבל יותר
מהירות אינטרנט בממיר? ואגב במחשב הנייד שלי אני מקבל 90mb ככה שאפשר להשיג יותר מ23 ואם אפשר
שתגידו לי אם לחלק מכם מקבלים יותר מהירות מ 23mb
נערך לאחרונה על ידי sayyes ב 30/04/2014 12:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
אוקיי 1 ה vod עובדזורו44 כתב:מה אתה מצפה שתעשה?
חסר פרטים,כמו אם הויאודי לא עובד,המולטירום עובד?
פורטים וגלישה ב888 בדקת?...
ובבדיקת מהירות זה נותן לי מהירות ממש נמוכה 4000kb שלפני הבעיה שהייתה לי זה היה מגיע ל 2400kb
ובפורטים הכל בסדר אבל שמע יש אינטרנט זה מקבל את האינטרנט פשוט זה מראה שהאיכות לא תהיה גבוהה
כי quality זה איכות ומן הסתם אם זה במתאם רשת זה אומר שהאיכות הרשת לא תהיה טובה כמו שזה מראה לי רק
4mb במקום 24mb בבדיקת מהירות אז מה עושים?
ותודה על התגובה המהירה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
Q אדום זה אומר אטיות ותקלות ב-VOD כי ע"י הניתוק בטעות הוצאת אותו מסנכרון
הפתרון?
נתק את כל הממירים שמחוברים אליהם מתאמי רשת כאלה ותשאיר בחוץ
נתק בשנית את המתאם הראשי ותשאיר בחוץ גם אותו
בסוף נתק ותחזיר נתב לחשמל ורק מתי שחוזר הגלישה חבר קודם מתאם ראשי ואז את יתר הממירים
בהצלחה
הפתרון?
בסוף נתק ותחזיר נתב לחשמל ורק מתי שחוזר הגלישה חבר קודם מתאם ראשי ואז את יתר הממירים
בהצלחה
עדיין יש נורית אדומה זה משנה אם ממיר אחד לא נותק? כי פשוט צופים בו עכשיוbenny123 כתב:Q אדום זה אומר אטיות ותקלות ב-VOD כי ע"י הניתוק בטעות הוצאת אותו מסנכרון
הפתרון?
בהצלחה...
שמע ממיר אחד לא ניתקתי מהחשמל זה משנה? כי פשוט צופים בממיר הזה עכשיו אז יכול להיות שבגלל זה ישbenny123 כתב:חזק כבלים לבנים בכל המתאמי רשת הללו בדגש על הראשי (2 כבלים לבנים כמו אנטנות מוברגות)...
עדיין נורית אדומה? את כל שאר הממירים ניתקתי
כן זה עובד עכשיו ניתקתי את כל המתאמי רשת ואז את הראוטר ואז חיברתי את הראוטר ואז את המתאם רשתbenny123 כתב:sayyes אם יש בו מתאם רשת אז כן זה משנה - לא עשית כלום באיפוס שלך אם לא ניתקת גם את הממיר ההוא
שים לב שאם יש לך מתאם שיחות/מודם/עוד נתבים אז גם אותם אתה צריך לנתק...
הראשי ואז את השאר והכל עובד אז תודה רבה!
ותגיד למה שאני עושה בדיקת מהירת אני מקבל רק 24000kb? שזה 24 מגה ויש לי 100 מגה אז למה הממיר לא מנצל יותר מהאינטרנט?benny123 כתב:sayyes אם יש בו מתאם רשת אז כן זה משנה - לא עשית כלום באיפוס שלך אם לא ניתקת גם את הממיר ההוא
שים לב שאם יש לך מתאם שיחות/מודם/עוד נתבים אז גם אותם אתה צריך לנתק...
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
במחשב בבדיקת מהירות אתה מקבל 100 מגה?
אם כן גם בממיר תקבל,אולי הוא לא יכול לקרוא 100 ,ומפענח 100 כ24000KB
כמקסימום.
לא הייתי לוקח את הממיר כבודק מדויק.
הייתי מחבר לפטופ בצורה חוטית לHPNA ובודק
כמקסימום.
הייתי מחבר לפטופ בצורה חוטית לHPNA ובודק
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
זורו44 כתב:במחשב בבדיקת מהירות אתה מקבל 100 מגה?
כמקסימום.
הייתי מחבר לפטופ בצורה חוטית לHPNA ובודק...
קודם כל במחשב בבדיקת מהירות דרך כבל רשת אני מקבל 85 ובממיר אני מקבל 24 ככה שיש פה הבדל ענק וזה לא יעזור לי אם אני ישתמש ב hpna ויחבר כבל בינו למחשב גם אם אני יקבל 80 אני רוצה שהממיר יראה לי 80 מגה ועכשיו מה שמוזר שבממיר בערוץ 888 יש את הבדיקה המתקדמת ששם אני בוחר את ספק האינטרנט ואז את החבילת גלישה שיש לי אז יש שם עד 10 מגה ושאני שם 2.5 אני מקבל 40 מגה אז איך זה יכול להיות? וזה גם לא שומר לי את ההגדרות של המהירות אחרי זה זה חוזר ל 24 מגה אצלך אתה מקבל יותר 24?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
אצלי המהירות מהספק 15,וזה מה אני מקבל גם 15 בממיר.
בכל מקרה לויאודי מספיקה מהירות 5 מגה.
למה שלא תיקח מגשר רשת ותבדוק ישירות עם לפטופ בHPNA?
זה יתן לך מידע אמין יותר מערוץ 888 שזה מעין שיערוך של מהירות.לא הייתי בונה על הדיוק והסטיה.
זה יתן לך מידע אמין יותר מערוץ 888 שזה מעין שיערוך של מהירות.לא הייתי בונה על הדיוק והסטיה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אבל אתה אומר ש ל vod מספיק רק 5 מגה אבל אם יש לי 100 מגה ככה הסדרה תרד יותר מהר ופחות יהיו לי טעינותזורו44 כתב:אצלי המהירות מהספק 15,וזה מה אני מקבל גם 15 בממיר.
זה יתן לך מידע אמין יותר מערוץ 888 שזה מעין שיערוך של מהירות.לא הייתי בונה על הדיוק והסטיה....
אם אני רוצה להריץ קדימה לדוגמה אז אני רוצה שיהיה לי יותר מ5 מגה ומה אני צריך לעשות לקחת כבל רשת ולחבר ל
hpna ובצד השני למחשב שלי?
נוו אני מדבר על hd רק וב hd בהתחלה אני לא יכול להריץ אני צריך לחכות כמה דקות שהסרט יטען ואז אפשר להריץזורו44 כתב:ב2.5 מגה אני עובד גם מצוין.
100 מגה זה לא עושה שום הבדל.הממיר מסתפק בשדור sd
במהירות 2.5
בhd יש צורך ב5 מגה לפחות....
קדימה אז מן הסתם אם הממיר יקבל יותר מהירות אינטרנט הוא יתן לי יותר זמן של הרצה קדימה
כי לפעמים יש שיר פתיחה בהתחלה וזה מעצבן אז אני רגיל שהייתי בהוט להריץ קדימה את ההתחלה ועכשיו ב yesזורו44 כתב:אצלי פחות מכמה שניות אני צופה בסרט בHD
למה להריץ?...
אני צריך כביכול לחכות איזה חצי דקה ואז אני מריץ את השיר פתיחה בקיצור זה לא הנושא מה שאני רוצה לדעת
אם אפשר להגביר את המהירות אינטרנט בממיר כי הוא מקבל רק 23 מתוך 100 אז מישהו אחר?