xbmc 13 beta 4 בוחר להוריד רק כתוביות באנגלית ממקור opensubtitles
שלום,
יש לי בעיה ב xbmc 13 beta 4
לפעמים אני צריך להוריד כתוביות בעברית לאיזה סדרה ממקור opensubtitles כי רק במקור הזה יש את הכתוביות לאותה הסדרה והבעיה היא שה xbmc מחפש כתוביות בשפה אנגלית בלבד. הוא לא מחפש כתוביות בעברית.
הגדרתי ב xbmc שיחפש כתוביות בעברית וזה אכן עובד ככה. הוא מחפש כתוביות בעברית במקור torec , subcenter אבל משום מה זה לא חל על opensubtitles .
איך אפשר לפתור את הבעיה?
תודה לעוזרים!
יש לי בעיה ב xbmc 13 beta 4
לפעמים אני צריך להוריד כתוביות בעברית לאיזה סדרה ממקור opensubtitles כי רק במקור הזה יש את הכתוביות לאותה הסדרה והבעיה היא שה xbmc מחפש כתוביות בשפה אנגלית בלבד. הוא לא מחפש כתוביות בעברית.
הגדרתי ב xbmc שיחפש כתוביות בעברית וזה אכן עובד ככה. הוא מחפש כתוביות בעברית במקור torec , subcenter אבל משום מה זה לא חל על opensubtitles .
איך אפשר לפתור את הבעיה?
תודה לעוזרים!
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
בלי קשר לבעיה הספציפית שלך, למה אתה מוריד בכלל מOPENSUBS? אתה מודע לזה שרוב התרגומים שקיימים שם ולא באתרים האחרים "הרשמיים" בעברית כמו subtitle ו - subscenter הם תרגומי גוגל טרנסלייט?
toxin כתב:בלי קשר לבעיה הספציפית שלך, למה אתה מוריד בכלל מOPENSUBS? אתה מודע לזה שרוב התרגומים שקיימים שם ולא באתרים האחרים "הרשמיים" בעברית כמו subtitle ו - subscenter הם תרגומי גוגל טרנסלייט?...
תתפלא,
אני אולי אפילו מעדיף את מקור opensubtitles כי איך שהוא מגיעים למקור הזה כל הכתוביות בעברית מכל המקורות ובגלל שזה מקור עולמי אז יש פחות סיכויים שיהיו באגים בתהליך הורדה מהמקור.
בסוף יוצא שזה מקור שמכיל את כל התרגומים וגם מקור שעובד הכי יציב..
כך לפחות היה ב xbmc 12 שלא היתה הבעיה הזאת.
לגבי זה שאתה אומר שרוב התרגומים הם תרגומים של גוגל - זה לא נכון.. לי כמעת לא יצא לראות תרגום של גוגל..
יש סדרה שאין לה תרגום ב torec .
קוראים לסדרה cosmos.
רק ב opensubtitles תמיד הייתי מוצא כתוביות בעברית ב xbmc 12 לסדרה הזאת.
והכתוביות הם לא תרגום של גוגל..
אני צריך לפתור את הבעיה..
תודה לעוזרים
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
קצת מוזר שאנשים כאן לא מבינים איך סצינת תרגומי הרשת עובדת. אני מנחש ש OPENSUBS משתמש בסוג מסוים של אלגוריתם שאוסף אוטומטית כל תרגום עברי מכל מקור שזמין ברשת.
"עברית מצחיקה" זה תרגום גוגל. אם זה מספיק לך להנות מסדרה/סרט אז סבבה.
ולגבי קוסמוס, זה סדרה שיש לה תרגומים בכל האתרים שהוזכרו למעלה. למתרגם קוראים QWR90 והם די ידוע בתרגומים האיכותיים שלו לסדרות. בגלל זה מצאת ב OPENSUBS את התרגום לסדרה (הם קודם עלו לאתרים הנ"ל).
ולגבי קוסמוס, זה סדרה שיש לה תרגומים בכל האתרים שהוזכרו למעלה. למתרגם קוראים QWR90 והם די ידוע בתרגומים האיכותיים שלו לסדרות. בגלל זה מצאת ב OPENSUBS את התרגום לסדרה (הם קודם עלו לאתרים הנ"ל).
זה מצוין כי ככה יש מקור אחד שב 99% מהמקרים יש בו הכל והכי יעיל לחפש תרגומים במקור הזה.toxin כתב:קצת מוזר שאנשים כאן לא מבינים איך סצינת תרגומי הרשת עובדת. אני מנחש ש OPENSUBS משתמש בסוג מסוים של אלגוריתם שאוסף אוטומטית כל תרגום עברי מכל מקור שזמין ברשת.
ולגבי קוסמוס, זה סדרה שיש לה תרגומים בכל האתרים שהוזכרו למעלה. למתרגם קוראים QWR90 והם די ידוע בתרגומים האיכותיים שלו לסדרות. בגלל זה מצאת ב OPENSUBS את התרגום לסדרה (הם קודם עלו לאתרים הנ"ל)....
לי בתור משתמש קצה ממש לא מעניין הטיעון שלך. מעניין אותי שהמקור הזה מכיל הכל ושיהיו פחות מקרים ש XBMC לא מצא כתוביות.
זה המקור האידיאלי בשביל להגדיר אותו כמקור הראשי ב XBMC כך שXBMC יחפש קודם במקור הזה.
תנסו לעזור לפתור את הבעיה.
זה לא מתקבל על הדעת שהמקור הזה לא יעבוד כמו שצריך.
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 28/04/2014 1:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
gil900
הלו, מה קרה? מה ההתלהמות, TOXIN מנסה להסביר לנו על ההבדלים בין מאגרי הכתוביות השונים והמקורות שלהם.
"זה לא מתקבל על הדעת שהמקור הזה לא יעבוד כמו שצריך."
כמו שרשמתי לך בתשובה הראשונה : תפנה לכותב התוסף - לא בפורום הזה .
הלו, מה קרה? מה ההתלהמות, TOXIN מנסה להסביר לנו על ההבדלים בין מאגרי הכתוביות השונים והמקורות שלהם.
כמו שרשמתי לך בתשובה הראשונה : תפנה לכותב התוסף - לא בפורום הזה .
תודה על ההערה.o2ri כתב:gil900
כמו שרשמתי לך בתשובה הראשונה : תפנה לכותב התוסף - לא בפורום הזה ....
ערכתי את ההודעה ומחקתי כמה מילים מיותרות בהודעה
תודה! זה פתר את הבעיה.o2ri כתב:טוב למרות הגישה החיובית שלך מצאתי את התשובה :
כנס להגדרות ---> וידאו---כתוביות---> ובאופציה הראשונה שיהיה רשום גם אנגלית וגם עברית (או אם אתה רוצה רק עברית)
בשורה השניה אפשר לבחור עברית (לא בטוח מה זה עושה)...
אני לא מבין איך לא ראיתי את זה קודם.. הייתי במסך הגדרות הזה בעבר.
עכשיו סוף סוף אני אוכל לראות שוב קוסמוס