החלפת טלוויזיה שהתקלקלה לחדר שינה - זקוק לעזרה דחופה (היום)
שלום לכולם. הטלוויזיה הנוכחית בחדר השינה מסוג Panasonic PWD8 42 אינץ התקלקלה ואני רוצה להחליף אותה. היא מחוברת כיום ל-yes max דרך כבל SCART 21 פינים בממיר עם כבל מיוחד שבצד השני יש פיצול לשלוש קונקטורים.
כרגע 2 הדגמים (42 אינץ) שאני מתלבט בינהם בסדר גודל מחיר של ~2500 ₪ הם:
1. LG 542
2. Philips 3188
השאלות:
1. האם אחד מהדגמים מועדף (LG 3 שנים ח.י , פיליפס 2 שנים של אלקטרה)
2. לפילפס יש חיבור SCART, האם זה שיקול לטובת איכות תמונה טובה יותר מאשר חיבור עם composite ב-LG (בהנחה שלא אחליף את הממיר) ?
צריך תשובה מהירה, היום הולך לקנות
תודה
כרגע 2 הדגמים (42 אינץ) שאני מתלבט בינהם בסדר גודל מחיר של ~2500 ₪ הם:
1. LG 542
2. Philips 3188
השאלות:
1. האם אחד מהדגמים מועדף (LG 3 שנים ח.י , פיליפס 2 שנים של אלקטרה)
2. לפילפס יש חיבור SCART, האם זה שיקול לטובת איכות תמונה טובה יותר מאשר חיבור עם composite ב-LG (בהנחה שלא אחליף את הממיר) ?
צריך תשובה מהירה, היום הולך לקנות
תודה
קומפוזיט הוא חיבור גרוע מאד. מצד שני לא אמרת איזה פלגים יש בקצה של כבל הסקארט שכן אם גם היום אתה מחובר מ סקארט לקומפוזיט אז לא שינית כלום. אם לעומת זאת היום בקצה כבל הסקארט יש לך svideo לדוגמא או קומפוננט אז ברור שזה יהיה דירדור.
כמובן שבצד שני יש svideo ולא composite
האם הדגם של הפיליפס 3188 מומלץ?
לפיליפס יש חיבור SCART 21 פינים, זה אומר שאני אצטרך חיבור 21 פינים משני הצדדים. אני יודע ש-composite v הוא החיבור הנחות ביותר, השאלה כמה מורגש זה יהיה מול SCART כאשר הממיר לא תומך ב-HD
האם הדגם של הפיליפס 3188 מומלץ?
לפיליפס יש חיבור SCART 21 פינים, זה אומר שאני אצטרך חיבור 21 פינים משני הצדדים. אני יודע ש-composite v הוא החיבור הנחות ביותר, השאלה כמה מורגש זה יהיה מול SCART כאשר הממיר לא תומך ב-HD
לגבי סוגי הטלויזיות אני לא יכל לעזור לך אבל לגבי החיבורים אני יכל לאמר לך בוודאות שיש הבדל מהותי בין קומפוזית ל ס וידאו.
מצד שני בממיר הרגיל שלך היום יש עוד יציאות חוץ מהסקארט וקומפוזיט לא ? אין לו קומפוננט לדוגמא ? לרוב הטלויזיות יש גם קומפוננט.
מצד שני בממיר הרגיל שלך היום יש עוד יציאות חוץ מהסקארט וקומפוזיט לא ? אין לו קומפוננט לדוגמא ? לרוב הטלויזיות יש גם קומפוננט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
רעיון קצת יותר מלהיב במידה ויש תקציב מעט גבוה יותר, לשדרג את המסך בסלון ואותו להעביר לחדר השינה.
סיכום הארוע :
החלפת ממיר לאחר בעל יציאות רלוונטיות לטלויזה שתקנה
להישאר עם הממיר הנוכחי וקניית טלויזיה עם כניסה מתאימה, סקארט או לחלופין כמו שיש לך כיום.
לרדת באיכות התמונה ולהתחבר בקומפוזיט
להחליף את שניהם
אף אחד לא יכל להחליט עבורך
החלפת ממיר לאחר בעל יציאות רלוונטיות לטלויזה שתקנה
להישאר עם הממיר הנוכחי וקניית טלויזיה עם כניסה מתאימה, סקארט או לחלופין כמו שיש לך כיום.
לרדת באיכות התמונה ולהתחבר בקומפוזיט
להחליף את שניהם
אף אחד לא יכל להחליט עבורך