מה האובססיביות הזאת למשחקים צרובים כאן בפורום?
-
vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
איפה המוסר ואיזה חינוך אתם מעבירים לילדים שלכם? אני מנחש שאתם משתמשים בבושם יקר ולא מזויף.. נועלים נעלים יקרות ולא מזויפות ומשתמשים באייפון/סמסונג הכי חדש ולא ״צרוב״ ואין לכם בעיה להוציא 30 ש״ח ויותר על חבילת סיגריות שמקצרת לכם את החיים אבל כשזה מגיע לתוכנות פתאום כולם רוצים ״צרובים״...מאיפה הבאתם את זה? אתם לא יודעים שדיסקים/תוכנות צרובות דופקות לכם את המכשיר ובדרך דופקות להרבה אנשים את הפרנסה? עם יד על הלב, בכמה כמה משחקים אתם משחקים בשנה 10,20,30? נכון שהרבה פחות מעשר ואפילו פחות מחמש? תלכו לעבוד ותחסכו כסף ותרכשו בכבוד את המשחקים...אם יקר לכם תזמינו מאלף ואחד מקומות בחו״ל שישלחו לכם ברצון..אין הבדל גדול בין לקנות ״צרובים״ לבין לקנות חשיש..שניהם לא חוקיים..
נ.ב
לפני שתפתחו עלי את התגובות שלכם רציתי שתדעו שאני מרוויח שכר מינימום(23.12 ש״ח לשעה) אני נלחם על כל שקל אבל מעולם לא קניתי ״צרובים״ לא משחקים ולא מוסיקה.. זה החינוך שקיבלתי מהבית.[/b]
נ.ב
לפני שתפתחו עלי את התגובות שלכם רציתי שתדעו שאני מרוויח שכר מינימום(23.12 ש״ח לשעה) אני נלחם על כל שקל אבל מעולם לא קניתי ״צרובים״ לא משחקים ולא מוסיקה.. זה החינוך שקיבלתי מהבית.[/b]
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6305
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אתה מנחש?vanhelsing כתב:איפה המוסר ואיזה חינוך אתם מעבירים לילדים שלכם? אני מנחש שאתם משתמשים בבושם יקר ולא מזויף.. נועלים נעלים יקרות ולא מזויפות ומשתמשים באייפון/סמסונג הכי חדש ולא ״צרוב״ ואין לכם בעיה להוציא 30 ש״ח ויותר על חבילת סיגריות שמקצרת לכם את החיים אבל כשזה מגיע לתוכנות פתאום כולם רוצים ״צרובים״...מאיפה הבאתם את זה? אתם לא יודעים שדיסקים/תוכנות צרובות דופקות לכם את המכשיר ובדרך דופקות להרבה אנשים את הפרנסה? עם יד על הלב, בכמה כמה משחקים אתם משחקים בשנה 10,20,30? נכון שהרבה פחות מעשר ואפילו פחות מחמש? תלכו לעבוד ותחסכו כסף ותרכשו בכבוד את המשחקים...אם יקר לכם תזמינו מאלף ואחד מקומות בחו״ל שישלחו לכם ברצון..אין הבדל גדול בין לקנות ״צרובים״ לבין לקנות חשיש..שניהם לא חוקיים..
נ.ב
לפני שתפתחו עלי את התגובות שלכם רציתי שתדעו שאני מרוויח שכר מינימום(23.12 ש״ח לשעה) אני נלחם על כל שקל אבל מעולם לא קניתי ״צרובים״ לא משחקים ולא מוסיקה.. זה החינוך שקיבלתי מהבית.[/b]...
בוא נראה:
1. אני לא מעשן (הפסקתי לפני כמה שנים)
2. לא קניתי בושם כבר 6 שנים בערך, מזל שיש לי אמא שעובדת בתחום..
3. אין לי אייפון
4. נעליים יקרות? יש לי נייק, זה יקר? בהתחשב שאני דואג לפריצת הדיסק שלי, אז כנראה שלא.
5. אני לא קונה צרובים, אני לא צורב, ולא מתעסק עם צריבות.
(אגב, מה עם ההכנסה של חברות הדיסקים לצריבה? זה לא נחשב?)
6. אני רוכש מהחברה שהסבה לי הנאה גדולה מהמשחקים שלה.
אבל מונופול כמו EA, אני מודיע בקול גדול - לעולם לא יראו יותר את כספי.
הניחושים שלך לא ממש פגעו כפי שאתה שם לב.
תשקול לקצר במילים ולהגיע לפואנטה, כך תקבל גם התייחסות הולמת יותר.
וחוץ מזה, על איזה צד קמת הבוקר?
הפוסט אחד המצחיקים פה....
- eyal8a
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 484
- שם מלא: אייל
- נתן תודות: 46 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
הפוסט הכי הזוי שקראתי מכלל הפורומים בהם אני נוהג לגלוש.
אין פה שום דעה, רק הטפת מוסר שהלכה לאיבוד ואינה קשורה לשום דבר בפורום
אני בטוח שהוא התכוון לכמה פוסטים על משחקי אקסבוקס "צרובים" וכפי שכבר אמרו, אפשר לספור על יד אחד את הפוסטים שעלו בנושא בחודש האחרון
בפועל אני הבנתי שהוא ילד טוב ירושלים וטלית שכולה תכלת עקב החינוך הייחודי שקיבל בבית,שעובד קשה ובכבוד עבור כספו ו....
דרך אגב לגביי החשיש ה"לא חוקי", מה עם אלו שמשתמשים בזה לצרכים רפואיים שמציל את חייהם ??
אני בטוח שהוא התכוון לכמה פוסטים על משחקי אקסבוקס "צרובים" וכפי שכבר אמרו, אפשר לספור על יד אחד את הפוסטים שעלו בנושא בחודש האחרון
בפועל אני הבנתי שהוא ילד טוב ירושלים וטלית שכולה תכלת עקב החינוך הייחודי שקיבל בבית,שעובד קשה ובכבוד עבור כספו ו....
דרך אגב לגביי החשיש ה"לא חוקי", מה עם אלו שמשתמשים בזה לצרכים רפואיים שמציל את חייהם ??
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
גם אני אנטי צרובים ואת כל עשרות המשחקים שלי קניתי..
אבל, לא רואה בפורום שום אובססיות של צרובים ופיראטיות. פה ושם יש הודעות בהקשר אבל לא חושב שיותר מזה.. חוץ מזה, שמי אני שאטיף מוסר לאחרים? כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון. אף אחד מאיתנו לא צדיק מושלם. אחד פיראטי במשחקים שלו והאחר פיראטי בסרטים שלו וכך הלאה..
אבל, לא רואה בפורום שום אובססיות של צרובים ופיראטיות. פה ושם יש הודעות בהקשר אבל לא חושב שיותר מזה.. חוץ מזה, שמי אני שאטיף מוסר לאחרים? כל אחד עושה מה שהוא רואה לנכון. אף אחד מאיתנו לא צדיק מושלם. אחד פיראטי במשחקים שלו והאחר פיראטי בסרטים שלו וכך הלאה..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אז אתה צורב להצלת חיים?eyal8a כתב:הפוסט הכי הזוי שקראתי מכלל הפורומים בהם אני נוהג לגלוש.
בפועל אני הבנתי שהוא ילד טוב ירושלים וטלית שכולה תכלת עקב החינוך הייחודי שקיבל בבית,שעובד קשה ובכבוד עבור כספו ו....![]()
![]()
![]()
דרך אגב לגביי החשיש ה"לא חוקי", מה עם אלו שמשתמשים בזה לצרכים רפואיים שמציל את חייהם ??...
וכמו תמיד תגובות לפוסט מהסוג הזה צפויות..
מה אתם רוצים ממנו ? הבנאדם הביע את דעתו. מטרת הפורום היא הדיינות, ולא קטילה של אנשים
שלא מדברים בשפה שבא לכם לקרוא, גם אם צורת הכתיבה הזוייה במקצת.
לפי דעתי הוא לא התכוון שחברי הפורום אובססיביים לגבי צריבות, אלא דיבר על התופעה באופן כללי.
והודות לאנשים עם השקפת עולם כמו שלו אנחנו זוכים להנות ממשחקים איכותיים, בין אם זה מחברות
ענק כמו EA או אולפנים קטנים יותר. אתם לא חייבים להסכים איתו, אבל כתיבה מכובדת לא תזיק.
מה אתם רוצים ממנו ? הבנאדם הביע את דעתו. מטרת הפורום היא הדיינות, ולא קטילה של אנשים
לפי דעתי הוא לא התכוון שחברי הפורום אובססיביים לגבי צריבות, אלא דיבר על התופעה באופן כללי.
והודות לאנשים עם השקפת עולם כמו שלו אנחנו זוכים להנות ממשחקים איכותיים, בין אם זה מחברות
ענק כמו EA או אולפנים קטנים יותר. אתם לא חייבים להסכים איתו, אבל כתיבה מכובדת לא תזיק.
תגובות כמו שלך צפויות לא פחות.mgold כתב:וכמו תמיד תגובות לפוסט מהסוג הזה צפויות..
ענק כמו EA או אולפנים קטנים יותר. אתם לא חייבים להסכים איתו, אבל כתיבה מכובדת לא תזיק....
אלעד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים