רוצים שתהיה תביעה ייצוגית נגד רעש האמבולנסים/המשטרות בקריות באמצע הלילה?
שלום,
אני גר בקריות ובמשך הרבה זמן אני סובל מרעש האמבולנסים/המשטרות..
זה בלתי נסבל. כמעת תמיד באמצע הלילה, בשעות מאוחרות(אחרי 1 או 2 בלילה) שומעים חזק מאוד וברור רעש מטריד וזה קורה כמעת תמיד בין פעם אחד ל 5 פעמים.
אני לא מציע את עצמי בתור עורך דין שיעשה את זה. אני רק רוצה לעורר סביב זה דיון ולהציע את הרעיון כדי שאולי מישהו ירים את הכפפה.
אני גר בקריות ובמשך הרבה זמן אני סובל מרעש האמבולנסים/המשטרות..
זה בלתי נסבל. כמעת תמיד באמצע הלילה, בשעות מאוחרות(אחרי 1 או 2 בלילה) שומעים חזק מאוד וברור רעש מטריד וזה קורה כמעת תמיד בין פעם אחד ל 5 פעמים.
אני לא מציע את עצמי בתור עורך דין שיעשה את זה. אני רק רוצה לעורר סביב זה דיון ולהציע את הרעיון כדי שאולי מישהו ירים את הכפפה.
מצטרף בדאגה רבה לשאלה.....fLy כתב:סתם שאלה...אתה אמיתי?...
מה אתה רוצה להשיג?? להוציא את האמבולנסים וניידות המשטרה אל מחוץ לחוק??
למנוע מצבים שאנשים בסכנת חיים או נפצעים וצריכים עזרה בשעות המנוחה ?? למנוע מהמשטרה
להגיע במהירות לזירות פשע בשעות הלילה ובין שתיים לארבע?? פיצוי כספי על כל פעם שאמבולנס
פינה חולה או פצוע באיזור מגוריך?? הזוי ותלוש לגמרי מהמציאות!!
אתה עו"ד?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
תתפלאו
אבל זה לא תמיד מחויב במציאות הרעש הזה.
אמבלונסים, אין ויכוח
משטרה, מסתבר שלא כל סירנה מחויבת במציאות.
אני גר באזור רמת החיל, המשטרה היתה מפעילה סירנות כל הזמן מהמטה באזור התעשיה וחוצה את אזור המגורים ברעש הזוי.
שיחה עם מפקד התחנה הביאה לצמצום ניכר של הפעלת הסירנות והנחיה לשוטרים מתי כן ומתי לא.
יש סירנות לעיתים רחוקות והכל מתקבל בהבנה כמו בכל עיר.
כאמור, עם אנבולנסים הסיפור שונה, הפעלות הסירנות מחויבת תמיד.
מסתבר שלא כל קריאה למשטרה צריכה להיות מלווה בסירנה.
לפותח השירשור,
נסה לפנות לתחנה וראות
אצלנו זה נעשה ללא כל עו״ד
אמבלונסים, אין ויכוח
אני גר באזור רמת החיל, המשטרה היתה מפעילה סירנות כל הזמן מהמטה באזור התעשיה וחוצה את אזור המגורים ברעש הזוי.
שיחה עם מפקד התחנה הביאה לצמצום ניכר של הפעלת הסירנות והנחיה לשוטרים מתי כן ומתי לא.
לפותח השירשור,
נסה לפנות לתחנה וראות
אצלנו זה נעשה ללא כל עו״ד
העם דורש..... כל מיני דברים
רמת החייל זה ליד נווה שרת... בגלל זה יש שם הרבה סירנות של משטרה ולא מפתיע.sam22 כתב:תתפלאו
אמבלונסים, אין ויכוח
לפותח השירשור,
נסה לפנות לתחנה וראות
אצלנו זה נעשה ללא כל עו״ד...
גם הדר יוסף הסמוכה מוסיפה הרבה תעסוקה ללובשי המדים הכחולים.
נסה לשדרג לשכונות האיכותיות יותר לידך כמו אפקה/צהלה/תל ברוך צפון ותגלה עולם חדש ושקט
לא ידעתי שגזענות הגיע כאן לפורום . אתה פשוט מטומטםfrogi1 כתב:רמת החייל זה ליד נווה שרת... בגלל זה יש שם הרבה סירנות של משטרה ולא מפתיע.......
גם הדר יוסף הסמוכה מוסיפה הרבה תעסוקה ללובשי המדים הכחולים.
נסה לשדרג לשכונות האיכותיות יותר לידך כמו אפקה/צהלה/תל ברוך צפון ותגלה עולם חדש ושקט...
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
shay1, גזענות יש בכל מקום. אבל לא נראה שההודעה שלו הגיע משם, לי זה היה נראה שהוא כתב את זה פשוט בהומור..
לגבי נושא הדיון - אני כמובן מבין שהפוסט נפתח פשוט מתסכול ולא מתוך רצון אמיתי לעשות משהו עם זה.
אני יכול להבין אותו כי אני שנים נאבק (לפעמים מול העירייה/משטרה ולפעמים סתם עם עצמי) במפגעי רעש בלילה. (אני מקרית ביאליק)
אצלי בשכונה זה קבוע כל לילה כלבה שנובחת בערך מהשעה 22:30 ועד משהו כמו 4:00 לפנות בוקר. בנוסף, יש את מאבקי חתולי הרחוב על איזו חתולה מיוחמת - כן, כולנו מכירים את הצרחות הגבוהות והמונוטוניות האלה שנמשכות לאורך שעות ועושה תמיד הרושם שהוויכוח בינהם גם לא מתקדם לשום כיוון. ולפעמים, במקביל לכל זה, זה גם שכנים (זה גם כמעט תמיד אותם שכנים) שדואגים לפצוח במסיבת קריוקי שכמובן גולשת לשעות לא חוקיות, עד משהו כמו 1:00. ואם איכשהו כל אלה לא התממשו אז איזה חבורה של נערים אדיוטים שלא מעניין אותם כלום, גם לא עצמם, עוברים לך מתחת לחלון באיזה 2:00 בלילה עם בצרחות אחד על השני ותמיד גם יש איזה אחד או שניים מהם שמנגנים מוסיקה מהפלאפון באיזה רמקול.
אז כן, רעשי לילה זה פשוט תסכול. יש לילות שזה פשוט מוציא את החשק לחיות, לא פחות. זה פשוט שם ואי אפשר לעשות שום דבר בקשר לזה.
לגבי נושא הדיון - אני כמובן מבין שהפוסט נפתח פשוט מתסכול ולא מתוך רצון אמיתי לעשות משהו עם זה.
אני יכול להבין אותו כי אני שנים נאבק (לפעמים מול העירייה/משטרה ולפעמים סתם עם עצמי) במפגעי רעש בלילה. (אני מקרית ביאליק)
אצלי בשכונה זה קבוע כל לילה כלבה שנובחת בערך מהשעה 22:30 ועד משהו כמו 4:00 לפנות בוקר. בנוסף, יש את מאבקי חתולי הרחוב על איזו חתולה מיוחמת - כן, כולנו מכירים את הצרחות הגבוהות והמונוטוניות האלה שנמשכות לאורך שעות ועושה תמיד הרושם שהוויכוח בינהם גם לא מתקדם לשום כיוון. ולפעמים, במקביל לכל זה, זה גם שכנים (זה גם כמעט תמיד אותם שכנים) שדואגים לפצוח במסיבת קריוקי שכמובן גולשת לשעות לא חוקיות, עד משהו כמו 1:00. ואם איכשהו כל אלה לא התממשו אז איזה חבורה של נערים אדיוטים שלא מעניין אותם כלום, גם לא עצמם, עוברים לך מתחת לחלון באיזה 2:00 בלילה עם בצרחות אחד על השני ותמיד גם יש איזה אחד או שניים מהם שמנגנים מוסיקה מהפלאפון באיזה רמקול.
אז כן, רעשי לילה זה פשוט תסכול. יש לילות שזה פשוט מוציא את החשק לחיות, לא פחות. זה פשוט שם ואי אפשר לעשות שום דבר בקשר לזה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
האמת שאני מבין אותך ואת הבחור שהתלונן על הרעש זה מציק מאוד. אני לא רוצה לחשוב על תושבי סביבת שדה התעופה בן גוריון איך הם סובלים מרעש הנחיתות וההמראות של המטוסים זה אפילו אולי נורא יותר מרעש סירנה של כוחות הצלה גם אצלנו באזור עבר הירקון יש הצקה יום יומית של מסוקים צבאיים ומטוסים שממריאים משדה דבjacko-il כתב:shay1, גזענות יש בכל מקום. אבל לא נראה שההודעה שלו הגיע משם, לי זה היה נראה שהוא כתב את זה פשוט בהומור..
אז כן, רעשי לילה זה פשוט תסכול. יש לילות שזה פשוט מוציא את החשק לחיות, לא פחות. זה פשוט שם ואי אפשר לעשות שום דבר בקשר לזה....
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.