Custom IEM
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
עופר לאור (oferlaor) בקטע 
בעקרון, אתה צריך ללכת לאודיולוג באיזור מגוריך (תבדוק עם חברות כמו קול-רם, אודיולוג'יק, שטיינר, הדים), על מנת שיכין לך ear impression (עניין של כמה מאות שקלים). ברגע שזה מוכן, אתה צריך לשלוח את זה לחברה (בעלות של עד $10) בשביל שיכינו לך דגמים מותאמים אישית. כמו כן, בתהליך ההזמנה אתה צריך לבחור את הצבעים שאתה מעוניין ל- shells, ל- canals ובנוסף אם אתה רוצה להוסיף כיתוב מיוחד או איורים ייחודיים משלך, על גבי האוזניות.
רוב דגמי ה- custom מגיעים עם כבלים ניתקים, במקרה של Custom Art אתה צריך לבחור בין שתי אפשרויות, האחת עם כבל ניתק (יקרה יותר בעשרה דולר) והשניה ללא כבל ניתק. כמובן שהאפשרות הראשונה מומלצת יותר כי אם הכבל נשחק תמיד אפשר להחליף אותו.
לאחר שסיימת למלא את הפרטים, אתה פשוט מבצע את ההזמנה באתר.
רוב דגמי ה- custom מגיעים עם כבלים ניתקים, במקרה של Custom Art אתה צריך לבחור בין שתי אפשרויות, האחת עם כבל ניתק (יקרה יותר בעשרה דולר) והשניה ללא כבל ניתק. כמובן שהאפשרות הראשונה מומלצת יותר כי אם הכבל נשחק תמיד אפשר להחליף אותו.
לאחר שסיימת למלא את הפרטים, אתה פשוט מבצע את ההזמנה באתר.
עזרת לי מאוד, תודה רבהNir1 כתב:בעקרון, אתה צריך ללכת לאודיולוג באיזור מגוריך (תבדוק עם חברות כמו קול-רם, אודיולוג'יק, שטיינר, הדים), על מנת שיכין לך ear impression (עניין של כמה מאות שקלים). ברגע שזה מוכן, אתה צריך לשלוח את זה לחברה (בעלות של עד $10) בשביל שיכינו לך דגמים מותאמים אישית. כמו כן, בתהליך ההזמנה אתה צריך לבחור את הצבעים שאתה מעוניין ל- shells, ל- canals ובנוסף אם אתה רוצה להוסיף כיתוב מיוחד או איורים ייחודיים משלך, על גבי האוזניות.
לאחר שסיימת למלא את הפרטים, אתה פשוט מבצע את ההזמנה באתר....
בכיף. שים לב שהחברה גם השיקה דגמים מתקדמים יותר כמו ה- Music Two וה- Harmony, עם יותר דרייברים בפנים.[/quote]
מודע לעניין, הבעיה היא שזה לא במסגרת התקציב שלי ואני גם מתכנן לקנות את הHD650 בעוד מספר חודשים..
מודע לעניין, הבעיה היא שזה לא במסגרת התקציב שלי ואני גם מתכנן לקנות את הHD650 בעוד מספר חודשים..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
אני חובב גדול של הז'אנר. בינתיים הטובים ביותר שניסיתי הם של JH Audio. הפרוצדורה פשוטה - עושים מדידה (המחיר משתנה ממקום למקום). אורזים במארז קשיח ושולחים להם בדואר. משלמים ואז בוחרים בדיוק את העיצוב שרוצים (ממליץ על שקוף) ומחכים...
אין ספק שהייתי שמח להשקיע כמה אלפים במוצר.. אם רק היו לי כמה אלפים. אולי בעוד שנתיים כשלא אהיה חייל אוכל להתחיל לחשוב על הדברים האלהoferlaor כתב:אני חובב גדול של הז'אנר. בינתיים הטובים ביותר שניסיתי הם של JH Audio. הפרוצדורה פשוטה - עושים מדידה (המחיר משתנה ממקום למקום). אורזים במארז קשיח ושולחים להם בדואר. משלמים ואז בוחרים בדיוק את העיצוב שרוצים (ממליץ על שקוף) ומחכים......
אין ספק שאוזניות כמו JH13./16 PRO, JH Sirens, 1964 EARS ודומותיהן זה הכי טוב שאפשר להשיג היום בתחום, אבל חברת Custom Art מצליחה לאחרונה להכנס עם דגמים מאוד מרשימים ובמחירים נגישים יותר. ה- Music One קיבלו דירוג מאוד גבוה עם דרייבר אחד ($260) וה- MUSIC TWO גם כן מקבלות ביקורות מאוד חיוביות, במחירים משמעותית זולים ביחס למתחרים. החברה גם השיקה לאחרונה את ה- HARMONY עם שמונה דרייברים ובמחיר שמתקרב לאחרים בטווח של אלף יורו.