מחפש לשמוע חוות דעת על Hisense 4k
שלום,
אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון (בעיקר עבור סרטים מהמחשב שמחובר).
נתקלתי בטלויזית 4k בגודל 58" במחיר אטרקטיבי! הבעיה שהיצרן הוא....Hisense...
אני יודע שזה מותג סיני ושהמחיר הוא בערך חצי\שליש לעומת השמות הגדולים אבל מאחר ובקרוב סרטים\YOUTUBE הולכים לכיוון ה4K אני חושב לנסות את מזלי מבלי לשבור תוכניות חסכון.
האם מישהו יכול להמליץ לי\לאכזב אותי או שכדאי לקנות באותו מחיר LED רגילה מחברה כמו SONY או SAMSUNG?
אני מחפש טלויזיה חדשה לסלון (בעיקר עבור סרטים מהמחשב שמחובר).
נתקלתי בטלויזית 4k בגודל 58" במחיר אטרקטיבי! הבעיה שהיצרן הוא....Hisense...
אני יודע שזה מותג סיני ושהמחיר הוא בערך חצי\שליש לעומת השמות הגדולים אבל מאחר ובקרוב סרטים\YOUTUBE הולכים לכיוון ה4K אני חושב לנסות את מזלי מבלי לשבור תוכניות חסכון.
האם מישהו יכול להמליץ לי\לאכזב אותי או שכדאי לקנות באותו מחיר LED רגילה מחברה כמו SONY או SAMSUNG?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
ל״אדם מין הישוב״ אני לא רואה סיבה לא להמליץ על הייסנס. ההבדלים באיכויות שהוא ירגיש ולמול האיכות המספקת אותו, ההפרש במחיר ממש לא מוצדק עבורו. אומנם זה נשמע קצת מתמטי אבל למי שלא פריק של הדבר, הייסנס תעשה את העבודה כי חלק מהסלידה זה רק מהמותג (פסיכולוגית). מה שכן הייתי ממליץ זה לחשוב גם לכיוון הייסנס 65 במקום 58 4k. תלוי במרחק שלך. יש מצב שלא תרגיש בהכפלת הרזולוציה גם כשיהיה לך תוכן 4k דחוס.
תודה רבה על התגובה המהירה!
העניין שראיתי אותה בחנות, התמונה נראתה מדהים, היא מכילה את כל החיבורים הנחוצים ואפילו יש לה STREAMER מובנה וכמובן שאין לי בעיה להתנתק פסיכולוגית מהמותג (אני בא מהתחום, אני מבקר המון במפעלים של החברות האלה בסין).
אבל אין מתנות חינם, וכזה הבדל במחיר חייב להצביע על משהו (מעבד חלש? איכות תמונה פחות טובה?)
מי מוגדר "אדם מן הישוב"? כי אני צופה המון בסרטים\סדרות מהמחשב אז איזה סוג משתמש כן ירגיש בהבדל?
העניין שראיתי אותה בחנות, התמונה נראתה מדהים, היא מכילה את כל החיבורים הנחוצים ואפילו יש לה STREAMER מובנה וכמובן שאין לי בעיה להתנתק פסיכולוגית מהמותג (אני בא מהתחום, אני מבקר המון במפעלים של החברות האלה בסין).
אבל אין מתנות חינם, וכזה הבדל במחיר חייב להצביע על משהו (מעבד חלש? איכות תמונה פחות טובה?)
מי מוגדר "אדם מן הישוב"? כי אני צופה המון בסרטים\סדרות מהמחשב אז איזה סוג משתמש כן ירגיש בהבדל?
frogi1 - אני יודע שלהייסנס יש מבקרים רבים (בכל זאת, מותג סיני), אבל יש לך דוגמא נקודתית למה אתאכזב?
דווקא איפה שראיתי אותה זה היה בחנות לקולנוע ביתית והיא הוצגה בחלון ראווה, מה עוד קראתי שהיא מאוד הרשימה בתערוכות שונות בעולם.
הסינים לא פראיירים....הם בשנים האחרונות מייצרים דברים מעולה ובזול (ראה דוגמת Huawei בסמארטפונים).
דווקא איפה שראיתי אותה זה היה בחנות לקולנוע ביתית והיא הוצגה בחלון ראווה, מה עוד קראתי שהיא מאוד הרשימה בתערוכות שונות בעולם.
הסינים לא פראיירים....הם בשנים האחרונות מייצרים דברים מעולה ובזול (ראה דוגמת Huawei בסמארטפונים).
מנסיון רב של הרבה מכרים שקנו את המותג הזה וחשבו כמוך שהם "דופקים את המערכת" וקונים בזולgalsmg כתב:frogi1 - אני יודע שלהייסנס יש מבקרים רבים (בכל זאת, מותג סיני), אבל יש לך דוגמא נקודתית למה אתאכזב?
הסינים לא פראיירים....הם בשנים האחרונות מייצרים דברים מעולה ובזול (ראה דוגמת Huawei בסמארטפונים)....
מאוד מסך איכותי. בפועל המסך בהשוואה לדגמים נורמליים יותר מאכזב מאוד בלשון המעטה.
הסינים אכן יודעים לייצר דברים בזול.... הם גם אלופי העולם בזיופים..... אז מה?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

לי יש es8000 (ספינת הדגל בדימוס של סמסונג) ככה שאני נמנה על האוכלוסיה שמוכנה לשלם הרבה (גם על מותג) ועזרתי לחבר לפני שבוע לחבר אתה הייסנס שהוא קנה לראוטר אלחוטי כדי שיעבוד לו הסמארט. רואים בסדר, במיוחד למי שגם ככה מוריד mkv ולא קונה / משכיר BluRay. מה שכן הטלוויזיה מרגישה חלשה מבחינת עוצמת העיבוד. והwifi לא הצליח להזרים קליפ מהYouTube. לבעל סטרימר חיצוני עדיף להחליף באותו כסף פעמיים הייסנס (או לקנות בעוד 3 שנים בחצי מחיר את המסך היקר שהיום אתה מוותר עליו).
אני מניח לפי הדברים שלך שזה נכון זו בעיה שיכולה להציק מאדדדדAlon_Solo כתב:לי יש es8000 (ספינת הדגל בדימוס של סמסונג) ככה שאני נמנה על האוכלוסיה שמוכנה לשלם הרבה (גם על מותג) ועזרתי לחבר לפני שבוע לחבר אתה הייסנס שהוא קנה לראוטר אלחוטי כדי שיעבוד לו הסמארט. רואים בסדר, במיוחד למי שגם ככה מוריד mkv ולא קונה / משכיר BluRay. מה שכן הטלוויזיה מרגישה חלשה מבחינת עוצמת העיבוד. והwifi לא הצליח להזרים קליפ מהYouTube. לבעל סטרימר חיצוני עדיף להחליף באותו כסף פעמיים הייסנס (או לקנות בעוד 3 שנים בחצי מחיר את המסך היקר שהיום אתה מוותר עליו)....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

אם אתה מחבר למחשב אז העוצמה לא רלוונטית. זה רק כאשר המסך מריץ קובץ בעצמו. אני מסייג. לא חיברתי דיסק חיצוני. מדובר בחיבור הwifi. לא התעמקתי. רק עזרתי לחבר את המסך לאינטרנט. היום לדעתי שום מסך לא קונים בגלל סמארט ועל אותו משקל לא פוסלים. בטח לא מסך שעולה חצי ומשאיר תקציב פנוי לסטרימר וכו׳galsmg כתב:אלון, מה הכוונה מרגישה חלש מבחינת עוצמת העיבוד? מדובר ממש בזמן ניגון הסרטים או תוך כדי הפעולות (כל ממשקי הSMART למיניהם).
בהנחה שמחובר מחשב (חזק) למסך הזה - אני צפוי לראות קפיצות ומריחות?...
היה מעניין שאנשי האתר יערכו ביקורת על המסכים האלה כי הם באמת במחיר אטרקטיבי עבור 4K וחוץ מכמה קולות שנשמעים פה על ייצור סיני, לא ראיתי שמישהו מביא כאן ממש נתונים לגבי איכות העיבוד ו\או איכות התמונה. מעניין למצוא ביקורת מקצועית.
סה"כ אני בטוח שהפאנלים משותפים הם זהים למותגים היקרים ההבדל הוא בעיבוד התמונה וכמבן במיתוג,
מישהו מצא ביקורות?
סה"כ אני בטוח שהפאנלים משותפים הם זהים למותגים היקרים ההבדל הוא בעיבוד התמונה וכמבן במיתוג,
מישהו מצא ביקורות?
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
בהמשך לשרשור שלכם בנושא מסך 4K של הייסנס
יש לנו אותה בתצוגה אקטיבית בחנות מחוברת לממיר HD של YES
אתם מוזמנים לבוא להתרשם אם זה מסקרן אתכם
אתם מוזמנים לבוא להתרשם אם זה מסקרן אתכם
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6306
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 933 פעמים
אתה יכול לשפוך קצת אור על המפרט של המסך הנ"ל?Crossover-Shop כתב:בהמשך לשרשור שלכם בנושא מסך 4K של הייסנס
אתם מוזמנים לבוא להתרשם אם זה מסקרן אתכם...
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 879
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 294 פעמים
יש מפרט מלא באתר היצרן
http://www.hisenseil.co.il/4k-hismart-3 ... T880XWAU3D
אין הרבה נתונים מעבר על המוצרים האלה בגלל שהם רק עכשיו מתחילים להיכנס למכירה שוטפת בעולם - החשיפה בשנתיים האחרונות להייסנס מחוץ לסין מתחילה לתת אותות וביקורות מתחילות לצוץ בעולם
אני מאמין שבקרוב כבר יצאו סקירות מעמיקות יותר ממה שקיים שכן הדגם הזה נמכר בשוק הישראלי כחודשיים ובעולמי כחצי שנה
http://www.hisenseil.co.il/4k-hismart-3 ... T880XWAU3D
אין הרבה נתונים מעבר על המוצרים האלה בגלל שהם רק עכשיו מתחילים להיכנס למכירה שוטפת בעולם - החשיפה בשנתיים האחרונות להייסנס מחוץ לסין מתחילה לתת אותות וביקורות מתחילות לצוץ בעולם
אני מאמין שבקרוב כבר יצאו סקירות מעמיקות יותר ממה שקיים שכן הדגם הזה נמכר בשוק הישראלי כחודשיים ובעולמי כחצי שנה
רק לי משהו לא מסתדר עם הרזולוציות הנתמכות ועם זה שהמסך הוא 4K...
רזולוציות מחשב נתמכות
(VGA (640x480 60Hz
(SVGA (800x600 60Hz
(XVGA (1024x768 60Hz
(XVGA (1280x1024 60Hz
רזולוציות נתמכות בכניסת HDMI
(RGB/60Hz (640x480, 800x600, 1024x768
(YUV/50Hz (576p, 576i, 720p, 1080p, 1080i
(YUV/60Hz (480i, 480p, 720p, 1080p, 1080i
רזולוציות מחשב נתמכות
(VGA (640x480 60Hz
(SVGA (800x600 60Hz
(XVGA (1024x768 60Hz
(XVGA (1280x1024 60Hz
רזולוציות נתמכות בכניסת HDMI
(RGB/60Hz (640x480, 800x600, 1024x768
(YUV/50Hz (576p, 576i, 720p, 1080p, 1080i
(YUV/60Hz (480i, 480p, 720p, 1080p, 1080i
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1571
- נתן תודות: 112 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אני לא יודע עד כמה זה קשור אבל חברים שלי קנו מסך 55 של Hisense, דגם 50k610, פשוט זוועה, ואני לא מדבר על הביקורות הקוטלות.
המסך הוא Led FHD. כול כך כעסתי עליהם שרכשו מבלי לדבר איתי לפני, פנו אלי רק אחרי בגלל ש"אוי, זה נראה ממש רע בהשוואה לאיך שהיה נראה בחנות..."
רכשו ב 5500 כולל מתנה XBOX 360 במחסני חשמל
ואני אמרתי להם, למה??!! סמסונג 6400 55 אינץ' דגם אסיה נמכרת במינימום בזאפ(שזה אומר שמשם עוד ניתן להתמקח) ב6200-6300.
אחרי מקוח בטוח פחות , כולל מתנה XBOX!
קראו לי שאנסה לכוון כמה שיותר טוב, ושאעזור בהגדרות רשת.
הבאתי סרטי FHD 1080P DTS, הח*א לא תומכת DTS !! נו באמת...
בקיצור, להתרחק מHISENSE נכון להיום.
חיפשתי עדכון קושחה, גורנישט!
המסך הוא Led FHD. כול כך כעסתי עליהם שרכשו מבלי לדבר איתי לפני, פנו אלי רק אחרי בגלל ש"אוי, זה נראה ממש רע בהשוואה לאיך שהיה נראה בחנות..."
רכשו ב 5500 כולל מתנה XBOX 360 במחסני חשמל
ואני אמרתי להם, למה??!! סמסונג 6400 55 אינץ' דגם אסיה נמכרת במינימום בזאפ(שזה אומר שמשם עוד ניתן להתמקח) ב6200-6300.
אחרי מקוח בטוח פחות , כולל מתנה XBOX!
קראו לי שאנסה לכוון כמה שיותר טוב, ושאעזור בהגדרות רשת.
הבאתי סרטי FHD 1080P DTS, הח*א לא תומכת DTS !! נו באמת...
חיפשתי עדכון קושחה, גורנישט!
במקרה לי 2 מסכים של הייסנס ובסלון מסך סמסונג 55"6800 ואי אפשר להשוות ההיסנס מסך נחמד מאוד ורחוק שנות אור לגבי האיכות של הסמסונג. בחדות בעומק הצבעים וכוAlon_Solo כתב:לי יש es8000 (ספינת הדגל בדימוס של סמסונג) ככה שאני נמנה על האוכלוסיה שמוכנה לשלם הרבה (גם על מותג) ועזרתי לחבר לפני שבוע לחבר אתה הייסנס שהוא קנה לראוטר אלחוטי כדי שיעבוד לו הסמארט. רואים בסדר, במיוחד למי שגם ככה מוריד mkv ולא קונה / משכיר BluRay. מה שכן הטלוויזיה מרגישה חלשה מבחינת עוצמת העיבוד. והwifi לא הצליח להזרים קליפ מהYouTube. לבעל סטרימר חיצוני עדיף להחליף באותו כסף פעמיים הייסנס (או לקנות בעוד 3 שנים בחצי מחיר את המסך היקר שהיום אתה מוותר עליו)....
היסנס מסך נחמד ולא יותר מזה